Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

No, niestety, nadal cisza. Noc przespana, spacerek zaliczony, śniadanko (bez apetytu, z łaski) zjedzone. Ja juz nic nie pomogę.
Jak nie urodzi do poniedziałku - trudno, idę do pracy, a Felka wyląduje w zamykanej porodówce. Innego wyjścia nie widze...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, niestety, nadal cisza. Noc przespana, spacerek zaliczony, śniadanko (bez apetytu, z łaski) zjedzone. Ja juz nic nie pomogę.
Jak nie urodzi do poniedziałku - trudno, idę do pracy, a Felka wyląduje w zamykanej porodówce. Innego wyjścia nie widze...

Pzdr.

...czyżby wystawiała Twoją cierpliwość na próbę:razz:, w razie konieczności Asiu możesz poprosić o urlop "na żądanie", albo L-4:p

Ania

Posted

Fakt, na podium trochę giniemy... Dlatego uważam, że miejscówka z nr "1" była lepsza dla Dżezika. Może kiedys uda nam się tam dojść...

Żelcia - ma trochę rozwolnienia, wczoraj miałam 2 razy sensację w pokoju. Ale powoli panujemy na tym rozstrojem. To trochę moja wina, bo Żelka zjadła 4 łożyska...

Maluchy - OK. Malutka nadal jest malutką, drobniutką sunią...

Pzdr.

Posted

wpadlam sie przywitac :) - jak moj Dzezik :loveu: ???

pozdrawiam cieplo:calus:

(ojej moj przystojniak na poprzedniej stronie :loveu:) - ide ponadrabiac troche, ale tempo u Ciebie Asiu jak zwykle - ponad 1600 stron - wymiekam :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Fakt, na podium trochę giniemy... Dlatego uważam, że miejscówka z nr "1" była lepsza dla Dżezika. Może kiedys uda nam się tam dojść...

Pzdr.

zdecydowanie popieram nr "1", a gdyby czasami wilczy też znalazł się na pudle byłoby wspaniale....mam nadzieję, że wszystko przed nami :lol:

Posted

Cosmo napisał(a):
wpadlam sie przywitac :) - jak moj Dzezik :loveu: ???

pozdrawiam cieplo:calus:

(ojej moj przystojniak na poprzedniej stronie :loveu:) - ide ponadrabiac troche, ale tempo u Ciebie Asiu jak zwykle - ponad 1600 stron - wymiekam :cool3:

Witaj!
Co do ilości stron, tak to juz jest, jak prowadzi się Galerie od... jakiegoś czasu.
Zapraszamy na fotki małych basków (juz niedługo będą w Galerii).:lol:

Pzdr.