Asiaczek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Anecioreczek']Siusialnia.....:D http://img363.imageshack.us/img363/6704/resizeofimg7698sw9.jpg Fajną mają championy siusialnie:evil_lol: [quote name='Justys95']A to szkoooda...;) Ja tez trochę żałuję, ale jak dzisiaj Erka skończyła Młodzieżowy Championat Polski, to i nawet "na siłę" nie mam po co tam jechac...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Anecioreczek']Siusialnia.....:D http://img363.imageshack.us/img363/6704/resizeofimg7698sw9.jpg Fajną mają championy siusialnie:evil_lol: E, tam, championy - nie-championy...Wszystkie tam psiaki siusiały, różne, różniste...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko drogie Asiaczki:multi::multi::multi: Ale fotek się naogladałam, a jakie zaległosci miałam, całuski dla wszystkich Witaj, Ślicznotko! U mnie to aż tak dużo nie było do nadrabiania, ale do Twojej Galerii to aż sie boje wejść...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 A teraz oficjalne już wieści z NDM. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG3!!! LOVE IS INT HE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Najlepszy Junior, po pierwszej selekcji weszła do pierwszej trójki w gr. V, skończony Młodziezowy Championat Polski!!! Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Asiaczek']A teraz oficjalne już wieści z NDM. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG3!!! LOVE IS INT HE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Najlepszy Junior, po pierwszej selekcji weszła do pierwszej trójki w gr. V, skończony Młodziezowy Championat Polski!!! Pzdr. moje najszczersze GRATULACJE !! :klacz: :klacz: :klacz: i drugie zalegle za budapesztanskie sukcesy ! :laola: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 :multi::multi::multi:Gratuleczki dla Psiaczków :Rose: dla Asiaczka nie działami cytowanie , co chwilke wywala :cool1: Quote
Asiaczek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Elitesse napisał(a):moje najszczersze GRATULACJE !! :klacz: :klacz: :klacz: i drugie zalegle za budapesztanskie sukcesy ! :laola: Witaj, Elitesse! I dziękuję za wizytę:multi: agaciaaa, anetta, Alicja - dziękuję Wam, Kochane!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Pierwsze fotki wystawowe z Panevezys. Dżezik: Dla jasności - Dżezik był prezentowany przez Godę J. z Litwy.:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Cd. Wazirek, który na tej wystawie w Panevezys zakończył Championat Litwy! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Zagadka: jaka rasa była prezentowana na takich obcasach...?:crazyeye: Reszta fotek - ppłd. Teraz już uciekam do pracy. Pzdr. Quote
Klaudysiaczek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Nie mogę uwierzyć, jak one się wspaniale prezentują :loveu: Oczywiście dołączam najszczersze gratulacje :loveu: A teraz idę po nadrabiać zaległości :shake:. Quote
Iwa-R Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Asiaczek napisał(a): Dla jasności - Dżezik był prezentowany przez Godę J. z Litwy.:lol: Cdn. Pzdr. Niech mi też tak ktoś wystawi moją ciapę :razz: Quote
Asiaczek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Nie mogę uwierzyć, jak one się wspaniale prezentują :loveu: Oczywiście dołączam najszczersze gratulacje :loveu: A teraz idę po nadrabiać zaległości :shake:. Dzięki. Faktycznie baski sa i fotogeniczne i na ringu ładnie się prezentują.:loveu: [quote name='Iwa-R']Niech mi też tak ktoś wystawi moją ciapę :razz: W Poznaniu masz Savannah. Może Ona by Ci pomogła? Co szkodzi spróbować...?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 panienkabubu napisał(a):Dog niemiecki?:hmmmm: Pudło... Kto dalej zgaduje? Pzdr. Quote
Kaya Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Gratulacje kolejnych wspaniałych sukcesów :loveu: Wam to się chyba już pucharki nie mieszczą na pułce :cool3: Pozdrawiam my dopiero w lutym na wystawe :) Quote
cropka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Asiaczek napisał(a):Pudło... Kto dalej zgaduje? Pzdr. Ogar jakiś?:???: Quote
Asiaczek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Kaya napisał(a):Gratulacje kolejnych wspaniałych sukcesów :loveu: Wam to się chyba już pucharki nie mieszczą na pułce :cool3: Pozdrawiam my dopiero w lutym na wystawe :) Jeszcze trochę miejsca jest...;) A my zakończyliśmy sezon w Polsce. Uważam, że był bardzo udany i owocny... Ale zagranicę to jeszcze nawiedzimy: koniec listopada - Estonia, początek grudnia - Wels/Austria. A w lutym 2009 r., to gdzie się wybieracie? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='cropka']Ogar jakiś?:???: Nieeee... mała podpowiedź: rasa myśliwska... Pzdr. Quote
Alicja Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ogar?? bosh jakie te baskulce dumne :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Pudło, Alutka. Wymyślaj dalej... jeszcze trochę ras myśliwskich zostało...:evil_lol: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Na moje oko to Rhodesian. ;) a w ogóle to GRATULACJE!!! :multi: Jjak zwykle jesteście niepokonani :loveu: Quote
Recommended Posts