Elitesse Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Asiaczek']Super wiadomość z Poznania: [SIZE=3][COLOR=red][B]LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodzieży!!!:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE] To pierwszy wniosek Sajdi na Mł.Ch.PL!!! Pzdr.[/quote] brawa dla malutkiej ! a raczej juz dla panienki :) :klacz: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Czekam z niecierpliwością na fotki maluszków:cool3: Quote
Mudik Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Brawo dla Sajduni!!!:multi::multi::multi: Te są super ! [B][COLOR=Red]MOST WANTED SUNRISE - [/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]dla Rodzyneczki[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red] MY LITTLE RAINBOW[/COLOR][/B] dla pręguski Bardzo mi się podobają! Quote
Alicja Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [B][FONT=Arial][COLOR=Red]:klacz: brawo Sajdunia:multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Asiaczek Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Co do fotek maluchów - musze dzisiaj znaleźc czas, aby je obfocić. Ale do tego potrzebuje jeszcze jednej pary rak. Kto chętny do pomocy...? Może Artur od Kiki pomoże, bo ma dzisiaj ok. 17.00 wpaść... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o rany jeszcze całe 2 gadzinki do 17 tej :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
łapeczek Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Gratulacjee za osiagniecia w Poznaniu ;];] i ja rowniez czekammm na te foty maluszkow ;p Quote
Iwa-R Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 17, a tu nadal nie ma fotek :evil_lol: Gratuluję oczywiście sukcesu w Poznaniu, dla mnie Poznań nigdy nie był szczęśliwy :eviltong: Szczęśliwy jednak był dla naszego synusia który ukończył dorosły Championat Polski :) Ja dzisiaj w końcu znalazłam trochę czasu, żeby powklejać w galerii nowe focie moich maluszków :) I dodałam link do Twojej stronki u siebie :) Pozdrawiam Iwona Quote
Alicja Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: już po 17 tej ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agappe Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Asiaczek']Super wiadomość z Poznania: [SIZE=3][COLOR=Red][B]LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodzieży, Młodzieżowy Zwycięzca Polski '08!!!:multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/SIZE] To pierwszy wniosek Sajdi na Mł.Ch.PL!!! Pzdr.[/quote] mam mało czasu, ale postanowiłam sprawdzić jak tam Asiaczki sobie poradziły w Poznaniu ;) a to tylko jeden Asiaczek był?? [SIZE=5][B][COLOR=Green] GRATULUJEMY serdecznie!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B][/SIZE]:multi::multi::multi::multi: Quote
cropka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Ja oczywiście też gratuluję ;). Dziewczyny w nagrodę wreszcie otrzymały portrecik, a Sajdunia grzała się wnocy na moich nogach :loveu:. Dziś jak się z nimi żegnaliśmy, Miyamoto śpiewał tęsknie za swoją koleżanką i oglądał się za nią jeszcze długo, polubiły sie łobuziaki :p. Quote
Asiaczek Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='Agappe']mam mało czasu, ale postanowiłam sprawdzić jak tam Asiaczki sobie poradziły w Poznaniu ;) a to tylko jeden Asiaczek był??[SIZE=5][B][COLOR=Green] GRATULUJEMY serdecznie!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B][/SIZE]:multi::multi::multi::multi:[/quote] Tak, tylko Sajdi była, jeżeli chodzi o Asiaczki. Ja, co prawda zgłosiłam i Erke i Dżezika, i Kenia, ale wycofałam. Pozwól, że powody tego stanu zostawię dla siebie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='cropka']Ja oczywiście też gratuluję ;). Dziewczyny w nagrodę wreszcie otrzymały portrecik, a Sajdunia grzała się wnocy na moich nogach :loveu:. Dziś jak się z nimi żegnaliśmy, Miyamoto śpiewał tęsknie za swoją koleżanką i oglądał się za nią jeszcze długo, polubiły sie łobuziaki :p.[/quote] Cieszę się, że Sajdi podbiła serce Miyamoto. I powiedz szczerze, że basek w nogach to nie to samo, co AJ, prawda? Bardziej subtelniej i delikatniej było w nocy...;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Witajcie cioteczki :) i tu widzę gratki dla nas :-o, serdecznie dziękujemy :loveu: Ps. też nie mogę doczekać się zdjęć maluszków :razz: Quote
Iwa-R Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Asiaczek']Melduję, że zdjęcia zostały zrobione, teraz tylko je przeglądnąć i... wstawić na DGM! Ale to juz chyba jutro... Pzdr.[/quote] Oj Asiu... co to za ociąganie? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Melduję, że zdjęcia zostały zrobione, teraz tylko je przeglądnąć i... wstawić na DGM! Ale to juz chyba jutro... Pzdr. Quote
Iwa-R Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Jak to możliwe, że cytując i odpisując wskakuje przed cytowany post? :cool1: Quote
Cambel&Megi Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Gratulacje dla Sajdi :multi: i z wieeeelką niecierpliwością czekamy na zdjęcia! :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Na DGM nadal trwają prace remontowe... Ja mam taki system, że na post odpisuję dopiero po minięciu tak ok. 5-6 minut. I wtedy nie ma przeskakiwania... Wiem, wiem, nieraz trudno wstrzymać się, żeby nie odpisać od razu. Ale to działa!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='Iwa-R']Oj Asiu... co to za ociąganie? :evil_lol:[/quote] Nieeeee, to nie ociąganie. Teraz "zaliczam" Galerie, oglądam TzG i zaraz ide na wieczorne spacery z psami.A położę się spać ok. 00.00. Nie mogę pozwolić sobie na dłuższe siedzenie przed kompem, bo... jutro do pracy. A pobudka o 4.30... Pzdr. Quote
Jupi Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 miałam krótką przerwe od netu odświeżam sobie wszystko na bierząco a tu fotek nadal niet;) pozdrawiam oczekująco:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Będą, będą. Są na razie w aparacie. A to już duuuuzy sukces! Pzdr. Quote
Recommended Posts