Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

widziałam zdjęcia :loveu:
I również sprawdzam stan posiadania...czekamy..... :loveu:

Cambel&Megi napisał(a):

BTW to sporo teraz miotów Basków w Polsce..Twoje 2, w Amebie 2, Nirse, i w Stellanova chyba też (?).

Jeszcze odnośnie tej mojej wypowiedzi...tak z czystej ciekawości..ilu masz już chętnych na Baski - Bobaski ? :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, nie bądź taka wyrywna, bo... fotek wcale nie będzie. I co? zostajesz?
.

Nie!!!! Stanowczo protestuję, ja na te fotki czekam prawie od pierwszego dnia ciąży suń:placz:

Posted

[quote name='Korenia']Synchron świentnie wyszedł! :cool3:
Wiadziałam lakierki :evil_lol:
hahaha, teraz będziecie wypatrywac czerwonych lakierek, co?
A tak przy okazji, tomusze przyznac, że dobrze się w nich biega, no i są na tyle eleganckie, że można spokojnie w nich pokazac się na wystawie.

Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']Ale tu duzo zdjec z wystaw!!
W zapasie mam jeszcze Wrocław, NDM i Europejską. Ale z tej ostatniej będzie tylko Jumaszka, bo pozostałe Asiaczki nie zostały zgłoszone...

[quote name='jamnicze']Nareszcie trochę foteczek :multi: Od razu widać, że Asiaczek na urlopie ;)
fajny ten synchron :p
http://img510.imageshack.us/img510/8272/spec0139visk6.jpg
Jeszcze 2 lata i 10 miesięcy musicie się przemęczyc z fotkami "od czasu do czasu" (bo tyle jeszcze mam do pełnej emerytury). Ale jak będę na emeryturze, to hohoho...!!!

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu:i znów na dobry początek dnia fotaski :cool2:[/FONT]
Witaj,Alicja! Ciesze się, że doceniasz moje starania. A przykład biorę z Ciebie (tzn. z faktu, że u Ciebie codziennie sa nowe fotki Mordercy Ozzulka;), no, prawie Mordercy...).

Pzdr.