Cambel&Megi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Felcia, wszyscy tu z niecierpliwością czekają... Czy to znowu natura sobie tak drwi ? .. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 No, właśnie. Ciekawe, kto tak sobie drwi? Natura, Los, Felcia...? Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Asiaczek napisał(a):No, właśnie. Ciekawe, kto tak sobie drwi? Natura, Los, Felcia...? Pzdr. Felcia czeka na swoja porodówkę, zajęta przez Żelcie :D :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 No, coś Ty! Dzisiaj rano przeniosłam Żelkę do innej klateczki, a porodówka Felki jest juz wolna. Więc ten argument odpada...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Do 12.12.2008 r. psy z W-wy mogą być bezpłatnie zaczipowane. Poniżej link do informacji na ten temat. Może warto...? Czipowanie zwierząt Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Asiaczek napisał(a):No, coś Ty! Dzisiaj rano przeniosłam Żelkę do innej klateczki, a porodówka Felki jest juz wolna. Więc ten argument odpada...:lol: Pzdr. To jak już jest wolna to 24 h i Felcia pokaże nam potomstwo :D :diabloti: Quote
M&S Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 maluszkom jest tak dobrze u mamusi, że nie chce im się na świat wychodzić :p Quote
M&S Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Asiaczek']Felka - wykonać!:lol: Pzdr. Felka bądź człowiekiem :nono: w stresie jesteśmy :shake: Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz: Felka wróciłam z pracy a ty co ?????????[/FONT] Quote
panienkabubu Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Asiaczek napisał(a):Chyba coś drgnęło, bo Felka i kolacji odmówiła... No nic, noc przed nami... Czy Novinka to bostonka od pokoik1? A zresztą, gratulacje, bo to duuuuzy sukces!!! Pzdr. No to czekamy na rezultat :loveu: Novinka to bostonka z hodowli od pokoik1 :loveu::loveu: debiucik, międzynarodówka, bisik :evil_lol: jesteśmy taaaaaaaakie dumne!!!! :multi: Quote
Czoko Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Felunia czeka na kolejną noc, wolną porodówkę już odzyskała a teraz chce żeby jeszcze wiecej Cioteczek trzymało za Nią kciuki! Quote
Inkaa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cześć Asiaczki! Ja niestety jestem nie w temacie, teraz muszę cofnąć się 20 stron. :cool3: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Jeżelik do jutra rana Felka nie urodzi - wiozę ją do lecznicy i tam zostawiam na cały dzień. Niech specjaliści zdecydują, co dalej. Innego wyjścia nie widzę... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Ale mi skacze numeracja postów... Czy to też prace modernizacyjne sa przyczyną tego stanu? Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 a który to już dzień Felci idzie w ciąży ?? Quote
M&S Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Asiaczek napisał(a):Jeżelik do jutra rana Felka nie urodzi - wiozę ją do lecznicy i tam zostawiam na cały dzień. Niech specjaliści zdecydują, co dalej. Innego wyjścia nie widzę... Pzdr. o kurka....oby nie było żadnych problemów Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Śnieżynka napisał(a):a który to już dzień Felci idzie w ciąży ?? Dzisiaj jest 69 dzień. Ostatni dzwonek... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj jest 69 dzień. Ostatni dzwonek... Pzdr. [FONT=Arial] no to nadal :kciuki: aby Felcia ruszyła do boju ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts