Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

SuperGosia napisał(a):
Sa juz chetni na Zelke :evil_lol: , to ja porywam Dzezika :cool3: on sie tak lakomo patrzyl na mojego Shih Tzu :eviltong: ;)

Zgadza się. Dzisiaj tez nie jest lepiej..., ale chociaż nie pada.
Przez wczorajszy deszcz nie doszedł do skutku mój spacerek z Donya.:placz:
Pzdr.

Posted

[quote name='SuperGosia']Sa juz chetni na Zelke :evil_lol: , to ja porywam Dzezika :cool3: on sie tak lakomo patrzyl na mojego Shih Tzu :eviltong: ;)
A w jakim kontekście się patrzył: zjeść - pokryć - pobawić się? (Tylko jedną odpowiedź możesz wybrac!.
Pzdr.

Posted

[quote name='Agappe']no to jeszcze kilka zdjec z Białegostoku ;)

obmacywanie Żelci ;)

Musiałam ja troche "pomacac", bo Żelcia miała dośc i cały czas usiłowała usiaść. I koniec konców posadziłam je....
A minę mam taką zawziętą, bo w ustach trzymałam psie chrupki, aby nie sięgać do kieszeni. Tak łatwiej...
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A w jakim kontekście się patrzył: zjeść - pokryć - pobawić się? (Tylko jedną odpowiedź możesz wybrac!.
Pzdr.

Hihihi, trzeba byloby Dzezika postawic obok Tyska, zeby poznac odpowiedz :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zgadza się. Dzisiaj tez nie jest lepiej..., ale chociaż nie pada.
Przez wczorajszy deszcz nie doszedł do skutku mój spacerek z Donya.:placz:
Pzdr.

a ja ?? a ja??? ja tez!!! ;) oby jutro była ładna pogoda:mad: :mad:

Posted

Poproszę o jeszcze jedną podpowiedź....
Bo z W-wy to mi się kojarzysz Ty i Donya. Ale Ty już należysz do fanclubu Żelki, a Donya już tu nie mieszka... Nie za bardzo - jak widać - orientuję się w Waszych-akitowych miejscach zamieszkania.
pzdr.

Posted

Co prawda pogoda za oknem zaprasza na spacerek z pupilami, ale na kolanach u Ukochanego Pańcia też jest dobrze. Tak oto spędza czas psi facet, którego tu chyba jeszcze nie było. Dla nieuswiadomionych - przedstawiam Wam FINGAL FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek, miotowy brat Fariczka i Felki...

O, pobudka?

Zdjęcia dzięki uprzejmości Ukochanego Pańcia Fingala - Basenji.:klacz: :calus:
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Co prawda pogoda za oknem zaprasza na spacerek z pupilami, ale na kolanach u Ukochanego Pańcia też jest dobrze. Tak oto spędza czas psi facet, którego tu chyba jeszcze nie było. Dla nieuswiadomionych - przedstawiam Wam FINGAL FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek, miotowy brat Fariczka i Felki...

O, pobudka?

Zdjęcia dzięki uprzejmości Ukochanego Pańcia Fingala - Basenji.:klacz: :calus:
pzdr.

Chwila „luziku” dla INSPEKTORA PIESIAKA przed rozpoczęciem zdjęć
do kolejnych odcinków serialu „Kociokwik...”
:evil_lol: ;)

Pozdrawiam.

Posted

Dzisiaj! Ale piszemy raczej nie o tym samym "dzisiaj" (spójrz na godzinę!).:evil_lol:
Zdjecia mam już na kompie, akitkowe wyszły b.fajne, natomiast b.mało jest baskowych... i coś mi się to nie podoba.:diabloti:
pzdr.

Posted

Agappe - rano, tzn. o 9.00, juz byliśmy u weta z Sonikiem. Niestety, chłopak miał pecha i "stracił" swoje klejnociki. Potem, a nawet przed, zakupy, przegląd techniczny autka, spacerki z psami, obiad (leczo - mniam, mniam...) i dopiero teraz siadam do kompa. A tu jeszcze tyle do zrobienia - telefony, ustalenia itp. I jutro z samego rana wyjazd do Włocławka.
Ale "dzisiaj" oznacza "dzisiaj", a nie jutro...
Pzdr.

Posted

No dobra, wstawię kilka, co by Agappe i Donya za bardzo na mnie nie narzekały...

Na początku były obwąchiwania siebie nawzajem...

...trawki...

...kamienia i nie tylko...

Kamień był baaaardzo pachnięty...

Czy to można nazwać obwąchiwaniem czy raczej wypatrywaniem słabych punktów przeciwnika? A może to taniec?

Tutaj był na pewno jakiś ciekawy facet (tak twierdzą Hipka i Koi - młode dziewczyny)

A tu już zgoda; Żelka nie jest przeciwnikiem Bimbonka i odwrotnie. Wyczuwam nawet jakąś zbieżność interesów...

A nie mówiłam?