betel Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Czy Felcia sie spisała i są kolejne maleństwa?:lol: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 No, niestety, nadal cisza. Noc przespana, spacerek zaliczony, śniadanko (bez apetytu, z łaski) zjedzone. Ja juz nic nie pomogę. Jak nie urodzi do poniedziałku - trudno, idę do pracy, a Felka wyląduje w zamykanej porodówce. Innego wyjścia nie widze... Pzdr. Quote
M&S Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Asiaczek napisał(a):No, niestety, nadal cisza. Noc przespana, spacerek zaliczony, śniadanko (bez apetytu, z łaski) zjedzone. Ja juz nic nie pomogę. Jak nie urodzi do poniedziałku - trudno, idę do pracy, a Felka wyląduje w zamykanej porodówce. Innego wyjścia nie widze... Pzdr. ...czyżby wystawiała Twoją cierpliwość na próbę:razz:, w razie konieczności Asiu możesz poprosić o urlop "na żądanie", albo L-4:p Ania Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Urlop "na żądanie" nie wchodzi w grę, a L4 - hm... trzeba na coś chorowac, źle się czuć albo coś w tym guscie... A ja, cóż, samopoczucie OK,... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Jeszcze trochę fotek z NDM - tym razem shiba-ina, 2 szczeniaki: chłopczyk i sunia, rodzeństwo... Chłopak. Cdn. Pzdr. Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Arial]No to wspieramy wszyscy aby to było DZIŚ :razz::razz:......:kciuki:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Sunia - moja faworytka.:loveu: Prawda, że sama słodycz?:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 :loveu::loveu::loveu: http://img136.imageshack.us/img136/2268/resizeofimg8421mm8.jpg Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 I rodzeństwo razem. Z prawej strony - hodowca tych Małych Pięknotek - Witia. Na prawo patrz! Wszyscy!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 I juz rzeczywiście ostatnie fotki z finałów wystawy w NDM - Dżezik - BOG3!!! Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Cudowne te maluszki Shiba :loveu: :loveu: Quote
Izabela124. Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ale śliczne szczeniorki:loveu::loveu::loveu: Quote
betel Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Maluszki fantastyczne. Ale jeszcze bardziej podobają mi się dysproporcje między nagrodzonymi na podium:evil_lol: http://img90.imageshack.us/img90/3113/resizeofimg8588pu9.jpg Dżezika przy nich prawie nie widać, taka drobinka:loveu: Ps. Zdaje się pisałaś ,że masz wolny poniedziałek , to może Felka zdąży. A jak czuje się Żelcia:loveu: i jej maluszki??? Quote
M&S Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ślicznie wyszły te malutkie shiby, ale na żywo były jeszcze ładniejsze:loveu: a cóż za wspaniałe towarzystwo na podium..... Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Fakt, na podium trochę giniemy... Dlatego uważam, że miejscówka z nr "1" była lepsza dla Dżezika. Może kiedys uda nam się tam dojść... Żelcia - ma trochę rozwolnienia, wczoraj miałam 2 razy sensację w pokoju. Ale powoli panujemy na tym rozstrojem. To trochę moja wina, bo Żelka zjadła 4 łożyska... Maluchy - OK. Malutka nadal jest malutką, drobniutką sunią... Pzdr. Quote
Kaya Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Piękne szczeniaczki i Dżezik na podium :loveu: Pani Asiu czy wszystkie baski bobaski już są zarezerwowane? ;) Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Trudno odpowiedziec, bo nie wiem, ile urodzi Felka i w jakich kolorach. Jak Felkowe dzieci będa na świecie, to tedy będę mogła odpowiedziec na to pytanie. Pzdr. Quote
Kaya Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 No jasn, ale pewnie dużo chetnych na takie psiaki :) Quote
Mudik Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Shibki cudneeee,:loveu::loveu::loveu: takie puchate baski;) Quote
Cosmo Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 wpadlam sie przywitac :) - jak moj Dzezik :loveu: ??? pozdrawiam cieplo:calus: (ojej moj przystojniak na poprzedniej stronie :loveu:) - ide ponadrabiac troche, ale tempo u Ciebie Asiu jak zwykle - ponad 1600 stron - wymiekam :cool3: Quote
M&S Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Asiaczek napisał(a):Fakt, na podium trochę giniemy... Dlatego uważam, że miejscówka z nr "1" była lepsza dla Dżezika. Może kiedys uda nam się tam dojść... Pzdr. zdecydowanie popieram nr "1", a gdyby czasami wilczy też znalazł się na pudle byłoby wspaniale....mam nadzieję, że wszystko przed nami :lol: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Cosmo napisał(a):wpadlam sie przywitac :) - jak moj Dzezik :loveu: ??? pozdrawiam cieplo:calus: (ojej moj przystojniak na poprzedniej stronie :loveu:) - ide ponadrabiac troche, ale tempo u Ciebie Asiu jak zwykle - ponad 1600 stron - wymiekam :cool3: Witaj! Co do ilości stron, tak to juz jest, jak prowadzi się Galerie od... jakiegoś czasu. Zapraszamy na fotki małych basków (juz niedługo będą w Galerii).:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Spacerek ppłd. zaliczony. Natomiast obiadek - zdecydowanie Nna NIE! Może wreszcie coś drgnie...? Pzdr. Quote
Recommended Posts