Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze raz gratulacje :loveu: Jeśli sunie wybarwią się tak jak mówisz czyli pręgusek rudo-biała i czarno0biała to wspaniale od wyboru do koloru chciałoby się powiedzieć ;) Żałuje strasznie że tak daleko mieszkam i rodzice narazie nie są nastawieni na takiego baska bobaska (no cuż może się to kiedyś zmieni) :-( Siły na kolejny poród i opieke nad maluchami ;)

Posted

I ostatnia fotka z Wrocławia - grupowa
JAZZY BOY Asiaczek FCI - NDPwR, BOB
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - NJwR
I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI - NDSwR

Dla ciekawości tylko ja prezentuję tutaj mojego psa. Erka - prezentowana przez Małgosię, właścicielkę Buszki, Buszka - przez Savannah.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiu gratuluję maluszków :multi: Śledzę z ukrycia co u Ciebie nowego i doczekałam takich super wiadomości :lol: Teraz czekam z niecierpliwością na kolejne maluszki :multi:
Jeszcze raz gratulacje :thumbs:

Posted

pokoik1 napisał(a):
Asiu gratuluję maluszków :multi: Śledzę z ukrycia co u Ciebie nowego i doczekałam takich super wiadomości :lol: Teraz czekam z niecierpliwością na kolejne maluszki :multi:
Jeszcze raz gratulacje :thumbs:

Witaj, miły pokoiku1! Zawsze cieszę się, jak do nas zaglądasz i zostawiasz ślad. A Żelkę (obecną mamuśkę) to akurat miałaś okazję widzieć w realu...:lol:

Pzdr.

Posted

Tak jakoś jest z tymi najsłabszymi, że potem wyrastają na najładniejsze i nieraz największe. Oczywiście kciuki mooooocno zaciskamy :p będzie ok. Mój duży pręgus też trzyma kciuki(piąte pazury hehe :evil_lol:) za małą pręguskę ;).

Posted

[quote name='Asiaczek']Do 3.11.2008 r. włącznie... Mam nadzieję, że Felka weźmie to pod uwagę i zdąży przed końcem urlopu...:cool3:

Pzdr.

[FONT=Arial]no to APEL do Felci .....Felcia :mdleje: ;)[/FONT]