Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:cool1: o węgierskim nie pomyślałam :p
Alus, juz nie musisz myśleć. Węgier został zdiagnozowany przez cropka!
Ale cieszę sie, że wzięłaś udział w konkursie.:lol:
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya napisał(a):
Nie wiem :) Różne przypadki po ludziach chodzą, a ostatnio mam do takowych szczęście, a w najbliższym czasie może zjawie się w Warszawie na wystawie kotów zależy od mojej znajomej hod. ;) Ostatnio Walentynkowa była w Toruniu i warunki nie były najgorsze, podobno w porównaniu do Bydgoszczy to o niebo lepiej.
Pozdrawiam Ola :)

Ja słyszałam, że i w Toruniu warunki tez były tragiczne... Raczej sobie odpuszczę...

Pzdr.

Posted

[quote name='Florka_xyz']Gratulacje Asiaczku za BOG-3 z Dzezem:loveu::multi:No i skonczenie Ch.Ml.Pl z Erka:multi::loveu:
p.S.DZiękuje ze pozwolilas mi ja pokazac na ringu;)
Florka - widzisz, jaka ze mnie zakręcona osoba? Zapomniałam podziękowac Ci za zakończenie z Erką Młodzieżowego Championatu Polski. Zrobiłaś to bardzo ładnie i dziękuję mocno!!!

Pzdr.

Posted

cropka napisał(a):
:multi::multi:Wygrałam, wygrałam :bigcool:. A jaka jest nagroda?;) :evil_lol:

Możesz przyjechac do W-wy i pomiziać baski-bobaski, jak juz będą na świecie...Trochę daleko masz, wiem.
To może dodatkowy kawałek ciasta na najbliższej wystawie, gdzie będziemy razem?

Pzdr.

Posted

[quote=Russellka;11049443
A doczekamy się domowych foteczek? :cool3:
Russellko - mam jeszcze nie wstawione fotki z Panevezys, Wrocławia, Europejskiej, Klubowej i Specjalistycznej. Oraz z NDM.... A Ty chcesz, żeby kolejka zdjęciowa była jeszcze dłuższa...?
Sesja w domu będzie dopiero wtedy, jak urodzą się maluchy...

Pzdr.

Posted

Korenia napisał(a):
A ja chciałam bardzo pogratulować :multi:, bo jeszcze tego nie zrobiłam :oops: Przesyłamy buziaki :cool3:

Witaj, Korenia! Ucałowania dla Ciebie, Amiśki:loveu: i koleżanki Ulv....

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Możesz przyjechac do W-wy i pomiziać baski-bobaski, jak juz będą na świecie...Trochę daleko masz, wiem.
To może dodatkowy kawałek ciasta na najbliższej wystawie, gdzie będziemy razem?

Pzdr.

Jak w końcu trafię kiedyś na wystawę w Wa-wie, to wpadnę wymiziać, chociaż te większe.
Ja będę teraz w poznaniu, mamy ten sam dzień(ja sobota chyba)? Chętnie bym wygłaskała baski :loveu:.

Posted

Niestety, nas nie będzie w Poznaniu.

Co prawda zgłosiłam baski na tę wystawę, ale po kryciu Felki i Żelki, zdecydowałam, że jednak wycofam ich zgłoszenia - dziewczynki będa rodzić na przełomie października i listopada. Tak więc - jak wszystko dobrze pójdzie - w czasie wystawy w P. będe miała tygodniowe maluchy do niańczenia , oglądania, przytulania, całowania ...:loveu: Wolę baski-bobaski niz wystawę w Poznaniu!:evil_lol:

Tak więc zostają nam wystawy w W-wie. Może uda Ci się namówić jamnicze na te wystawy...?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A teraz oficjalne już wieści z NDM.

JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG3!!!

LOVE IS INT HE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Najlepszy Junior, po pierwszej selekcji weszła do pierwszej trójki w gr. V, skończony Młodziezowy Championat Polski!!!

Pzdr.

No proszę, Ercia zdobyła właśnie Młodzieżowy Championat Polski :loveu:, a Saidi jakoś nie może wystartować w młodzieży :shake: ale mam nadzieję, że z finiszem będzie lepiej :roll:

A co to znaczy, że w Bydgoszczy są fatalne warunki?

Posted

Witajcie z rana :evil_lol:... pospałam , ale sie opłaciło bo zobaczyłam fotaski na bieząco :loveu:

Mam nadzieje że i ja kiedyś trafię na wystawę i spotkam Asiaczka z baskami ;)

Posted

Z tego, co słyszałam i czytałam na DGM, to panuje tam ciasnota dla zwiedzających, małe ringi, ciężko znaleźć miejsce na rozłożenie się z tobołkami (klatki, stoliki itp.). Jedni i drudzy cisną się i wchodzą sobie na głowę...
W tym roku wystawa została przeniesiona z Bydgoszczy do Torunia, ale warunki wcale nie były lepsze...

W tym roku byłam natomiast na wystawie w Bydgoszczy (1-5-2008 r.), która odbyła się na terenach parku wypoczynku (?). I muszę stwierdzić, że to super miejsce! Dużo zieleni, jest gdzie pospacerować z psami, można nawet spuścić je ze mysczy, aby sobie same pobiegały. Obok jest stadnina koni, restauracja itp. Dojazd b. łatwy (przynajmniej od strony Warszawy).

jamnicze - a jak ćwiczenia Sajduni z Florką? Czy było juz zapoznanie?
Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']Witajcie z rana :evil_lol:... pospałam , ale sie opłaciło bo zobaczyłam fotaski na bieząco :loveu:
Mam nadzieje że i ja kiedyś trafię na wystawę i spotkam Asiaczka z baskami ;)

Alu, w tym roku to nas już w Polsce nie będzie. Wystawą w NDM zakończyłam sezon "krajowy". Została mi jeszcze Estonia i Austria, ale to dopiero po porodach...
Czyli możemy umawiać sie na przyszły rok...:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Alu, w tym roku to nas już w Polsce nie będzie. Wystawą w NDM zakończyłam sezon "krajowy". Została mi jeszcze Estonia i Austria, ale to dopiero po porodach...
Czyli możemy umawiać sie na przyszły rok...:lol:

Pzdr.

no ja też o 2009 myślałam ;)

Posted

Asiu, Dżezik jakiś taki niewyrośnięty przy swoich konkurentach :lol:

Oooo no proszę czyj to piesek wygrał grupę? Czy jest ktoś kto nie zna Pani Czerwonej Marynarki??!! :roflt:

Posted

alive napisał(a):
Asiu, Dżezik jakiś taki niewyrośnięty przy swoich konkurentach :lol:

Oooo no proszę czyj to piesek wygrał grupę? Czy jest ktoś kto nie zna Pani Czerwonej Marynarki??!! :roflt:

Ja nie znam :oops:

Posted

[quote name='Asiaczek']
jamnicze - a jak ćwiczenia Sajduni z Florką? Czy było juz zapoznanie?
Pzdr.
Jeszcze nie :shake: trudno się zgrać, niestety nie mieszkamy aż tak blisko siebie. Trzeba zaplanować cały dzień na taką wyprawę, a ja często w weekendy pracuję (albo jestem zajęta remontem - ech..) Ale jak to mówią " co się odwlecze, to nie uciecze", więc myślę, że i nam się uda w końcu spotkać :lol:

Posted

Gratulacje:loveu:. czytam że szykuje sie zasłuzony odpoczynek od zawodów. Ucałowanka dla całej psiej ferajny.
Ps. Asiaczku, czemu do nas nie zaglądasz????:-( Smutno nam bez Ciebie i Twoich sympatycznych komentarzy!!!

Posted

[quote name='alive']

nie mogło być inaczej jak zwycięstwo psa pani lady in red :roflt: :evil_lol:

Posted

To ja zrobię małą dywersję :evil_lol: i wstawię na deser namiastkę Wrocławia. Powoli robię porządki z fotkami i tak teraz na tapecie mam akurat tą wystawę. :cool3::lol::cool3::lol::cool3:

Pzdr

Posted

Melduje,ze zaleglosci nadrobione:cool3::cool3:, co do terenu majowej w Bydgoszczy, to chodzlo Ci o Miejski Park Rekreacji i Wypoczynku, mielismy tam zawody agility,genialne miejsce!!!!!!!!:loveu::loveu: