Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Mudik napisał(a):
Jak na tamte warunki foty super, te kontenerki z baskami w tlena niektórych fotkach to Twoje Asiu?

Zauważyłaś? Hahaha, jestem zywą reklamą kontenerków...:lol:, która na dodatek prawie na kazdej fotce jest...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Poduszka sama w sobie ma juz impregnację i cienka flanelową powłoczkę. Ja dodatkowo zakładam normalną powłoczkę na poduszkę. Jak jest juz przybrudzona, to zdejmuję tę "moją" powłoczkę" i zakładam nową. I znowu jest czysciutko i cieplutko.:lol:

A jak już zaczynają łazikowac po kojcu i mamuśka nie nadąża z wylizywaniem brzuszków - to po prostu poduszkę zabieram.:evil_lol:

Pzdr.

Moja poduszka do dzisiaj pachnie (śmierdzi?) szczeniaczkowymi kupciami :cool3:
Mimo powłoczek.... :hmmmm:
Będę musiała pomyśleć tym razem jak to zrobić, by nie pachniało ;)

Posted

Elitesse napisał(a):
u mojej Zadry - jesli jest w ciazy oczywiscie - stuknal 2 tydzien ... moze tez niedlugo bede sie cieszyla maluszkami - kluseczkami :)

No to też mocno trzymamy kciuki!!!

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
byłam :multi: zwiedziłam i tu i stronkę - BOSKIE to BASKI :loveu:

A wiesz, że dzisiaj miałam zamiar napisac posta, abyś zajrzała do Galerii Asiaczkowej, a tu, proszę - sama na to wpadłaś!:lol:

Witam w takim razie następna sympatyczkę rasy i zapraszam częściej!:lol:

Pzdr.

Posted

Fotkami to ja będę maltretowała wszystkich, którzy tutaj zaglądną, tym bardziej, że już za pare dni (taką mam nadzieję!) będzie w domu wesoło. Dwie suczki są w ciąży i lada moment się rozsypią...

Ale nikogo nigdy nie namawiam na "szczeniaka na siłę". Wiele razy czytałam, jak to się potem kończy... Do decyzji posiadania psiaka trzeba po prostu dojrzec. A do posiadania więcej niż jeden - dojrzeć kilkakrotnie...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Fotkami to ja będę maltretowała wszystkich, którzy tutaj zaglądną.....
Ale nikogo nigdy nie namawiam na "szczeniaka na siłę". Do decyzji posiadania psiaka trzeba po prostu dojrzec. A do posiadania więcej niż jeden - dojrzeć kilkakrotnie...

Pzdr.

masz rację absolutną Asiu!!!, ale wiesz jak to jest jak są dwa to może być i trzeci...:evil_lol::evil_lol:

Ania

Posted

A jak tam brzuszki:roll:?

Ech, nie wiem, czy przez jakiś czas nie wyniosę się z tej galerii, skoro masz zamiar nas zasypać fotkami maluszków:razz:... Z drugiej strony, za daleko mieszkam;).

Posted

Asiaczek napisał(a):
Fotkami to ja będę maltretowała wszystkich, którzy tutaj zaglądną, tym bardziej, że już za pare dni (taką mam nadzieję!) będzie w domu wesoło. Dwie suczki są w ciąży i lada moment się rozsypią...Pzdr.

A to co, obiecanki, cacanki:bigcry:...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, nie bądź taka wyrywna, bo... fotek wcale nie będzie.
Pzdr.

Asiaczku.:cool3:...!!!! no co Ty mówisz....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, nie bądź taka wyrywna, bo... fotek wcale nie będzie. I co? zostajesz?

Co do fotek- to w drodze jest CD ze zdjęciami w NDM + Specjalistyczna w Budapeszcie...

Pzdr.

Aha, czyli Warszawy i Wrocławia nie chcesz? :evil_lol: No to muszę drugą płytkę nagrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr

Posted

[quote name='bety']Aha, czyli Warszawy i Wrocławia nie chcesz? :evil_lol: No to muszę drugą płytkę nagrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
O, masz ci los! Zapomniałam o tych zdjęciach. Siedzę teraz przy Europejskiej i Specjalistycznej (Inga przyszłała mi sporo fotek) i chyba nie kontroluje tego, co pisze...

Wybacz, bety! Sie nie rozmyślaj i wysyłaj CD ze wszystkim co na nich jest!Iwidzisz, jak przebieram nogami, aby dostać tę płytkę?:evil_lol:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
O, masz ci los! Zapomniałam o tych zdjęciach. Siedzę teraz przy Europejskiej i Specjalistycznej (Inga przyszłała mi sporo fotek) i chyba nie kontroluje tego, co pisze...

Wybacz, bety! Sie nie rozmyślaj i wysyłaj CD ze wszystkim co na nich jest!Iwidzisz, jak przebieram nogami, aby dostać tę płytkę?:evil_lol:)

Pzdr.

Hi, hi, hi, hi, hi - widzę, widzę - no dobra to wyślę tak jak jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr