Mudik Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Jak na tamte warunki foty super, te kontenerki z baskami w tlena niektórych fotkach to Twoje Asiu? Quote
Matusz Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Trzymamy kciuki i łapy za udane porody :) :kciuki: Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Mudik napisał(a):Jak na tamte warunki foty super, te kontenerki z baskami w tlena niektórych fotkach to Twoje Asiu? Zauważyłaś? Hahaha, jestem zywą reklamą kontenerków...:lol:, która na dodatek prawie na kazdej fotce jest... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Poduszka sama w sobie ma juz impregnację i cienka flanelową powłoczkę. Ja dodatkowo zakładam normalną powłoczkę na poduszkę. Jak jest juz przybrudzona, to zdejmuję tę "moją" powłoczkę" i zakładam nową. I znowu jest czysciutko i cieplutko.:lol: A jak już zaczynają łazikowac po kojcu i mamuśka nie nadąża z wylizywaniem brzuszków - to po prostu poduszkę zabieram.:evil_lol: Pzdr. Moja poduszka do dzisiaj pachnie (śmierdzi?) szczeniaczkowymi kupciami :cool3: Mimo powłoczek.... :hmmmm: Będę musiała pomyśleć tym razem jak to zrobić, by nie pachniało ;) Quote
jenis Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: my też trzymamy;).Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Noc przeszła spokojnie, śniadanko zjedzone ze smakiem. Teraz polegiwanie w krokodylowym rozciągnięciu, na boczku. Widać jakieś ruchy w brzuszkach...:loveu: Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 u mojej Zadry - jesli jest w ciazy oczywiscie - stuknal 2 tydzien ... moze tez niedlugo bede sie cieszyla maluszkami - kluseczkami :) Quote
Asiaczek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Elitesse napisał(a):u mojej Zadry - jesli jest w ciazy oczywiscie - stuknal 2 tydzien ... moze tez niedlugo bede sie cieszyla maluszkami - kluseczkami :) No to też mocno trzymamy kciuki!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 agnethka napisał(a):byłam :multi: zwiedziłam i tu i stronkę - BOSKIE to BASKI :loveu: A wiesz, że dzisiaj miałam zamiar napisac posta, abyś zajrzała do Galerii Asiaczkowej, a tu, proszę - sama na to wpadłaś!:lol: Witam w takim razie następna sympatyczkę rasy i zapraszam częściej!:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [FONT=Arial]czekam :kciuki: miłego dzionka :multi: [/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Fotkami to ja będę maltretowała wszystkich, którzy tutaj zaglądną, tym bardziej, że już za pare dni (taką mam nadzieję!) będzie w domu wesoło. Dwie suczki są w ciąży i lada moment się rozsypią... Ale nikogo nigdy nie namawiam na "szczeniaka na siłę". Wiele razy czytałam, jak to się potem kończy... Do decyzji posiadania psiaka trzeba po prostu dojrzec. A do posiadania więcej niż jeden - dojrzeć kilkakrotnie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Aaaa, no to zmienia postac rzeczy... Pzdr. Quote
WinterGirl Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]dziń dybry[/FONT][/CENTER] Quote
M&S Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Asiaczek napisał(a):Fotkami to ja będę maltretowała wszystkich, którzy tutaj zaglądną..... Ale nikogo nigdy nie namawiam na "szczeniaka na siłę". Do decyzji posiadania psiaka trzeba po prostu dojrzec. A do posiadania więcej niż jeden - dojrzeć kilkakrotnie... Pzdr. masz rację absolutną Asiu!!!, ale wiesz jak to jest jak są dwa to może być i trzeci...:evil_lol::evil_lol: Ania Quote
Asiaczek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Taaaa, i powoli, systematycznie dochodzimy do stanu jak u V.V.:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Asiaczek napisał(a):Taaaa, i powoli, systematycznie dochodzimy do stanu jak u V.V.:evil_lol: Pzdr. czyli....? Quote
Asiaczek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 ... jak u violetty Villas... Pzdr. Quote
M&S Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Asiaczek napisał(a):... jak u violetty Villas... Pzdr. ...a faktycznie, ciemnota ze mnie:oops: Quote
pusia2405 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A jak tam brzuszki:roll:? Ech, nie wiem, czy przez jakiś czas nie wyniosę się z tej galerii, skoro masz zamiar nas zasypać fotkami maluszków:razz:... Z drugiej strony, za daleko mieszkam;). Quote
Asiaczek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Hahaha, nie bądź taka wyrywna, bo... fotek wcale nie będzie. I co? zostajesz? Co do fotek- to w drodze jest CD ze zdjęciami w NDM + Specjalistyczna w Budapeszcie... Pzdr. Quote
pusia2405 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Asiaczek napisał(a):Fotkami to ja będę maltretowała wszystkich, którzy tutaj zaglądną, tym bardziej, że już za pare dni (taką mam nadzieję!) będzie w domu wesoło. Dwie suczki są w ciąży i lada moment się rozsypią...Pzdr. A to co, obiecanki, cacanki:bigcry:... Quote
M&S Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Asiaczek napisał(a):Hahaha, nie bądź taka wyrywna, bo... fotek wcale nie będzie. Pzdr. Asiaczku.:cool3:...!!!! no co Ty mówisz....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
bety Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Asiaczek']Hahaha, nie bądź taka wyrywna, bo... fotek wcale nie będzie. I co? zostajesz? Co do fotek- to w drodze jest CD ze zdjęciami w NDM + Specjalistyczna w Budapeszcie... Pzdr. Aha, czyli Warszawy i Wrocławia nie chcesz? :evil_lol: No to muszę drugą płytkę nagrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='bety']Aha, czyli Warszawy i Wrocławia nie chcesz? :evil_lol: No to muszę drugą płytkę nagrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: O, masz ci los! Zapomniałam o tych zdjęciach. Siedzę teraz przy Europejskiej i Specjalistycznej (Inga przyszłała mi sporo fotek) i chyba nie kontroluje tego, co pisze... Wybacz, bety! Sie nie rozmyślaj i wysyłaj CD ze wszystkim co na nich jest!Iwidzisz, jak przebieram nogami, aby dostać tę płytkę?:evil_lol:) Pzdr. Quote
bety Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Asiaczek'] O, masz ci los! Zapomniałam o tych zdjęciach. Siedzę teraz przy Europejskiej i Specjalistycznej (Inga przyszłała mi sporo fotek) i chyba nie kontroluje tego, co pisze... Wybacz, bety! Sie nie rozmyślaj i wysyłaj CD ze wszystkim co na nich jest!Iwidzisz, jak przebieram nogami, aby dostać tę płytkę?:evil_lol:) Pzdr. Hi, hi, hi, hi, hi - widzę, widzę - no dobra to wyślę tak jak jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Recommended Posts