taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Na jakie krycia oczekujemy? kogo znaczy sie Quote
M&S Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Asiaczek napisał(a):I jeszcze Ty? O, nie.... załamka... Pzdr. lakierki są super, serio :lol: (ja też mam czerwone pantofelki, ale na wystawy się nie nadają :shake:, a szkoda) Quote
M&S Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Asiaczku czy możemy się "wprosić" na ogladanie maluszków jak już będą oczywiście w odpowiednim do tego wieku? muszę się przyznać, że malutkich basków jeszcze nie widziałam :oops::oops::oops: Quote
WinterGirl Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]pszeplaszanko przeplatane z witankiem[/FONT][/CENTER] Quote
jamnicze Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Asiaczek napisał(a):Od najbliższego poniedziałku czeka na ALARM CIĄŻOWY! I to podwójny...:loveu::loveu: Oj, to już? :crazyeye: Ależ ten czas szybciutko leci :p Będą nowe baseczki :multi: Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 łapeczek napisał(a):hey Asiaczku ;] moze jakies zdiatka ? Zaraz będą fotki Jumci z Wilna. Za chwilę, tylko poodpowiadam na posty, OK? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 deer_1987 napisał(a):Na jakie krycia oczekujemy? kogo znaczy sie To znaczy - krycia juz były. Teraz czekamy na efekt tych kryć. A kryte były: - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI x Abotere's MALIK - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI x Abotereś ADUNBI. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Maks i Spark napisał(a):lakierki są super, serio :lol: (ja też mam czerwone pantofelki, ale na wystawy się nie nadają :shake:, a szkoda) Hahaha, myślisz, że to będzie mój znak rozpoznawczy? A na wizytę juz teraz serdecznie zapraszam! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 WinterGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]pszeplaszanko przeplatane z witankiem[/FONT] Nie przepraszaj, cieszymy się, że jesteś i do nas zaglądasz... jamnicze napisał(a):Oj, to już? :crazyeye: Ależ ten czas szybciutko leci :p Będą nowe baseczki :multi: Oj, tak, będą!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Obiecane fotku Jumci z Wilna: Pzdr. Quote
WinterGirl Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Asiaczek napisał(a):Nie przepraszaj, cieszymy się, że jesteś i do nas zaglądasz... Pzdr. [FONT="Comic Sans MS"]zawsze nam jest tutaj bardzooo milutko gościć[/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Zagadka, z innej beczki... Prawdziwy czy sztuczny? Pzdr. Quote
Alicja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz:może ja na jakieś L4 pójde by być na bieżąco :evil_lol:[/FONT] Quote
M&S Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Asiaczek napisał(a):Hahaha, myślisz, że to będzie mój znak rozpoznawczy? A na wizytę juz teraz serdecznie zapraszam! Pzdr. dzięki!!!!:loveu: Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:może ja na jakieś L4 pójde by być na bieżąco :evil_lol:[/FONT]Ja bardzo bym chciała... Ale nie wiem, czymi się opłaca, bo od przyszłego poniedziałku jestem na tygodniowym urlopie... Pzdr. Quote
pusia2405 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Asiaczek']Zagadka, z innej beczki... Prawdziwy czy sztuczny? Pzdr. Pan, czy pies?:evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Asiaczek napisał(a): od przyszłego poniedziałku jestem na tygodniowym urlopie... Pzdr. no tak - dzieciaczki :loveu:, oj, to będzie bardzo pracowity urlopik :lol: Quote
Jupi Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ja też niecierpliwie oczekuje bobasków:loveu: Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 A wiecie, że ja TEŻ...?:lol: Pzdr. Quote
Korenia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Asiaczek napisał(a):Trudno w tej chwili cokolwiek obiecywac, ale ponieważ lubimy Wrocław i wystawy wrocławskie - to jest duuuze prawdopodobieństwo, że tam się spotkamy w 2009 r. Pzdr. Jeszcze dużooo czasu, więc plany mogą się pozmieniać tysiące razy ;) Oczywiście rozumiem ;) Nie mniej jednak mam nadzieję, że się zobaczymy! :) Quote
jamnicze Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Maks i Spark napisał(a):ciekawe jakie będą malutkie Asiaczki :lol: Jak to jakie? Śliczne :lol: Quote
taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Asiaczek napisał(a):To znaczy - krycia juz były. Teraz czekamy na efekt tych kryć. A kryte były: - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI x Abotere's MALIK - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI x Abotereś ADUNBI. Pzdr. Dziekuje bardzo, zle sie wlasnie wyrazilam, chodzilo mi o rodzicow do oczekiwanych miotow ale juz podalas. eszcze raz dzieki! Quote
Mudik Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Psiqak chyba prawdziwy a co to za szpicek? Nie rozpoznaję rasy? Miejsce na ringi super, jak w jakieś sali pałacowej wygląda, a żarełko to na ho, ho, ho baskowi wystarczy:evil_lol::evil_lol: Quote
betel Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Asiaczek napisał(a):A wiecie, że ja TEŻ...?:lol: Pzdr. No to zostaniesz ciocią czy babcią???:evil_lol: Quote
Recommended Posts