M&S Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj jest 69 dzień. Ostatni dzwonek... Pzdr. Felcia skup się.....czekamy Quote
Błyskotka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Trzymam kciuki :kciuki::kciuki::kciuki:. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Ja sama za siebie trzymam kciuki, abym nie spanikowała i jeszcze dzisiaj nie pojechała do lecznicy z Felką...:cool3: Pzdr. Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Asiaczek']Ja sama za siebie trzymam kciuki, abym nie spanikowała i jeszcze dzisiaj nie pojechała do lecznicy z Felką...:cool3: Pzdr. [FONT=Arial]szczerze :roll:....ja to już bym tam była :oops:panikara jestem straszna od choroby Harleya [/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Ja, jak zobaczyłam, że maluszków nie będzie dużo (liczę na 1-2) i gdy wzięłam pod uwagę jej wiek, to od razu dałam jej kilka dni opóźnienia... Pzdr. Quote
M&S Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Asiaczek napisał(a):Ja sama za siebie trzymam kciuki, abym nie spanikowała i jeszcze dzisiaj nie pojechała do lecznicy z Felką...:cool3: Pzdr. Asiu, nie znam się na psich porodach, ale może jednak lepiej pojechać dziś do lecznicy....bedziesz spokojniejsza Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Maks i Spark napisał(a):Asiu, nie znam się na psich porodach, ale może jednak lepiej pojechać dziś do lecznicy....bedziesz spokojniejsza Ale ja wolę, aby Felka urodziła w domu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Póki maluszki się ruszają, a Felka jest spokojna i kontaktowa - poczekam... Pzdr. Quote
M&S Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Asiaczek napisał(a):Ale ja wolę, aby Felka urodziła w domu... Pzdr. ja wiem, miałam na myśli tylko to, że wet ją obejrzy itd. Quote
Czoko Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Asiu Ona już kiedyś też czekała z porodem na zakończenie twojego urlopu. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Czoko, tak, tak było w ubiegłymroku. Jak ją postraszyłam cesarką, to urodziła...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Zrobiłam to! i Felka teraz leży sobie grzecznie w kojcu... Pzdr. Quote
M&S Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 no to chyba jedyna rada znowu ją postraszyć :p marysia:) Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol:...no Felka .....bo będą ciąć ;)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol:...no Felka .....bo będą ciąć ;)[/FONT] Ha, czasy "marchewki" się skończyły, nastała era "kijaszka"... Pzdr. Quote
hanacek Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Asia- ja tez niechce byc panikarka ale 68 dzien to jeszcze normalno potom juz nie- ja bym racej tiez jela do lekarstwa:shake::shake::shake: albo pozwon tam Quote
pusia2405 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Oj Felka, bierz się w garść! Nieładnie tak straszyć:razz:. Quote
Cosmo Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Fela, Fela, Fela, Fela, Fela - pokaz nam te urwiski w koncu, nie badz zyla :cool3: Quote
Iwa-R Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Asiu.... my już po :loveu: Esio został dumnym tatusiem dwóch dziewczynek i jednego chłopczyka. Dzieciaczki są rude :) Zdjęcia wkleję do galerii jak tylko dostanę! Trzymam za Was kciuki! Quote
agaciaaa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Byłam pewna że już po wszystkim! A tu niespodzianka ;) Felka, nie żartuj sobie, bierz się do roboty! Trzymam kciuki :kciuki: Quote
Mudik Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Asiu a maluszki dalej się ruszają mam nadzieję?:roll: Quote
taxelina Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Uciekam spac i mam nadzieje ze urodzi wreszcie :P Quote
Recommended Posts