Asiaczek Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Na razie ewidentnie Żelka szykuje się do porodu. tylko nie wiem, czy to będzie jeszcze dzisiaj, czy juz jutro... Felka - na razie w roli obserwatora. Pzdr. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 I my czekamy i bardzo kciuki za obie mamusie trzymamy! :loveu: Wygląda na to, że będzie to bardzo owocna noc w basko-bobaski :loveu: Pozdrawiam cieplutko! :lol: Quote
Jupi Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 trzymam kciuki, powodzenia na porodówce:lol: Quote
Asiaczek Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Kasia_i_Łukasz napisał(a):I my czekamy i bardzo kciuki za obie mamusie trzymamy! :loveu: Wygląda na to, że będzie to bardzo owocna noc w basko-bobaski :loveu: Pozdrawiam cieplutko! :lol: Witajcie, rzeczywiście noc zapowiada się owocnie... Pzdr. Quote
Korenia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Mam zaszczyt gratulowania jako pierwsza !! :loveu::multi: Quote
Asiaczek Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 No to mamy dziewczynkę, chyba rudo-biała, bo na razie żadnych pręg nie widze. Za dnia najwyżej zweryfikujemy tę info. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 00:46 i 00:59 - 2 chłopaki ujrzały światło ... Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 a ja sie obudzilam o 24 i nie wiedzialam po co ... ale juz wiem ;) GRATULUJE :loveu: i ... czekam na wiecej ! :lol::lol: Quote
Alicja Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Asiaczek']No to mamy dziewczynkę, chyba rudo-biała, bo na razie żadnych pręg nie widze. Za dnia najwyżej zweryfikujemy tę info. Pzdr. [quote name='Asiaczek']00:46 i 00:59 - 2 chłopaki ujrzały światło ... Pzdr. [FONT=Arial]NO TO GRATULKI :Rose: :multi::multi::multi: i trzymam nadal :kciuki: [/FONT] Quote
Kaya Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Asiaczek napisał(a):No to mamy dziewczynkę, chyba rudo-biała, bo na razie żadnych pręg nie widze. Za dnia najwyżej zweryfikujemy tę info. Pzdr. Asiaczek napisał(a):00:46 i 00:59 - 2 chłopaki ujrzały światło ... Pzdr. Wielkie gratulacje :loveu: Czekam na dalsze więści :) A są już jacyś chętnie na maluchy, jakies rezerwacje? ;) Quote
cropka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Gratulacje :multi::multi::multi::cunao: A zdjęcia będą:loveu: :razz:? Quote
Cambel&Megi Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Zaglądam już ze szkoły, ale wiadomość! GRATULACJE :loveu: i czekam na dalsze wieści.... :) Quote
Czoko Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Gratuluję i dalej trzymam kciuki! ... zniknął post napisany w nocy... cóż to tylko technika.... Quote
Jupi Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Gratulacje!:multi::multi::multi: obudziłam sie umyłam zęby i mówie do Cirki poczekaj z sikaniem zajrzymy tylko czy Asiaczki się urodziły:evil_lol: To teraz spokojnie możemy iśc na spacer:p pozdrawiam Quote
Elitesse Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 oj Asia chyba odsypia nocke :lol: moze jak we Wroc bede i tu zajrze to beda jakies swieze wiesci ;) Quote
M&S Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Asiaczku!!!! GRATULACJE WIEEELKIE:multi::multi::multi::multi: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Asiaczek, fantastyczne wiadomości!! :cunao: GRATULACJE ogromne!! Brawo dla dzielnej mamusi i zdrówka dla basko-bobasków!! :laola: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 No to do tego wszystkiego dołożę jeszcze 2 sunie. Wynik tej nocy przedstawia się następująco: 1 sunia pręgowana (chyba, bo jest za ciemna na rudo-białą; gdyby taki kolor wyszedł, byłby to pierwszy pręgusek, a właściwie pręguska, w mojej hodowli...) 2 suczki..... czarno-białe, - 2 chłopaków... czarno-białych... Los, jak widac, wyraźnie sobie ze mnie zakpił. wiedząc, że nie przepadam (delikatnie mówiąc) za umaszczeniem czarno-białe, pokazał, że to On tutaj rozdaje karty. No nic. Będziemy kochali jak swoje własne, chuchali, dmuchali, licząc, że to doświadczenie w końcowym rozrachunku da nam duuuuzo satysfakcji (ringowej też!). Teraz pozostaje nam czekać na poród Felki. Tutaj - nie ukrywam - liczę na RUDO-BIAŁE Maluszki!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts