Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo bym chciała. Maluchy w brzuszku u Felki już rozrabiają i pewnie im ciasnawo...
Najgorsze to wyczekiwanie, prawda? Na wszystkich egzaminach wchodziłam zawsze w pierwszej trójce, bo nie mogłam wytrzymac tego napięcia przed-egzaminacyjnego. O, sorki, raz weszłam jako czwarta trójka i powiedziałam sobie - nigdy więcej!:lol:

Pzdr.

Posted

Wczoraj dostałam CD z fotkami od naszej koleżanki bety i - korzystając z chwili wolnej - zaraz je wstawię.

Na początek - wystawa w Warszawie, 12.09.2008 r.
JAZZY BOY Asiaczek FCI

Cdn.
Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):
no Artur i Kika tez tworza dobrany synchron jak by nie patrzec :loveu:;)

Zgadza się i dlatego bardzo żałuję, że Kika nie jest pokazywana częściej. Ale i tak cieszę się, że od czasu do czasu Artur znajduje czas na wystawy.

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
czego używasz jak je robisz? jakiś specjalnych linijek? :evil_lol:

niesamowite mają linie - nie znam się, fakt - ale robią piorunujące wrażenie w pozytywnym znaczeniu estetyki tego słowa :loveu:

To moja tajemnica...;)
Pzdr.

Posted

Gratulacje a to Żelcia się wysypała jak mała cięzarówka.A kolorki to tez ciekawe i zaskakujące.Trzymam kciuki za Felke ciekawe ile ona wysypie maluszków;) Pozdrawiam

Posted

Baseczki na zdjęciach superowe, ale dziś najbardziej interesuje mnie 5 nowych asiaczkowych basków bobasków:multi:. Twoje czarno-białe też będą piękne. Jeszcze raz gratuluję i przesyłm całusy mamusi i ciocio-babci :lol::loveu:

Ps. Czekamy na drugą partię