Asiaczek Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 No, dobrze. Nie ma się co certolić, tylko trzeba wstawiać zdjęcia z B-stoku. Obiecałam! Dżezik na ringu Wahziri Gusio-pręgusio Porównanie o NPwR: Wahziri i Gusio Nadal to samo porównanie, ale sędzina poprosiła o zamianę psów Żelcia Słodki sen chłopaków Młody Prezenter - Martyna z Wahziri Uff. Udało się jeszcze dzisiaj wstawić kilka zdjęć. Następne mogą być już "jutro". Cdn. pzdr. Quote
Agappe Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Agasia napisał(a):Super :loveu: Czekam na wiecej :evil_lol: ja toże :))) ale doczekałąm sie Żelci :))) Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Agappe napisał(a):ja toże :))) ale doczekałąm sie Żelci :))) Żelka jeszcze będzie!:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Asiaczek'] Porównanie o NPwR: Wahziri i Gusio Nadal to samo porównanie, ale sędzina poprosiła o zamianę psów A dlaczego taka zamiana? Czy jeśli psinki nie były by Twoje to tez miala by prawo prosic o zamianę psów?? Quote
aga1215 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Asiaczek napisał(a):Żelka jeszcze będzie!:lol: Pzdr. :multi: :multi: :multi: a ja czekam na więcej Wahzirka :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 sylrwia napisał(a):A dlaczego taka zamiana? Czy jeśli psinki nie były by Twoje to tez miala by prawo prosic o zamianę psów?? Nie. Taka zamiana jest możliwa jedynie wtedy, gdy jest jeden właściciel. Wahziri oglądał się za Gusiem i troszkę brzydko biegł. I dlatego sędzina tak poprosiła. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 aga1215 napisał(a)::multi: :multi: :multi: a ja czekam na więcej Wahzirka :loveu: I tu będzie problem.:razz: Pzdr. Quote
aga1215 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Asiaczek napisał(a):I tu będzie problem.:razz: Pzdr. nie chce sie chłopak fotografować? Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Ależ chce, chce! I baaardzo ładnie wychodzi na zdjęciach, prawda? Tylko nie bardzo było kiedy... Czas na wystawie tak szybko płynie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Fotki z BIS PUPPY (Martyna z Żelką) Ja z Dżezikiem Dżezik biegnący. Zobaczcie, jaki ma wykrok! Finałowa czwórka. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Parę fotek z konkurencji Para hodowlana. Klony! I Gusio-pręgusio na BIS V gr. I to już wszystkie zdjęcia z B-stoku. Teraz czeka na nas Włocławek. Pzdr. Quote
Agappe Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Asiaczek']Parę fotek z konkurencji Para hodowlana. Klony! jak to sie robi???????????jak one tak mogą równiotko biec?????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Ćwiczy się! :evil_lol: A tak po prawdzie, przecież to tylko moment, chwilę potem - maluchy już nieznacznie się rozeszły... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 :multi::multi::multi:no weszłam i są :multi::multi::multi: hi hi fota ci sie poruszyła ;) Quote
Agappe Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Asiaczek']Ćwiczy się! :evil_lol: A tak po prawdzie, przecież to tylko moment, chwilę potem - maluchy już nieznacznie się rozeszły... Pzdr. taaaa poćwicz sobie kiedyś z BImbonkiem i Anatą ;) zobaczysz jak bardzo bedą chciały z Tobą wspólpracować ;) a jak poćwiczysz przed wejsciem na ring to nie licz, ze beda jeszcze potem biegły na ringu ;) jedno kółeczko i limit wyczerpany ;p Quote
Agappe Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 aaa Asiu propnuje o założenie fanclubu Żelki... dziś rozmawiałam z kolejną osobą, która była nią ogromnie oczarowana :)) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Oooo, a u mnie akurat odwrotnie z tymi ćwiczeniami!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Agappe napisał(a):aaa Asiu propnuje o założenie fanclubu Żelki... dziś rozmawiałam z kolejną osobą, która była nią ogromnie oczarowana :)) A kto to taki? Znam tę osobę? Pewnie, gdy zobaczy ją na żywo, to ją porwie, co?:evil_lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Asiaczek napisał(a):A kto to taki? Znam tę osobę? Pewnie, gdy zobaczy ją na żywo, to ją porwie, co?:evil_lol: Pzdr. no ba.. jeszcze jej w tym pomoge :))) chyba znasz, ale nie jestem pewna.. w kazdym razie to z "akitowego półswiatka" ;) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 O rany! Jakaś podpowiedź? Telefon do przyjaciela? :roll: Pzdr. Quote
aga1215 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 a Wahzirka nie ma :shake: :-( :shake: :niewiem: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Ano nie ma. :oops: Ale będą! Z Włocławka, z W-wy..., może porobię jakieś domowe, z kotami....Lecz chcę poczekać na trochę słońca. Jestem optymistką!:lol: pzdr. Quote
Agappe Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Asiaczek napisał(a):Ano nie ma. :oops: Ale będą! Z Włocławka, z W-wy..., może porobię jakieś domowe, z kotami....Lecz chcę poczekać na trochę słońca. Jestem optymistką!:lol: pzdr. po dzisiejszym dniu ciezko być optymistą w odniesieniu do pogody :/ Quote
SuperGosia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Sa juz chetni na Zelke :evil_lol: , to ja porywam Dzezika :cool3: on sie tak lakomo patrzyl na mojego Shih Tzu :eviltong: ;) Quote
Recommended Posts