Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Now Now:lol::eviltong:

Asiu!:lol:Dziś dostałam płytkę:multi::loveu:.Zdjęcia super,przegram je dla Witka,niech też się chłopak cieszy:lol:.Baaaardzo dziękuję Tobie i Jackowi:lol:

Posted

Kochani, dziękuję za nowe pomysły na imiona, poparcie lub nie moich propozycji. Taka dyskusja to mi się podoba, jest przede wszystkim konstruktywna. Kazdy dołozy swoja cegiełkę i tym sposobem powstają... hm... np. PKiN... hihihi...:evil_lol:

Dostałam jeszcze kilka naprawde ciekawych propozycji imion od Ingi. Wieczorem postaram się je wstawić.

Kaya - obecnie mam 6 maluszków i wszystkie 6 mają swoich przyszłych właścicieli, teraz tylko trzeba dograć płeć, kolor itp. Może się jednak okazac, że nie wszyscy zdecyduja się na kupno, ale tak to już bywa i trzeba i takie decyzje brac pod uwagę.

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Mi podobają się te (chociaż w wiekszości nie wiem co znaczą :oops:):

MALMSEY IN RED
MODEST AS HELL
MANY MORE MOST
MIRACLE IN REALITY
MILLION IS ENOUGH

A dla felkowej:
NICE CHILI GIRL - i nazywałabym ja Czuszka :evil_lol:, takie skojarzenie z ostrą papryczką :p

A wydawało mi się, ze miało być 2 chłopaków i 3 sunie u Żelci, widać jeden pisiorek się schował ;). A co z kolorkami, już się wybarwiają :razz:?

Mamy 2 sunie + 3 chłopaków od Żelki i 1 sunię od Felki.
Żelkowe dzieci to:
- sunia rudo/biała
- sunia pręgowana (?), nadal nie jestem pewna tego koloru. Na pewno nie jest to tri i na pewno nie jest to rudo-biały...
- 3 chłopaków tri

Felkowa córcia to rudo-biała z białym znaczeniem powyżej łopatek.

Pzdr.

Posted

gidelski***** napisał(a):
gratujacjje i życze zdrówka mamie i córci a apropo rodzynka proponuje...NOW NOW NICE HOT GIRL

Witajcie, i dziękuję za wizytę oraz zabranie głosu w dyskusji nt. imion maluszków.

Ale ja jakoś nie mogę trafić do Waszej Galerii... Pomożecie?:lol:

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Mi podobają się te (chociaż w wiekszości nie wiem co znaczą :oops:):
MALMSEY IN RED
MODEST AS HELL
MANY MORE MOST
MIRACLE IN REALITY
MILLION IS ENOUGH

Po kolei:
- Małmazja (czyli coś baaaardzo słodkiego) w czerwieni (do rudych)
Modest as hell - skromny jak piekło
Many More Most - dużo, więcej, najwięcej
Miracle in reality - cud w rzeczywistości, cud w realu, cud na zywo
Million is enough - milion to za mało (to troszkę takie dowolne tłumaczenie).

Pzdr.

Posted

A, i jeszcze jedno. Wczoraj było wizyta u weta na antybiotyk. Zmierzona została temperatura (OK) i prawdopodobnie Felka jednak będzie miała mleko!!!:multi::multi::multi: Dzisiaj , po moim powrocie z pracy, postaram się dostawić jednego maluszka (z tych silniejszych, Żelkowych), aby pobudził laktację a potem może Rodzyneczkę. Byłoby super, prawda?

Kolacja - odmowa, natomiast sniadanie - mięsko wołowe _ makaronik zjedzone, a rozmoczone suche - beeee....:lol: cwaniara, co nie?

Pzdr.

Posted

Dzień dobry:loveu:
Bardzo ładne imiona. Nie pomogę wybrać, bo wszystkie mi się podobają! :lol:

Asiaczek napisał(a):
Mamy 2 sunie + 3 chłopaków od Żelki i 1 sunię od Felki.
Żelkowe dzieci to:
- sunia rudo/biała
- sunia pręgowana (?), nadal nie jestem pewna tego koloru. Na pewno nie jest to tri i na pewno nie jest to rudo-biały...
- 3 chłopaków tri

Felkowa córcia to rudo-biała z białym znaczeniem powyżej łopatek.

Pzdr.
Super, czyli się wybarwili.:multi:

Posted

Dawno nic u Was nie pisałam...:oops: ale niestety ostatnio mało czasu na dgm jest.

Trzymam kciuki za mamuśki i dzieciaki! I oczywiście z niecierpliwością czekam na zdjęcia (szczególnie pręguski:loveu:)

Co do imion to najbardziej mi się podoba: MIRACLE IN REALITY

a dla rodzyneczki: NICE CHILI GIRL Asiaczek FCI [SIZE=2](ładnie brzmi) chociaż propozycja Cosmo też mi się podoba:lol:

Pozdrawiamy i ściskamy, Ania&czarny kłak (tzn Szelma:diabloti:)

Posted

Propozycje Ingi:
NEW ANGEL ON EARTH
NEWER LET YOU GO
MOONLIGHT DANCE
MANDY AS CANDY
MY BLACKNIGHT STAR
MOONY EYES
MOST WANTED SUNRISE or SUPRISE -
dla Rodzyneczki
MY LITTLE RAINBOW
dla pręguski

Na czerwono - to te, które mi się podobają...
Pzdr.

Posted

Dzisiaj Felka była na ostatnim zastrzyku z antybiotykiem; zabieg zniosła z honorem...:lol:

Bardzo niechętnie wychodzi z kojca i nie bardzo mogę jej zabrac maluchy w celu zrobienia fotek. Ktoś ja musi przytrzymywać... Maluszki karmione przez Felkę wyraźnie się zaokrągliły!

Pzdr.

Posted

Super wiadomość z Poznania:

[SIZE=3][COLOR=Red][B]LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodzieży, Młodzieżowy Zwycięzca Polski '08!!!:multi::multi::multi:
[/B][/COLOR][/SIZE]
To pierwszy wniosek Sajdi na Mł.Ch.PL!!!

Pzdr.