Cambel&Megi Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Czekamy w napięciu....trzymamy kciuki za pomyślne rozwiązanie zarówno dla Mamuni, jak i Córuni.. :) :kciuki: BTW to sporo teraz miotów Basków w Polsce..Twoje 2, w Amebie 2, Nirse, i w Stellanova chyba też (?). Quote
Korenia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Asiaczku wstaw fociaki mamusiek z brzucholami! :loveu: Quote
pusia2405 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Korenia napisał(a):Asiaczku wstaw fociaki mamusiek z brzucholami! :loveu: Oj tak:roll:! Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Nie chce mi się robić fotek. Obrabiam teraz fotki z wystaw Klubowej i Specjalistycznej w Budapeszcie. Powinnam coś dzisiaj powstawiać. Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ja obstawiam Żelcię skoro ma spory brzucholek :lol:, chociaż z pierwszym porodem to nigdy nic nie wiadomo ;). A mamuśki będziesz miała w jednym pokoju, czy je rozdzielasz? Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 No, Wystawa Klubowa juz jest gotowa. Tutaj wstawię moje Asiaczki, a do tematu o tej wystawie wstawię te psiaki, które mam (obce). W sumie z wystawy Klubowej nie mam 3 psów, to i tak dobrze, prawda? Zaczynamy. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.2, r.CAC I moje chłopaki - Dżezik i Jumaszka.:loveu::loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Cd. JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, Zwyc. Klubu '08, skończony Championat Wegier, BIS 1!!! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 jamnicze napisał(a):Ja obstawiam Żelcię skoro ma spory brzucholek :lol:, chociaż z pierwszym porodem to nigdy nic nie wiadomo ;). A mamuśki będziesz miała w jednym pokoju, czy je rozdzielasz? Porodówki sa przygotowane w duzym pokoju. Jak się dogadają, to będą w jednym pokoju. I wolałąbym, aby tak się stało. Zobaczymy. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Abotere's ADUNBI - dosk.1, CAC, skończony Championat Wegier. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodzieży, Młodzieżowy Zwyc. Klubu Węgier'08. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Jeszcze porównanie o Najlepszego Juniora (Erka przegrała z pieskiem, niestety...). Cdn. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Asiu, a czy szczeniaczki nie sikają Ci na te podusie? Jak je zabezpieczasz? Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Erka i Jumcia, razem podczas wyboru Zwyc. Rasy. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 panienkabubu napisał(a):Asiu, a czy szczeniaczki nie sikają Ci na te podusie? Jak je zabezpieczasz? Poduszka sama w sobie ma juz impregnację i cienka flanelową powłoczkę. Ja dodatkowo zakładam normalną powłoczkę na poduszkę. Jak jest juz przybrudzona, to zdejmuję tę "moją" powłoczkę" i zakładam nową. I znowu jest czysciutko i cieplutko.:lol: A jak już zaczynają łazikowac po kojcu i mamuśka nie nadąża z wylizywaniem brzuszków - to po prostu poduszkę zabieram.:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 No i dobrnęliśmy do wyboru o tytuł Zwyc. Rasy. Najlepszy Pies (Jumaszka) i Najlepsza suka stanęły do porównania. I sam Jumaszka, juz z tytułem Zwycięzca Rasy!!! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 No i ostatnia konkurencja wystawy Klubowej - Best in Show! I tutaj Jumcia pokazał swoje pazurki...:multi: I tak to się skończyło - BIS 1 dla JUMCI!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Piękne pucharki, prawda? Pzdr. Quote
Bewarka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Piękne, piękne...:loveu: Ciekawa jestem, ile już ich masz [tych pucharów] :) PS:A ta wystawa to w nocy? :-o Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Justys95 napisał(a):Piękne, piękne...:loveu: Ciekawa jestem, ile już ich masz :) PS:A ta wystawa to w nocy? :-o Akurat te pucharki to pojechały na Litwę, bo tam mieszka Jumcia z właścicielami. Wystawa zaczęła sie ok. 14.00 a na dodatek prawie cały dzień padał deszcz. Tak więc BIS zaczął się i skończył juz przy sztucznym oświetleniu i stad takie wieczorne klimaty. Osobiście wolę wystawy klubowe na Węgrzech organizowane w maju/czerwcu. Wtedy przynajmniej jest cieplutko (czasami aż za bardzo) i nic za kołnierz nie kapie... No i fotki wtedy sa takie cuuudne...:lol: Pzdr. Quote
Bewarka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Akurat te pucharki to pojechały na Litwę, bo tam mieszka Jumcia z właścicielami. Wystawa zaczęła sie ok. 14.00 a na dodatek prawie cały dzień padał deszcz. Tak więc BIS zaczął się i skończył juz przy sztucznym oświetleniu i stad takie wieczorne klimaty. Osobiście wolę wystawy klubowe na Węgrzech organizowane w maju/czerwcu. Wtedy przynajmniej jest cieplutko (czasami aż za bardzo) i nic za kołnierz nie kapie... No i fotki wtedy sa takie cuuudne...:lol: Pzdr.Aha, to wszystko się wyjaśniło, bo właśnie dziwiłam się, że wszyscy ciepło poubierani na zdjęciach :) Quote
Alicja Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [FONT=Arial]no to przygotowania pełną parą ;) jak juz podusie naszykowane zaciskam :kciuki: i czekam widać że Asiaczek ma urlopik ;) foteczki poszły w ruch ;)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]no to przygotowania pełną parą ;) jak juz podusie naszykowane zaciskam :kciuki: i czekam widać że Asiaczek ma urlopik ;) foteczki poszły w ruch ;)[/FONT] Masz rację. Mam tydzień urlopu na porody... Pzdr. Quote
Recommended Posts