Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Wiesz co, Matusz? Ja akurat dzisiaj rozmawiałam z koleżanką nt. tej pani. I obie stwierdziłysmy, że nic tylko nagrac takie zachowanie kamerą i puszczać w Internecie. Może co poniektórzy przejrzą na oczy...
Pzdr.

dokładnie !! :angryy:
Ja jak to zobaczyłem z Gosią od wyżłów to chcieliśmy podejść i jej rzec pare słów, ale darowaliśmy sobie...

Asiaczku, jesteście w Poznaniu? bo nie doczytałem:shake:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ogólnie rzecz ujmując to oba krycia była zagraniczne, bo... obie suczki pokryte zostały zagranicznymi psiakami. Tylko że jeden z nich mieszka w Holandii, w hodowli Abotere's, a drugi , z tej hodowli - mieszka u mnie...:lol:
Pzdr.

Posted

Pozdrawiam Asiaczki Ciekawe czy zgadniesz kto ja jestem?:evil_lol:
A tak apropo to nie wiem co z tym dogo nie mogę się nadal zalogować i korzystać ze swojego starego niku masakra .Próbowałam kontaktować się z modami i nic to nie dało.:placz:

Posted

ameba napisał(a):
Pozdrawiam Asiaczki Ciekawe czy zgadniesz kto ja jestem?:evil_lol:
A tak apropo to nie wiem co z tym dogo nie mogę się nadal zalogować i korzystać ze swojego starego niku masakra .Próbowałam kontaktować się z modami i nic to nie dało.:placz:

A co mam nie zgadnąć? Nasza ... jenis!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='pusia2405']http://img513.imageshack.us/img513/581/resizeofimg7925fp8.jpg
Na prawdę robi na mnie wrażenie! Ech, ta sylwetka, kolor, sierść...w zęby nie zaglądałam;). Ale serio, jestem zauroczona:roll:.
Pozdrawiam i życzę jak najwięcej sukcesów!
Ząbki są, są...
Dzięki za wizytę.
Witamy w Asiaczkowej galerii.:lol:

[quote name='Korenia']Asiaczki jest kilka waszych zdjęć z ringu honorowego z Wrocławia w galerii z wystawy :) Dzisiaj wstawiałam :)
OK, zajrzę, ale chyba dopiero wieczorkiem...
Dziękuję za info.
Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']Najbliższa zmiana czasu 26 października 2008
Przestawimy zegarki o godzinę do przodu z 3 na 2.
Aaaaa, dzięki, Koffana! Teraz juz zapisze w kajeciku i będę pamiętać!:lol:

Pzdr.

Posted

To miłe, to co piszesz. Bo często zdarza się, że chwali się właściciela, ale zapomina o hodowcy... Nie mówię tutaj, broń Boshe, o jamnicze czy innych właścicielach Asiaczków. Tutaj jest OK.

Rzeczywiście często widziałam cię na wątku Sajdi i stąd Twój nick nie jest mi obcy...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To miłe, to co piszesz. Bo często zdarza się, że chwali się właściciela, ale zapomina o hodowcy... Nie mówię tutaj, broń Boshe, o jamnicze czy innych właścicielach Asiaczków. Tutaj jest OK.

Rzeczywiście często widziałam cię na wątku Sajdi i stąd Twój nick nie jest mi obcy...

Pzdr.

No to przeciez hodowca polaczyl rodzicow, zadbal o miot, glaskal itd ;)

Lubie tez Twoje zdjecia widokow z roznych wystaw ;)

Tak, ale np. tutaj tylko raz widzialam basenji w moim miescie :(