panienkabubu Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A czy ona na pewno jest w ciąży? :hmmmm::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 panienkabubu napisał(a):A czy ona na pewno jest w ciąży? :hmmmm::evil_lol: :roflt:................. Quote
Elitesse Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 moja Tess w zeszlym roku tez sie tak ociagala z porodem, ja spanikowana wydzwanialam do weta i juz nawet transport zorganizowalam ale wet mnie uspokajal ze przy starszych suczkach wolniej do rozwarcia dochodzi itp i ze do godz 13 mam czekac.. Tess zaczela rodzic po 12 :lol::lol::lol: Quote
Korenia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 panienkabubu napisał(a):A czy ona na pewno jest w ciąży? :hmmmm::evil_lol: Wy się nie śmiejcie, bo Bonity Bonita była kryta, "zgrubła", mleko dostała, a porodu jak nie było, tak nie ma - zrobili USG i okazało się, że szczeniąt brak - ciąża jest, ale urojona :eviltong: Zgrubła, bo dostawała lepiej jeść i odkładało się sadełko ;) Quote
Alicja Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 :razz:[FONT=Arial]:razz: Asiaczku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] Quote
jamnicze Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 agnethka napisał(a):a jak ogólnie się czuje Felka? zaległa cisza, to może już ......... Quote
Cambel&Megi Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Halo ? Z niecierpliwością czekamy na jakieś wieści! Quote
panienkabubu Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Asiaczek chyba w pracy? :hmmmm: No, ale Asiaczek mówi, że coś w brzuchu się rusza, więc chyba jednak ciąża:hmmmm: Quote
Elitesse Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]mogą być gazy :evil_lol:[/FONT] haha o tym samym pomyslalam :lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='panienkabubu']Asiaczek chyba w pracy? :hmmmm: No, ale Asiaczek mówi, że coś w brzuchu się rusza, więc chyba jednak ciąża:hmmmm: [FONT=Arial]mogą być gazy :evil_lol:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Felkę dzisiaj rano zawiozłam do lecznicy na obserwacje, zrobienie USG i takie tam. Według USG Felka jest w ciązy, jeden płód martwy, drugi - zyje. W związku z tym podjęłam decyzję o cesarce, aby uratowac tego jednego malucha. Na razie nic więcej nie mogę napisać. Pzdr. Quote
Mudik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Coś mi to przypomniało.... No to czekamy na wieści o mammie i bobasku. Trzymajcie się dziewczyny!:roll: P.S To jest jej pierwszy miot?? Bo nie kojarzę? Quote
Cambel&Megi Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Asiaczku, trzymamy kciuki za Felcię i Maluszka. Wszystko będzie dobrze! Hmm czyli Felcia teraz ma cesarkę, czy już po wszystkim/ jeszcze przed, bo nie zrozumiałam ? Quote
agaciaaa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Kciuki mocno zaciśnięte! I czekam na wieści. Quote
Asiaczek Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Mudik - Felka juz miała 4 mioty. Byc może w tej chwili Felka jest operowana. A i chciałam pozdrowić inaczej osobę, która tutaj zagląda, nic nie pisze, komentuje to, co się tu dzieje w gronie "osób wtajemniczonych" i juz chyba zapomniała, jak sama popluwała na tę, pożal się Boże, konkurencję... Atrament plami nie tylko kobiety...:siara: Pzdr. Quote
Kaya Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ja również przesyłam moc uścisków dla Ciebie i Felci i trzymam kciuki za malucha :-( Quote
bety Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Oj, jakie smutne wieści :-( nasza gromadka jest z Wami! Trzymamy kciuki. Wszystko będzie dobrze, musi być dobrze. :lol: Pzdr Quote
taxelina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Asiaczek napisał(a):Felkę dzisiaj rano zawiozłam do lecznicy na obserwacje, zrobienie USG i takie tam. Według USG Felka jest w ciązy, jeden płód martwy, drugi - zyje. W związku z tym podjęłam decyzję o cesarce, aby uratowac tego jednego malucha. Na razie nic więcej nie mogę napisać. Pzdr. ojej ale smutna wiadomosc.. trzymamy kciuki za mame i male!! Quote
Recommended Posts