Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Agata_B
Posted

Asiaczek napisał(a):
Witam Was Wszystkich i bardzo dziękuję za psychiczne wsparcie. Nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak pozytywnie wpływają na każdego z nas takie posty, trzymanie kciuków, rady, a nawet żarty (dam ja Wam gazy u Felki!:mad::mad::lol::lol:).

Wczoraj czułam się byle jak. I dlatego nie byłam obecna na DGM na tyle długo, abym odwiedziła Wasze Galerie, subskrybowane tematy itp. Przepraszam Was za tę niedyspozycję.

Robotem i cyborgiem nie jestem i jeszcze to całe zdarzenie siedzi we mnie. Ale musze tę całą sytuację ogarnąć i się pozbierać. Mimo mojej niekompetencji, nieodpowiedzialności i innych epitetów (ukłony dla wszystkowiedzących;)) obiecuję, że dalej będę "robiła swoje".:lol:

Dzisiaj ok. 18.00 odbieram Felkę ze szpitalika, mam nadzieję, że razem z Maluszkiem. Więcej napiszę wieczorem.

Pzdr.
Felka to
MŁ.CH.PL; CH.PL; CH.AUT; CH.EST; CH.LV; CH. LT; CH.HUN; CH. ROM; HSCH (Hungaria Show Champion), HGCH (Hungaria Grand Champion); Ch.RUS; CH.RKF; INTCH; Zwyc. Słowacji '06, Zwyc. Klubu Węgier '05, '06; CH. BAŁTYKU (BALTIC CHAMPION)

FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek

?

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Agata_B napisał(a):
Felka to
MŁ.CH.PL; CH.PL; CH.AUT; CH.EST; CH.LV; CH. LT; CH.HUN; CH. ROM; HSCH (Hungaria Show Champion), HGCH (Hungaria Grand Champion); Ch.RUS; CH.RKF; INTCH; Zwyc. Słowacji '06, Zwyc. Klubu Węgier '05, '06; CH. BAŁTYKU (BALTIC CHAMPION)

FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek

?

Tak, to właśnie Felunia :loveu:, jednocześnie mamuśka mojej Sajduchny ;)

Posted

Kochani, juz wszystko jasne.:lol:

Felka i sunia (rudo0biała) są juz w domu. Felka niema pokarmu,jest jeszcze lekko otepiała, ale spokojna. Na nasz widok w lecznicy wyraźnie ucieszyła się i nawet ogonek poszedł w ruch.:lol:
Jutro i w sobotę Felka musi dostac antybiotyk a po 10 dniach - zdjęcie szwów. Z tego wszystkiego zapomniałam kupić kołnierz, no, ale to załatwię jutro.

Maleńka została juz zapoznana z ciotką Żelką i - ku mojemu zadowoleniu - obie Panie siebie zaakceptowały. Żelcia od razu zaczęła wylizywac Maleńkiej poope, a Maleńka dossała się do cycuszka i od razu brzuszek się zaokrąglił.:multi:

Wreszcie mogę porobić troszkę fotek i choć troszkę Was-Wiernych Sympatyków tej Galerii - zadowolić.

Pzdr.

Posted

To super ,że ma maleńka dwie mamusie, na pewno jak tylko dziewuszka zacznie ją podsysać to i Felka dostanie mleka;);):loveu:

BTW Zrobiłam fotke dzisiejszemu czernyszowi, dal Ciebie jak tylko ja zgram i obrobię to wstawię u Ciebie -mogę??

Posted

Wspaniała wiadomość:multi::multi:. Całe szczęście, że ciotka ją przyjęła pod swoje skrzydła i spróbuje ulżyć biednej, wymęczonej Felci:-(.

Bądźmy dobrej myśli!!

Posted

[FONT=Arial]:calus: to cieszkam że dziewczynki dochodzą do siebie

Asiaczku a ja takich podczytujących olewam:cool1: ... miałam już akcję na blogasku kiedyś i poza też ....fakt u Ciebie to troszkę inna sytuacja ...ale TY nie masz się o co martwić , bo nie mają ci co zarzucić
[/FONT]

Posted

No nareszcie pomyśle wieści!!! Super,że Żelcia przygarnęła malucha. Trzymajcie się , wypoczywajcie i powolutku dochodźcie do siebie po tych wszystkich emocjach.:loveu:

Posted

Asiu!!!!!!!
...... cieszymy się, że jesteście już po wszystkim:lol:
dobrze, że malutka ma mamkę, to Felka może szybciej do siebie dojdzie, a z malutkiej dziewczynki to prawdziwa szczęściara :loveu: odpoczywaj po tych wydarzeniach.....

Ania

ps.
a jak innym coś nie pasuje, to ich problem.:cool3:....(olej to;))

Posted

:multi::multi::multi:No wreszcie dobre wiadomości, na które czekałam calły dzień (w pracy co godzine latałam do komputera w nadziei na dobre wieści :lol:). Zdówka życzymy mamusi i córeczce :loveu:.

Posted

Myślę, że Maleńka została przygarnięta na stałe przez Żelkę. Felka śpi sobie, nabiera sił. Za chwilę zacznę wieczorne spacerki...

A chcecie wiedziec, jakie imiona wymyśliłam dla tych obu miotów?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Myślę, że Maleńka została przygarnięta na stałe przez Żelkę. Felka śpi sobie, nabiera sił. Za chwilę zacznę wieczorne spacerki...

A chcecie wiedziec, jakie imiona wymyśliłam dla tych obu miotów?

Pzdr.

BAAARDZO jestem ciekawa, jakie będa ich imiona!!!!!!

Posted

Mała powinna być Lucky Girl albo tak jak mój Victor to jest WIKTORIA!:loveu:
P.S zaraz zgrywam zdjęcia, ale on był cięty krócej niż typowy CTr, taka modyfikacja pod możliwości jego państwa;), mam też sznupkę i westa;)

Posted

Mudik napisał(a):
Mała powinna być Lucky Girl albo tak jak mój Victor to jest WIKTORIA!:loveu:

to prawda, (jak wyżej napisałam) ona jest wielką szczęściarą:lol::lol::lol: