Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

moja Tess w zeszlym roku tez sie tak ociagala z porodem,
ja spanikowana wydzwanialam do weta i juz nawet transport zorganizowalam ale wet mnie uspokajal ze przy starszych suczkach wolniej do rozwarcia dochodzi itp i ze do godz 13 mam czekac.. Tess zaczela rodzic po 12 :lol::lol::lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
A czy ona na pewno jest w ciąży? :hmmmm::evil_lol:

Wy się nie śmiejcie, bo Bonity Bonita była kryta, "zgrubła", mleko dostała, a porodu jak nie było, tak nie ma - zrobili USG i okazało się, że szczeniąt brak - ciąża jest, ale urojona :eviltong: Zgrubła, bo dostawała lepiej jeść i odkładało się sadełko ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']Asiaczek chyba w pracy? :hmmmm:

No, ale Asiaczek mówi, że coś w brzuchu się rusza, więc chyba jednak ciąża:hmmmm:

[FONT=Arial]mogą być gazy :evil_lol:[/FONT]

Posted

Felkę dzisiaj rano zawiozłam do lecznicy na obserwacje, zrobienie USG i takie tam. Według USG Felka jest w ciązy, jeden płód martwy, drugi - zyje. W związku z tym podjęłam decyzję o cesarce, aby uratowac tego jednego malucha.

Na razie nic więcej nie mogę napisać.

Pzdr.

Posted

Coś mi to przypomniało....

No to czekamy na wieści o mammie i bobasku. Trzymajcie się dziewczyny!:roll:

P.S To jest jej pierwszy miot?? Bo nie kojarzę?

Posted

Mudik - Felka juz miała 4 mioty.

Byc może w tej chwili Felka jest operowana.

A i chciałam pozdrowić inaczej osobę, która tutaj zagląda, nic nie pisze, komentuje to, co się tu dzieje w gronie "osób wtajemniczonych" i juz chyba zapomniała, jak sama popluwała na tę, pożal się Boże, konkurencję... Atrament plami nie tylko kobiety...:siara:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Felkę dzisiaj rano zawiozłam do lecznicy na obserwacje, zrobienie USG i takie tam. Według USG Felka jest w ciązy, jeden płód martwy, drugi - zyje. W związku z tym podjęłam decyzję o cesarce, aby uratowac tego jednego malucha.

Na razie nic więcej nie mogę napisać.

Pzdr.

ojej ale smutna wiadomosc.. trzymamy kciuki za mame i male!!