M&S Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Asiaczek napisał(a):Zaraz lecę na spacerki, a po powrocie - wstawię moje wybrane imiona. Troszkę musicie poczekać!:evil_lol: Pzdr. mam nadzieję, że oczekiwanie zostanie nam sowicie wynagrodzone w postaci suuuperowych imion......:razz::razz::razz: Quote
Cambel&Megi Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Asiaczek napisał(a):Myślę, że Maleńka została przygarnięta na stałe przez Żelkę. Felka śpi sobie, nabiera sił. Za chwilę zacznę wieczorne spacerki... A chcecie wiedziec, jakie imiona wymyśliłam dla tych obu miotów? Pzdr. Uffff nareszcie dobre wieści! Przesyłam moc ciepłych myśli dla Was. :) Co to za pytanie? Pewnie, że chcemy! Quote
Iwa-R Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Asia zawsze daje superowe imiona, aż można pozazdrościć tych pomysłów :D Quote
jamnicze Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nareszcie dziewczyny w domu :multi:, w miłej i kochającej atmosferze szybko nabiorą sił :loveu:.A swoją drogą Żelcia, to nie ciocia tylko siostra, ino starsza ;) Quote
bety Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jak dobrze, że Żelka zgodziła się być zastępczą mamusią - fantastycznie słyszeć takie optymistyczne wieści. A Felka niech spokojnie i szybko wraca do zdrowia. Pzdr Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 uff...nareszcie dobre wieści :multi: Asiaczku, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla wszystkich maluszków, dla Żelci i przede wszystkim dla dzielnej Felci! :calus: Quote
agaciaaa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ja też życzę zdrówka i cieszę się, że już po wszystkim :) Quote
Alicja Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [FONT=Arial]Asiaczku zajrzę rano :calus:[/FONT] Quote
Korenia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Przesłamy dla Was wielkieee buziaki :) Niech dziewczyny dochodzą do siebie :) Quote
Asiaczek Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Na spacerku u Felki było OK. Sik + jakies niedobitki koooopy. Natomiast miseczki kolacyjnej odmówiła. Zostawiam miseczkę w kojcu na całą noc; może choć troszke skubnie... Pzdr. Quote
Mudik Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Musi nabrać sił, może w nocy zje jak odpocznie, dużo przeszła:roll:, Spokojnej Nocki:loveu: P.S A ja wklejam fotki:cool3:;) Quote
Asiaczek Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 No dobra. To lecimy z imionami. A swoja drogą - cieszę się, że niektórzy zauwazyli Asiaczkowe imiona i nawet je docenili. "M" - 3 chłopaków + 2 sunie MILLION IS ENOUGH MAN AND BOY IN ONE MALMSEY IN RED MODEST AS HELL MANY MORE MOST MIRACLE IN REALITY "N" - 1 sunia NICE CHILI GIRL NOW NOW (w j.angielskim oznacza to "już dobrze";) Ciekawa jestem, które z tych imion Wam się spodobają. Ja mam moje typy, ale ich na razie nie zdradzę...:lol: Dobranocka! Pzdr. Quote
Mudik Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ja bym wybrała takie(po lekkiej modyfikacji;);)) Million isn`t Enough Malmsey in Red(podoba mi się bardzo,ale nie wim co znaczy malmsley:oops:) Many More Most Miracle in Reality A na N podobają mi się oba:lol::lol: Quote
Asiaczek Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Mudik napisał(a):Ja bym wybrała takie(po lekkiej modyfikacji;);)) Million isn`t Enough - ale czy to jest poprawna forma? Malmsey in Red(podoba mi się bardzo,ale nie wim co znaczy malmsley:oops:) Malmsey to po polsku ... małmazja, czyli cos bardzo słodkiego. Many More Most Miracle in Reality A na N podobają mi się oba:lol::lol: No toś mi za bardzo nie pomogła... szczególnie z tymi imionami na "N". Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Czy mi się wydaje, czy ten CTR jest baaaardzo króciutki? Nie za bardzo widzę jego proporcje, ale wydaje się całkiem, całkiem dobrym facetem... Ale jak jest w realu? No i z charakteru to chyba nie jest taki zły, co? Kąpiel, czesanie, strzyżenie itp. zabiegi, a on znosi je zierpliwie i efekt jest widoczny. Szkoda, że właściciele nie radzą sobie z nim. Może podpowiedziec im jakiegoś szkoleniowca? Pzr. Quote
Kaya Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 MAN AND BOY IN ONE MANY MORE MOST to moi faworyci a z N obydwa super :loveu: Asiaczku teraz możesz mi już zdradzić jak to z tymi przyszłymi właścicielami bo jestem ciekawa może być na PW :oops: I dużo pieszczt dla obu mam i dla Ciebie gratulacje że nie dałaś sie w tych ciężkich chwilach :) Quote
jamnicze Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Mi podobają się te (chociaż w wiekszości nie wiem co znaczą :oops:): MALMSEY IN RED MODEST AS HELL MANY MORE MOST MIRACLE IN REALITY MILLION IS ENOUGH A dla felkowej: NICE CHILI GIRL - i nazywałabym ja Czuszka :evil_lol:, takie skojarzenie z ostrą papryczką :p A wydawało mi się, ze miało być 2 chłopaków i 3 sunie u Żelci, widać jeden pisiorek się schował ;). A co z kolorkami, już się wybarwiają :razz:? Quote
M&S Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Fajne imiona, ale MIRACLE IN REALITY [SIZE=2]podoba mi się najbardziej, [SIZE=3]NICE CHILI GIRL też dobre Quote
Błyskotka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Super że już wszystko dobrze :sweetCyb:. Quote
gidelskie-psy Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 gratujacjje i życze zdrówka mamie i córci a apropo rodzynka proponuje...[SIZE="4"]NOW NOW NICE HOT GIRL Quote
panienkabubu Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ja wybieram NOW NOW :loveu: To odnośnie tego co wszyscy przeżyli :loveu: Quote
M&S Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [FONT=Arial][FONT=Verdana]MODEST AS HELL [/FONT]jest najlepsze :p !!![/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]marysia[/FONT] Quote
Mudik Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Popieram gidelskie psy, ale skróciłabym do NOW NOW HOT GIRL Quote
Recommended Posts