Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekamy w napięciu....trzymamy kciuki za pomyślne rozwiązanie zarówno dla Mamuni, jak i Córuni.. :) :kciuki:

BTW to sporo teraz miotów Basków w Polsce..Twoje 2, w Amebie 2, Nirse, i w Stellanova chyba też (?).

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

No, Wystawa Klubowa juz jest gotowa. Tutaj wstawię moje Asiaczki, a do tematu o tej wystawie wstawię te psiaki, które mam (obce). W sumie z wystawy Klubowej nie mam 3 psów, to i tak dobrze, prawda?

Zaczynamy.

JAZZY BOY Asiaczek FCI
- dosk.2, r.CAC

I moje chłopaki - Dżezik i Jumaszka.:loveu::loveu:

Cdn.
Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Ja obstawiam Żelcię skoro ma spory brzucholek :lol:, chociaż z pierwszym porodem to nigdy nic nie wiadomo ;). A mamuśki będziesz miała w jednym pokoju, czy je rozdzielasz?

Porodówki sa przygotowane w duzym pokoju. Jak się dogadają, to będą w jednym pokoju. I wolałąbym, aby tak się stało. Zobaczymy.

Pzdr.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Asiu, a czy szczeniaczki nie sikają Ci na te podusie? Jak je zabezpieczasz?

Poduszka sama w sobie ma juz impregnację i cienka flanelową powłoczkę. Ja dodatkowo zakładam normalną powłoczkę na poduszkę. Jak jest juz przybrudzona, to zdejmuję tę "moją" powłoczkę" i zakładam nową. I znowu jest czysciutko i cieplutko.:lol:

A jak już zaczynają łazikowac po kojcu i mamuśka nie nadąża z wylizywaniem brzuszków - to po prostu poduszkę zabieram.:evil_lol:

Pzdr.

Posted

No i dobrnęliśmy do wyboru o tytuł Zwyc. Rasy.
Najlepszy Pies (Jumaszka) i Najlepsza suka stanęły do porównania.

I sam Jumaszka, juz z tytułem Zwycięzca Rasy!!!

Cdn.
Pzdr.

Posted

No i ostatnia konkurencja wystawy Klubowej - Best in Show! I tutaj Jumcia pokazał swoje pazurki...:multi:

I tak to się skończyło - BIS 1 dla JUMCI!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Piękne pucharki, prawda?

Pzdr.

Posted

Justys95 napisał(a):
Piękne, piękne...:loveu: Ciekawa jestem, ile już ich masz :)

PS:A ta wystawa to w nocy? :-o

Akurat te pucharki to pojechały na Litwę, bo tam mieszka Jumcia z właścicielami.
Wystawa zaczęła sie ok. 14.00 a na dodatek prawie cały dzień padał deszcz. Tak więc BIS zaczął się i skończył juz przy sztucznym oświetleniu i stad takie wieczorne klimaty.

Osobiście wolę wystawy klubowe na Węgrzech organizowane w maju/czerwcu. Wtedy przynajmniej jest cieplutko (czasami aż za bardzo) i nic za kołnierz nie kapie... No i fotki wtedy sa takie cuuudne...:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Akurat te pucharki to pojechały na Litwę, bo tam mieszka Jumcia z właścicielami.
Wystawa zaczęła sie ok. 14.00 a na dodatek prawie cały dzień padał deszcz. Tak więc BIS zaczął się i skończył juz przy sztucznym oświetleniu i stad takie wieczorne klimaty.

Osobiście wolę wystawy klubowe na Węgrzech organizowane w maju/czerwcu. Wtedy przynajmniej jest cieplutko (czasami aż za bardzo) i nic za kołnierz nie kapie... No i fotki wtedy sa takie cuuudne...:lol:

Pzdr.
Aha, to wszystko się wyjaśniło, bo właśnie dziwiłam się, że wszyscy ciepło poubierani na zdjęciach :)

Posted

[FONT=Arial]no to przygotowania pełną parą ;) jak juz podusie naszykowane

zaciskam :kciuki: i czekam

widać że Asiaczek ma urlopik ;) foteczki poszły w ruch ;)
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]no to przygotowania pełną parą ;) jak juz podusie naszykowane

zaciskam :kciuki: i czekam

widać że Asiaczek ma urlopik ;) foteczki poszły w ruch ;)
[/FONT]

Masz rację. Mam tydzień urlopu na porody...

Pzdr.