Izabela124. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Witanko baskowy świecie Trochę mnie nie było, ale wszystko nadrobiłam Gratuluję szczeniorków:multi::multi::multi: Quote
Kaya Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jeszcze raz gratulacje :loveu: Jeśli sunie wybarwią się tak jak mówisz czyli pręgusek rudo-biała i czarno0biała to wspaniale od wyboru do koloru chciałoby się powiedzieć ;) Żałuje strasznie że tak daleko mieszkam i rodzice narazie nie są nastawieni na takiego baska bobaska (no cuż może się to kiedyś zmieni) :-( Siły na kolejny poród i opieke nad maluchami ;) Quote
Asiaczek Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI prezentowana przez nasza koleżankę Savannah Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 I ostatnia fotka z Wrocławia - grupowa JAZZY BOY Asiaczek FCI - NDPwR, BOB LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - NJwR I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI - NDSwR Dla ciekawości tylko ja prezentuję tutaj mojego psa. Erka - prezentowana przez Małgosię, właścicielkę Buszki, Buszka - przez Savannah.:lol: Pzdr. Quote
pokoik1 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Asiu gratuluję maluszków :multi: Śledzę z ukrycia co u Ciebie nowego i doczekałam takich super wiadomości :lol: Teraz czekam z niecierpliwością na kolejne maluszki :multi: Jeszcze raz gratulacje :thumbs: Quote
betel Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 http://img119.imageshack.us/img119/6568/resizeof1944bvf4.jpg jaki piękny krok, widać całą "muskulaturę" ( nie bij, to słowa niefachowca):lol: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Myślałam, że jak zajrzę tu wieczorem to będą już kolejne maluchy, a tu cisza ;) Quote
Asiaczek Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 pokoik1 napisał(a):Asiu gratuluję maluszków :multi: Śledzę z ukrycia co u Ciebie nowego i doczekałam takich super wiadomości :lol: Teraz czekam z niecierpliwością na kolejne maluszki :multi: Jeszcze raz gratulacje :thumbs: Witaj, miły pokoiku1! Zawsze cieszę się, jak do nas zaglądasz i zostawiasz ślad. A Żelkę (obecną mamuśkę) to akurat miałaś okazję widzieć w realu...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Maluchy - OK, chociaż martwi mnie trochę stan suni pręgowanej. Jest najdrobniejsza ... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Hmm ta pierwsza "decydująca" doba minęła, teraz może być tylko lepiej..! Pręgusko malutka, nawet się nie wygłupiaj, tylko dorównuj rodzeństwu! Quote
Asiaczek Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Pilnuję, aby jadła, przystawiam ja do cycuszków. Ale jakoś słabo przybiera na wadze... No nic. Dajmy jej czas... Pzdr. Quote
Mudik Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ale ssie, prawda? Mało bo mało ,ale przybiera a nie traci, będzie dobrze!:loveu::loveu::lol: Quote
panienkabubu Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 To trzymamy :kciuki: za pręguskę :kciuki: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Tak ssie, ale ewidentnie jest najdrobniejsza i najsłabsza. Trzymajcie kciuki! Pzdr. Quote
Kaya Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ja oczywiście trzymam kciuki za malutką i reszte :thumbs: Quote
cropka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Tak jakoś jest z tymi najsłabszymi, że potem wyrastają na najładniejsze i nieraz największe. Oczywiście kciuki mooooocno zaciskamy :p będzie ok. Mój duży pręgus też trzyma kciuki(piąte pazury hehe :evil_lol:) za małą pręguskę ;). Quote
Asiaczek Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 agaciaaa napisał(a):A Felka dalej nic? Felka spokojnie przespała nockę, śniadanie tez zaliczyła w całości... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Asiaczek']Felka spokojnie przespała nockę, śniadanie tez zaliczyła w całości... Pzdr. ;)[FONT=Arial] Asiaczku do kiedy urlopik :razz::razz:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Do 3.11.2008 r. włącznie... Mam nadzieję, że Felka weźmie to pod uwagę i zdąży przed końcem urlopu...:cool3: Pzdr. Quote
Alicja Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Asiaczek']Do 3.11.2008 r. włącznie... Mam nadzieję, że Felka weźmie to pod uwagę i zdąży przed końcem urlopu...:cool3: Pzdr. [FONT=Arial]no to APEL do Felci .....Felcia :mdleje: ;)[/FONT] Quote
betel Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Felcia , pośpiesz się , bo się Pańci urlop kończy:razz:. Pozdrówienia. Trzymamy kciuki :lol: Quote
Mudik Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Felcia, nie wygłupiaj sie tylko prosze się rozpakować, a dla malutkiej sto kciukasów!!!!!!!!!:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts