Guest Agata_B Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Asiaczek napisał(a):Witam Was Wszystkich i bardzo dziękuję za psychiczne wsparcie. Nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak pozytywnie wpływają na każdego z nas takie posty, trzymanie kciuków, rady, a nawet żarty (dam ja Wam gazy u Felki!:mad::mad::lol::lol:). Wczoraj czułam się byle jak. I dlatego nie byłam obecna na DGM na tyle długo, abym odwiedziła Wasze Galerie, subskrybowane tematy itp. Przepraszam Was za tę niedyspozycję. Robotem i cyborgiem nie jestem i jeszcze to całe zdarzenie siedzi we mnie. Ale musze tę całą sytuację ogarnąć i się pozbierać. Mimo mojej niekompetencji, nieodpowiedzialności i innych epitetów (ukłony dla wszystkowiedzących;)) obiecuję, że dalej będę "robiła swoje".:lol: Dzisiaj ok. 18.00 odbieram Felkę ze szpitalika, mam nadzieję, że razem z Maluszkiem. Więcej napiszę wieczorem. Pzdr.Felka to MŁ.CH.PL; CH.PL; CH.AUT; CH.EST; CH.LV; CH. LT; CH.HUN; CH. ROM; HSCH (Hungaria Show Champion), HGCH (Hungaria Grand Champion); Ch.RUS; CH.RKF; INTCH; Zwyc. Słowacji '06, Zwyc. Klubu Węgier '05, '06; CH. BAŁTYKU (BALTIC CHAMPION) FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek ? Quote
jamnicze Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Agata_B napisał(a):Felka to MŁ.CH.PL; CH.PL; CH.AUT; CH.EST; CH.LV; CH. LT; CH.HUN; CH. ROM; HSCH (Hungaria Show Champion), HGCH (Hungaria Grand Champion); Ch.RUS; CH.RKF; INTCH; Zwyc. Słowacji '06, Zwyc. Klubu Węgier '05, '06; CH. BAŁTYKU (BALTIC CHAMPION) FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek ? Tak, to właśnie Felunia :loveu:, jednocześnie mamuśka mojej Sajduchny ;) Quote
betel Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Felcia mam nadzieje juz albo za chwilkę w domku. czekam z niecierpliwości na wiadomości. Buziaki dla Was Quote
taxelina Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 oj nie wiedzialam ze to mama Sajduni :( Quote
Asiaczek Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Kochani, juz wszystko jasne.:lol: Felka i sunia (rudo0biała) są juz w domu. Felka niema pokarmu,jest jeszcze lekko otepiała, ale spokojna. Na nasz widok w lecznicy wyraźnie ucieszyła się i nawet ogonek poszedł w ruch.:lol: Jutro i w sobotę Felka musi dostac antybiotyk a po 10 dniach - zdjęcie szwów. Z tego wszystkiego zapomniałam kupić kołnierz, no, ale to załatwię jutro. Maleńka została juz zapoznana z ciotką Żelką i - ku mojemu zadowoleniu - obie Panie siebie zaakceptowały. Żelcia od razu zaczęła wylizywac Maleńkiej poope, a Maleńka dossała się do cycuszka i od razu brzuszek się zaokrąglił.:multi: Wreszcie mogę porobić troszkę fotek i choć troszkę Was-Wiernych Sympatyków tej Galerii - zadowolić. Pzdr. Quote
Mudik Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 To super ,że ma maleńka dwie mamusie, na pewno jak tylko dziewuszka zacznie ją podsysać to i Felka dostanie mleka;);):loveu: BTW Zrobiłam fotke dzisiejszemu czernyszowi, dal Ciebie jak tylko ja zgram i obrobię to wstawię u Ciebie -mogę?? Quote
Asiaczek Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Pewnie, dawaj tutaj tego CTR-a!!! Będzie co chwalić...:lol: Pzdr. Quote
Russellka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ojej ale historia... Ale całe szczęście że tak to się skończyło :loveu::loveu::loveu: Jesteśmy cały czas z Wami! :Rose::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no to super, mam nadzieje ze teraz juz z gorki ebdzie! Quote
pusia2405 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Wspaniała wiadomość:multi::multi:. Całe szczęście, że ciotka ją przyjęła pod swoje skrzydła i spróbuje ulżyć biednej, wymęczonej Felci:-(. Bądźmy dobrej myśli!! Quote
Asiaczek Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Ja czuję się tak, jakby baaaardzo ciężki kamięń spadł mi z serca... naprawde... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [FONT=Arial]:calus: to cieszkam że dziewczynki dochodzą do siebie Asiaczku a ja takich podczytujących olewam:cool1: ... miałam już akcję na blogasku kiedyś i poza też ....fakt u Ciebie to troszkę inna sytuacja ...ale TY nie masz się o co martwić , bo nie mają ci co zarzucić [/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Ja tylko chce, aby traktowali mnie jak... czyste, górskie powietrze. Nic więcej...:lol: serio-serio (Shrek). Pzdr. Quote
betel Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 No nareszcie pomyśle wieści!!! Super,że Żelcia przygarnęła malucha. Trzymajcie się , wypoczywajcie i powolutku dochodźcie do siebie po tych wszystkich emocjach.:loveu: Quote
M&S Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Asiu!!!!!!! ...... cieszymy się, że jesteście już po wszystkim:lol: dobrze, że malutka ma mamkę, to Felka może szybciej do siebie dojdzie, a z malutkiej dziewczynki to prawdziwa szczęściara :loveu: odpoczywaj po tych wydarzeniach..... Ania ps. a jak innym coś nie pasuje, to ich problem.:cool3:....(olej to;)) Quote
cropka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :multi::multi::multi:No wreszcie dobre wiadomości, na które czekałam calły dzień (w pracy co godzine latałam do komputera w nadziei na dobre wieści :lol:). Zdówka życzymy mamusi i córeczce :loveu:. Quote
Elitesse Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Zela kochana ze przygarnela maluszke :loveu: a Felcia niech zdrowieje !! sama mialam cesarke i chyba wiem co czuje :roll: Quote
Asiaczek Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Myślę, że Maleńka została przygarnięta na stałe przez Żelkę. Felka śpi sobie, nabiera sił. Za chwilę zacznę wieczorne spacerki... A chcecie wiedziec, jakie imiona wymyśliłam dla tych obu miotów? Pzdr. Quote
M&S Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Asiaczek napisał(a):Myślę, że Maleńka została przygarnięta na stałe przez Żelkę. Felka śpi sobie, nabiera sił. Za chwilę zacznę wieczorne spacerki... A chcecie wiedziec, jakie imiona wymyśliłam dla tych obu miotów? Pzdr. BAAARDZO jestem ciekawa, jakie będa ich imiona!!!!!! Quote
Elitesse Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Asiaczek napisał(a): A chcecie wiedziec, jakie imiona wymyśliłam dla tych obu miotów? Pzdr. pewno !! :eviltong: Quote
betel Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Pewnie,że chcemy- zaraz czymś nas zaskoczysz:evil_lol: Quote
Mudik Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mała powinna być Lucky Girl albo tak jak mój Victor to jest WIKTORIA!:loveu: P.S zaraz zgrywam zdjęcia, ale on był cięty krócej niż typowy CTr, taka modyfikacja pod możliwości jego państwa;), mam też sznupkę i westa;) Quote
M&S Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mudik napisał(a):Mała powinna być Lucky Girl albo tak jak mój Victor to jest WIKTORIA!:loveu: to prawda, (jak wyżej napisałam) ona jest wielką szczęściarą:lol::lol::lol: Quote
Czoko Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Bardzo się ciesze że Żelka okazała sie Taką Wspaniałą Ciocią i pomaga Mamusi wracać do zdrowia!!!! Quote
Asiaczek Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Zaraz lecę na spacerki, a po powrocie - wstawię moje wybrane imiona. Troszkę musicie poczekać!:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts