gidelskie-psy Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ale wszystkie Asiaczkowe maluchy są Very,Very Nice......ale poczekajmy co powie Asiaczek Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [FONT=Arial]Ja tam wierze że Asiaczek wybierze te najlepsze ;)[/FONT] Quote
pusia2405 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 MIRACLE IN REALITY- to mi się najbardzie podoba. Imiona dziewczynek obydwa są ciekawe;) Quote
Matagi Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Now Now:lol::eviltong: Asiu!:lol:Dziś dostałam płytkę:multi::loveu:.Zdjęcia super,przegram je dla Witka,niech też się chłopak cieszy:lol:.Baaaardzo dziękuję Tobie i Jackowi:lol: Quote
Asiaczek Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Kochani, dziękuję za nowe pomysły na imiona, poparcie lub nie moich propozycji. Taka dyskusja to mi się podoba, jest przede wszystkim konstruktywna. Kazdy dołozy swoja cegiełkę i tym sposobem powstają... hm... np. PKiN... hihihi...:evil_lol: Dostałam jeszcze kilka naprawde ciekawych propozycji imion od Ingi. Wieczorem postaram się je wstawić. Kaya - obecnie mam 6 maluszków i wszystkie 6 mają swoich przyszłych właścicieli, teraz tylko trzeba dograć płeć, kolor itp. Może się jednak okazac, że nie wszyscy zdecyduja się na kupno, ale tak to już bywa i trzeba i takie decyzje brac pod uwagę. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 jamnicze napisał(a):Mi podobają się te (chociaż w wiekszości nie wiem co znaczą :oops:): MALMSEY IN RED MODEST AS HELL MANY MORE MOST MIRACLE IN REALITY MILLION IS ENOUGH A dla felkowej: NICE CHILI GIRL - i nazywałabym ja Czuszka :evil_lol:, takie skojarzenie z ostrą papryczką :p A wydawało mi się, ze miało być 2 chłopaków i 3 sunie u Żelci, widać jeden pisiorek się schował ;). A co z kolorkami, już się wybarwiają :razz:? Mamy 2 sunie + 3 chłopaków od Żelki i 1 sunię od Felki. Żelkowe dzieci to: - sunia rudo/biała - sunia pręgowana (?), nadal nie jestem pewna tego koloru. Na pewno nie jest to tri i na pewno nie jest to rudo-biały... - 3 chłopaków tri Felkowa córcia to rudo-biała z białym znaczeniem powyżej łopatek. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 gidelski***** napisał(a):gratujacjje i życze zdrówka mamie i córci a apropo rodzynka proponuje...NOW NOW NICE HOT GIRL Witajcie, i dziękuję za wizytę oraz zabranie głosu w dyskusji nt. imion maluszków. Ale ja jakoś nie mogę trafić do Waszej Galerii... Pomożecie?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 panienkabubu napisał(a):Ja wybieram NOW NOW :loveu: To odnośnie tego co wszyscy przeżyli :loveu: Dobre skojarzenie! Mnie też się podoba... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 jamnicze napisał(a):Mi podobają się te (chociaż w wiekszości nie wiem co znaczą :oops:): MALMSEY IN RED MODEST AS HELL MANY MORE MOST MIRACLE IN REALITY MILLION IS ENOUGH Po kolei: - Małmazja (czyli coś baaaardzo słodkiego) w czerwieni (do rudych) Modest as hell - skromny jak piekło Many More Most - dużo, więcej, najwięcej Miracle in reality - cud w rzeczywistości, cud w realu, cud na zywo Million is enough - milion to za mało (to troszkę takie dowolne tłumaczenie). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 A, i jeszcze jedno. Wczoraj było wizyta u weta na antybiotyk. Zmierzona została temperatura (OK) i prawdopodobnie Felka jednak będzie miała mleko!!!:multi::multi::multi: Dzisiaj , po moim powrocie z pracy, postaram się dostawić jednego maluszka (z tych silniejszych, Żelkowych), aby pobudził laktację a potem może Rodzyneczkę. Byłoby super, prawda? Kolacja - odmowa, natomiast sniadanie - mięsko wołowe _ makaronik zjedzone, a rozmoczone suche - beeee....:lol: cwaniara, co nie? Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dzień dobry:loveu: Bardzo ładne imiona. Nie pomogę wybrać, bo wszystkie mi się podobają! :lol: Asiaczek napisał(a):Mamy 2 sunie + 3 chłopaków od Żelki i 1 sunię od Felki. Żelkowe dzieci to: - sunia rudo/biała - sunia pręgowana (?), nadal nie jestem pewna tego koloru. Na pewno nie jest to tri i na pewno nie jest to rudo-biały... - 3 chłopaków tri Felkowa córcia to rudo-biała z białym znaczeniem powyżej łopatek. Pzdr.Super, czyli się wybarwili.:multi: Quote
Cosmo Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ciesze sie, ze wszystko jest dobrze i zmierza ku lepszemu:multi: a ja proponuje now now ginger girl :p pozdrawiam cieplutko Quote
gidelskie-psy Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Witajcie, i dziękuję za wizytę oraz zabranie głosu w dyskusji nt. imion maluszków. Ale ja jakoś nie mogę trafić do Waszej Galerii... Pomożecie?:lol: Pzdr. Witam do naszej galerii trafić nie można bo...jej nie mamy zapraszam na Siberian Husky - Gidelskie Sanie - Питомник сибирских хаски - Gidelskie Sanie - Siberian Husky Quote
.ania Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dawno nic u Was nie pisałam...:oops: ale niestety ostatnio mało czasu na dgm jest. Trzymam kciuki za mamuśki i dzieciaki! I oczywiście z niecierpliwością czekam na zdjęcia (szczególnie pręguski:loveu:) Co do imion to najbardziej mi się podoba: MIRACLE IN REALITY a dla rodzyneczki: NICE CHILI GIRL Asiaczek FCI [SIZE=2](ładnie brzmi) chociaż propozycja Cosmo też mi się podoba:lol: Pozdrawiamy i ściskamy, Ania&czarny kłak (tzn Szelma:diabloti:) Quote
Izabela124. Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Witam Gratuluję rodzyneczki, fajnie, ze już po wszystkim, pozdrawiam i całuję:loveu: Quote
Alicja Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [FONT=Arial]Asiaczku ja zaciskam kciukaski co by Felcia zaczęła karmić :kciuki:[/FONT] Quote
Mudik Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f972/termin-porodu-19690/index246.html#post11198856 ;);) Quote
Asiaczek Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Propozycje Ingi: NEW ANGEL ON EARTH NEWER LET YOU GO MOONLIGHT DANCE MANDY AS CANDY MY BLACKNIGHT STAR MOONY EYES MOST WANTED SUNRISE or SUPRISE - dla Rodzyneczki MY LITTLE RAINBOW dla pręguski Na czerwono - to te, które mi się podobają... Pzdr. Quote
pusia2405 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Mnie się podobają dwa ostatnie (tak jak Tobie) oraz MY BLACKNIGHT STAR:roll:. Quote
Asiaczek Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Dzisiaj Felka była na ostatnim zastrzyku z antybiotykiem; zabieg zniosła z honorem...:lol: Bardzo niechętnie wychodzi z kojca i nie bardzo mogę jej zabrac maluchy w celu zrobienia fotek. Ktoś ja musi przytrzymywać... Maluszki karmione przez Felkę wyraźnie się zaokrągliły! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Super wiadomość z Poznania: [SIZE=3][COLOR=Red][B]LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodzieży, Młodzieżowy Zwycięzca Polski '08!!!:multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/SIZE] To pierwszy wniosek Sajdi na Mł.Ch.PL!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts