betel Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Zarabiaj , "zarabiaj na chlebek" , a ja tymczasem się polenię;). Dzięki Tobie Asiaczku w ogóle uświadomiłam sobie,że jest zmiana czasu. Jak to pożytecznie przejrzeć z rana znajome wątki. A jeśli chodzi o hodowców, to oczywiste ,że bardzo dużo od nich zależy , tylko muszą to być parawdziwi hodowcy z powołaniem i miłością do zwierząt , tacy jak Ty. Bardzo podoba mi się u Ciebie także to ,że nie oceniasz kundelków jako gorszych i pomagasz, jak tylko możesz tam, gdzie trzeba. Niestety wiele osób, które mają galerie w Dogo i są właścielami rasowych psów, odcina się od takich prozaicznych sparaw. I nawet, kiedy zainteresowana banerem, zaglądam na ich wątek , starają się nie dostrzegać mojej obecności , żebym nie zaśmiecała ich "zamkniętego " - elitarnego w ich mniemaniu forum. Przepraszam ze te gorzkie słowa , ale to niestety prawda. Ty jesteś WYJĄTKIEM pod każdym względem:loveu: . Nie dość ,że hodujesz takie piękne psy i otaczasz je ogromną troską i miłością, to jeszcze kochasz zwierzaki w ogóle i w dodatku , nie zadzierasz nosa ( choć akurat, inaczej niż niektórzy, miałabyś do tego powody) Jak widać Twoi przyjaciele-własciciele potomstwa Twoich psiaków też należą do ludzi "znajacych Józefa" tak jak choćby przemiła Jamnicze właścicielka Saidi:lol: Quote
Czoko Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Jestem znowu i stopniowo nadrabiam zaległości... Przynajmniej Wasza Galeria mnie wpuszcza na forum!!! Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [FONT=Arial]:multi:zostałam uświadomiona o zmianie czasu ;) Asiaczku ja mam już weekend :multi: do poniedziałku do 6 rano :angryy:[/FONT] Quote
Elitesse Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Asiaczek napisał(a):Ja widziłam, jak w tym roku na Championach w Lesznie schodziła z jakimś sznaucerkiem, który za nic w świecie nie chciał się ustawić. I tak go szarpała i coś tam pod nosem mruczała, że aż zał było maluszka... Szkoda, że nie miałam kamery... Pzdr. a mimo to psiak zostal wybrany do finalu a moja Tess odpadla :roll: jak zeszlam z ringu wiele osob mnie zaczepialo mowiac ze ten werdykt to porazka... Quote
pusia2405 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ja też lubię oglądać twoje zdjęcia z waszych podróży (od dawna u was jestem gościem:oops:). Deer widziała u siebie tylko jednego basenji, ja natomiast przebywam w tej chwili w Anglii i ani razu nie spotkałam się z tą rasą:shake:. Fakt faktem, że nie odwiedziłam póki co żadnej wystawy:razz:. Quote
taxelina Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 wiesz ja mieszkam w malym miescie, moze w Malmö bym wiecej widziala :P Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Witanko I nzów serdeczne gratulacje:multi: Twoje baski są chyba najradziej utytułowane w Polsce? Quote
betel Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Przepraszam za offa Zapraszam na bazarek rózności , który założyłam dla kieleckich psiaków http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-u-betela-bazarek-na-rzecz-psiakow-z-kielc-122883/#post11078120 Banerek także w moim podpisie. Zajrzyjcie , bo warto : wyposażenie do konnej jazdy, biżuteria, książki , filmy , itp, wszystko po bardzo rozsądnych cenach i na zbożny cel:lol: Quote
agaciaaa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Witajcie Asiaczki :multi: http://img384.imageshack.us/img384/7937/resizeofimg7908qu1.jpg jaka fajna minka :lol: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Witaj wszystkich i sorki za moje milczenie. W piątekprosto po spacerkach z psami pojechałam do Media Markt, coby kupic dla moich "ciężarówek" poduszkę elektryczna na czas porodu. Kupiłam jedną, a teraz się zastanawiam, czy nie kupic i drugiej... Bo przecież będą 2 porody i przez kilka pierwszych dni po porodzie trzeba będzie dogrzewać maluszki.. Eh, mało kumata jestem... Przy okazji kupiłam tez 2 filmy przeceniowe: - Pan i Pani Smith (14,99 zł), - Vinci 12,99 zł). Co prawda, nie wiem, kiedyje oglądnę, ale kiedyś na pewno...;) W sobotę z kolei, od rana miałamopóźnienia. Zamiast o 5.00 wstałam o 6.30 (no, cóż, zmęczenie). Potem jazda z kocica do lecznicy i strzyżenie, pogaduszki z panią wetką. A że było dużo klientów, to pogaduchy nie szły tak szybko, jak powinny. W domy byłam po 15.00. Spacerki z psami i marsz do Galerii Mokotów po zakupy (kurczaki i wołowinka) dla ciężarówek. Jak wróciłam, to nóg nie czułam i wogóle nie wchodziłam na DGM.. Dzisiaj do południa - odrabianie zaległości w śnie... I Melduję się, że żyję i czuję się w miare OK! Zaraz poodpowiadam na posty. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 betel napisał(a):Zarabiaj , "zarabiaj na chlebek" , a ja tymczasem się polenię;). Dzięki Tobie Asiaczku w ogóle uświadomiłam sobie,że jest zmiana czasu. Jak to pożytecznie przejrzeć z rana znajome wątki. A jeśli chodzi o hodowców, to oczywiste ,że bardzo dużo od nich zależy , tylko muszą to być parawdziwi hodowcy z powołaniem i miłością do zwierząt , tacy jak Ty. Bardzo podoba mi się u Ciebie także to ,że nie oceniasz kundelków jako gorszych i pomagasz, jak tylko możesz tam, gdzie trzeba. Niestety wiele osób, które mają galerie w Dogo i są właścielami rasowych psów, odcina się od takich prozaicznych sparaw. I nawet, kiedy zainteresowana banerem, zaglądam na ich wątek , starają się nie dostrzegać mojej obecności , żebym nie zaśmiecała ich "zamkniętego " - elitarnego w ich mniemaniu forum. Przepraszam ze te gorzkie słowa , ale to niestety prawda. Ty jesteś WYJĄTKIEM pod każdym względem:loveu: . Nie dość ,że hodujesz takie piękne psy i otaczasz je ogromną troską i miłością, to jeszcze kochasz zwierzaki w ogóle i w dodatku , nie zadzierasz nosa ( choć akurat, inaczej niż niektórzy, miałabyś do tego powody) Jak widać Twoi przyjaciele-własciciele potomstwa Twoich psiaków też należą do ludzi "znajacych Józefa" tak jak choćby przemiła Jamnicze właścicielka Saidi:lol: Wiesz,co? Eh, nic nie napiszę...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Czoko napisał(a):Jestem znowu i stopniowo nadrabiam zaległości... Przynajmniej Wasza Galeria mnie wpuszcza na forum!!! Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Czoko - zabrzmiało to tak, jakby w innych Galeriach były jakies zapory, drut kolczasty i inne takie...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi:zostałam uświadomiona o zmianie czasu ;) Asiaczku ja mam już weekend :multi: do poniedziałku do 6 rano :angryy:[/FONT] Hahaha, a ja do poniedziałku do 4.30 rano... Mówi się trudno... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Elitesse']a mimo to psiak zostal wybrany do finalu a moja Tess odpadla :roll: jak zeszlam z ringu wiele osob mnie zaczepialo mowiac ze ten werdykt to porazka... I, co najgorsze, nic nie możemy zrobić, prawda? Elitessku - głowa do góry! Ważne, że masz super psiaki, wygrywasz i spokojnie możesz spojrzeć do lustra... Jeszcze raz dzięki za info o węgierskim championacie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 pusia2405 napisał(a):Ja też lubię oglądać twoje zdjęcia z waszych podróży (od dawna u was jestem gościem:oops:). Deer widziała u siebie tylko jednego basenji, ja natomiast przebywam w tej chwili w Anglii i ani razu nie spotkałam się z tą rasą:shake:. Fakt faktem, że nie odwiedziłam póki co żadnej wystawy:razz:. To w takim razie cieszę się, że odważyłaś się ujawnić i napisałaś kilka miłych słów u nas. A w Anglii jest dużo dobrych hodowli, juz nie wspomnę o tym, że rasa została wprowadzona do FCI właśnie przez UK. W Polsce na poczatku lat 90-tych zostało sprowadzonych do Polski kilka psiaków. .. Pozdr. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko I nzów serdeczne gratulacje:multi: Twoje baski są chyba najradziej utytułowane w Polsce? Nieskromnie powiem, że chyba tak. Brakuje mi tytułu Zwycięzca Świata i paru innych, ale póki sił starczy, to będę walczyła!;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Russellka']Witamy bardzo bardzo gorąco! :loveu: My też witamy i cieszymy się, że od czasu do czasu działa "wielokrotne cytowanie"!:multi: [quote name='agaciaaa']Witajcie Asiaczki :multi: http://img384.imageshack.us/img384/7937/resizeofimg7908qu1.jpg jaka fajna minka :lol: Dżezik rzadko robi minki, ale czasami mu się zdarza!;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 betel napisał(a):Co tam u Was Asiaczku???:lol: Żyję, żyję i na bazarku byłam. Ślad tez zostawiłam. Pzdr. Quote
łapeczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 heyooo dwano nas tu nie bylo ... ale zaraz wsio nadrobimy ;] Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 łapeczek napisał(a):heyooo dwano nas tu nie bylo ... ale zaraz wsio nadrobimy ;] Witaj, my też dzisiaj do Was zerkniemy! Pzdr. Quote
Russellka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Witamy wieczorkiem :loveu: Zrobiłam wam bannerek: Może nie jest za piękny, ale z głębi serducha ;) Quote
Iwa-R Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Russellka napisał(a):Witamy wieczorkiem :loveu: Zrobiłam wam bannerek: Kurcze, że też ja nie mogę się dorobić fajnego banerka :cool3: Może i dla mnie jakiś się znajdzie? I zapraszam do Esiowej galerii :roll:. Quote
Recommended Posts