Asiaczek Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Savannah i cuciola - tfu, tfu, tfu! Chociaż nie mam konkurencji, to mimo wszystko lekka obawa, jak też psiaki się zaprezentują, jest. Zawsze przecież może im coś głupiego do głowy przyjść, co nie? pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 A ja sie jeszcze sie spakowalam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Gosik, nie przejmuj sie, ja też nie. I podejrzewam, że dzisiaj (ło matko, to już dzisiaj!) nawet nie będę spała... Ale za to w drodze na wystawę na pewno się prześpię. Pzdr. Quote
aga1215 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Dziewczyny - czy jutro Białystok też jest? Bo jutro Nowy Targ........... Quote
Asiaczek Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Z tego wynika, że i Białystok i Nowy Targ... Pzdr. Quote
aga1215 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Asiaczek napisał(a):Z tego wynika, że i Białystok i Nowy Targ... Pzdr. no to :kciuki: i czekam na zdjęcia :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Powtarzam się, ale trudno: tfu, tfu, tfu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Wrócilismy, zyjemy i jestesmy baaaardzo zadowoleni. Dżezik - w.o., BIS PUPPY 4 Waziri - CWC, Gusio - CWC, , BOS, BOB Żelka - w.o. Para Hodowlana - I miejsce !!! Debiut w tej konkurencji Dżezika i Żelki. Sędzia włoski. Na razie tyle. Zdjęcia są, ale zgodnie z obietnicą - będą jutro albo we wtorek w Galerii. Na dzisiaj już dosyć wrażeń, zmęczenie robi swoje. Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Asiaczek napisał(a):Wrócilismy, zyjemy i jestesmy baaaardzo zadowoleni. Dżezik - w.o., BIS PUPPY 4 Waziri - CWC, Gusio - CWC, , BOS, BOB Żelka - w.o. Para Hodowlana - I miejsce !!! Debiut w tej konkurencji Dżezika i Żelki. Sędzia włoski. Na razie tyle. Zdjęcia są, ale zgodnie z obietnicą - będą jutro albo we wtorek w Galerii. Na dzisiaj już dosyć wrażeń, zmęczenie robi swoje. Pzdr. i ty mi cos mowisz o przystopowaniu tak ? :evil_lol: GRATULACJE !!!!! :laola: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Bo my w B-stoku - dosyć skromnie! Za to Twoje piekności - szaleją! Pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 GRATUALACJE A$KU :multi: :multi: :loveu: :multi: :multi: a ja od wczoraj :wallbash: :evil_lol: ;) Quote
Asiaczek Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 SuperGosia - spox. Jeszcze i dla Ciebie i Komandosa zaświeci słońce. Pogadamy... Pzdr. Quote
aga1215 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Wrócilismy, zyjemy i jestesmy baaaardzo zadowoleni. Dżezik - w.o., BIS PUPPY 4 Waziri - CWC, Gusio - CWC, , BOS, BOB Żelka - w.o. Para Hodowlana - I miejsce !!! Debiut w tej konkurencji Dżezika i Żelki. Sędzia włoski. Na razie tyle. Zdjęcia są, ale zgodnie z obietnicą - będą jutro albo we wtorek w Galerii. Na dzisiaj już dosyć wrażeń, zmęczenie robi swoje. Pzdr. Quote
Agasia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 No wyniki jak zawsze piekne, ale gdzie zdjecia?! :( Quote
Asiaczek Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Będą. Dopiero parę minut temu siadłam do kompa. A tu trzeba jeszcze posortować zdjęcia itp... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Będą. Dopiero parę minut temu siadłam do kompa. A tu trzeba jeszcze posortować zdjęcia itp... Pzdr.:psortuj spokojnie , wpadnę jutro ;) no i przede wszystkim GRATULKI:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Czasami biorę i 5 basków. Wtedy to dopiero jest zabawa przy ocenie na ringu. Nawet sędziowie i pisarczyki się gubią. A ja nie!:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:czy jest już jutro :razz: Quote
sylrwia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A jak wychodzisz z nimi na porownaie? :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:czy jest już jutro :razz: Tak, Alu. Dzisiaj jest już jutro. I dzisiaj będą zdjęcia. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 sylrwia napisał(a):A jak wychodzisz z nimi na porownaie? :crazyeye: Czasami - jak sędzia jest normalny - wchodzę z 2 psami, a sędzia i tak ma już wcześniej upatrzonego. Czasami ktoś mi pomaga (ale wtedy wczesniej się umawiam), np. z Agasią, Savannah, Nitor-Nivalis, Flaszi, Ofcaa, Zeliika i inne dobre duszyczki. A czasami .... nie ma potrzeby, bo którys z moich psiaków zajmuje II miejsce:razz: . Pzdr. Quote
simbik Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Pościelowo-śpionce zdjęcia rewelacja :multi: , w szczególności w różyczkach :loveu: . Quote
Recommended Posts