Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Miłego dnia dla tych, którzy juz pracują i dla tych, co jeszcze sa w domu. Oraz dla tych, którzy czekaja na porody... (to o mnie).:evil_lol:

Pzdr.

dzięki :lol::lol::lol: i spokojnego oczekiwania.....;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ej, no. Nie przeglądałam wczesniej fotek i wstawiłam jak leci. A tu masz babo... Kilka fotek było nie w tej pozycji. co powinno...

Pzdr.

Aj tam ja to w żartach :evil_lol:

Czekamy na baski-bobaski!:multi:

Na kiedy jest 1 termin??:loveu: I proszę mi przypomnieć która rodzi pierwsza :loveu: Żelcia?

Posted

Pierwsza powinna rodzić Felka; dzisiaj-jutro. Ale ma niezbyt duży brzuszek, podejrzewam, że może miec tam 1-2 szczeniaczki. Tak więc może 1-2 dni przenosić tę ciążę.

Druga powinna rodzić Żelka - 30.11.208 r. Ona z kolei ma baaaardzo duzy brzuszek, prawie ciągnie go po ziemi i dlatego może urodzić jednak jako pierwsza.

I teraz zagadka; Która będzie pierwsza: mamunia czy córunia...?:loveu::loveu:

Pzdr.

Posted

to musi być niesamowite przeżycie takie oczekiwanie i narodziny (osobiście tylko raz byłam świadkiem narodzin szczeniąt :p -nie moich oczywiście)

Posted

No, zobaczymy. Na pewno dam znać.

A, i dzisiaj rano poleciałam do Media Markt i dokupiłam jeszcze jedną poduszkę elektryczną. Bo przecież jedne maluchy będą się grzały na podusi, a drugie to co? Też musza miec cieplutko w brzuszki, prawda?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

A, i dzisiaj rano poleciałam do Media Markt i dokupiłam jeszcze jedną poduszkę elektryczną. Bo przecież jedne maluchy będą się grzały na podusi, a drugie to co? Też musza miec cieplutko w brzuszki, prawda?

Pzdr.

i słusznie wszystkie bobaski muszą mieć ciepło :lol:

Posted

Oglądnęłam wszystkie fotki z wycieczki twoich znajomych, Asiaczku. Aż zachciało mi się lata...:loveu:
I mocno trzymam kciukasy, żeby wszystko dobrze poszło z porodami małych babasków... :kciuki: