agaciaaa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wprawdzie troche sie spóźniłam, ale gratulacje!!! :multi: No i trzymam kciuki za mamusie, to już niedługo! ;) Quote
Asiaczek Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 lady_m napisał(a):Cruft to specjalna wystawa na ktora nie mozesz sie zapisac od tak "z ulicy". By moc na nia sie zglosic pies musi dostac nominacje na jednej z wystaw ktora takie nominacje przyznaje...;) Zgadza się. Dodam tylko, że wystawa odbywa sie raz w roku w Anglii. Na razie jeszcze nie wiadomo, czy Jumaszka pojedzie. Nie rozmawiałam na ten temat z Inga... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 agaciaaa napisał(a):Wprawdzie troche sie spóźniłam, ale gratulacje!!! :multi: No i trzymam kciuki za mamusie, to już niedługo! ;) Witaj, dziękuję za wizytę. A ja jeszcze do Was nie dotarłam...:oops: Pzdr. Quote
Kaya Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Spóźnione ale szczere gratulacje :loveu: Idziecie jak burza wystawa za wystawą kiedy kolejna,a jak przyszłe mamy? :) Quote
Asiaczek Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Dzięki! Kolejna wystawa już za parę dni - Legionowo. Potem trochę oddechu (pozornego) i pod koniec listopada - Estonia i zaraz potem - Wels/Austria. I w tym roku to KONIEC z wystawami... Pozorny oddech - to porody, oczywiście.:loveu::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 A tak prezentuje sie tegoroczny European Winner 2008 - JUMA MONGO Asiaczek FCI. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Super pamiątkowa foteczka, prawda?:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Asiaczek napisał(a):Super pamiątkowa foteczka, prawda?:lol: Pzdr. Foteczka na prawdę super :loveu:, ale czym byłaby ta foteczka bez Jumci?;) Quote
panienkabubu Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Asiaczku gratulacje raz jeszcze!!!:multi: O co ja to chciałam zapytać... Cholipka wypadło mi z głowy:hmmmm: Coś o Crufts'a ,ale co było...... :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Maks i Spark napisał(a):pies piękny to i fotka piękna:lol: Ooooo, ładnie powiedziane...:lol: Dziękowac! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 jamnicze napisał(a):Foteczka na prawdę super :loveu:, ale czym byłaby ta foteczka bez Jumci?;) Faktycznie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='panienkabubu']Asiaczku gratulacje raz jeszcze!!!:multi: O co ja to chciałam zapytać... Cholipka wypadło mi z głowy:hmmmm: Coś o Crufts'a ,ale co było...... :hmmmm: Panienko, skleroza w Twoim wieku?:crazyeye::evil_lol: Pzdr. Quote
cropka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Śliczne pamiątkowe zdjecie i śliczny piesek.Jest czego gratulować :multi:. Quote
Alicja Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Dogo mnie dziś złości :shake:....przerabiam fotaski witanko :multi: Quote
Asiaczek Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 cropka napisał(a):Śliczne pamiątkowe zdjecie i śliczny piesek.Jest czego gratulować :multi:. Uwierz, naprawdę się cieszę z osiągnięc Jumci.:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='Alicja']Dogo mnie dziś złości :shake:....przerabiam fotaski witanko :multi: Hejka, mnie złości tylko to, że nie mogę robić "wielokrotnego cytowania"... Czy Wy tez tak macie? Pzdr. Quote
Klaudysiaczek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Naprawdę pięknie się prezentuje! A Dogo także odmawia mi dziś posłuszeństwa :placz:. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Mnie dzisiaj DGM chodzi OK. Tylko to cytowanie... Quote
jamnicze Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Asiaczek napisał(a):Hejka, mnie złości tylko to, że nie mogę robić "wielokrotnego cytowania"... Czy Wy tez tak macie? Pzdr. Niestety też :shake: To możne wpadłabyś do nas Asiu, dawno Cię nie było ;) Quote
Klaudysiaczek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ja nie mogę i cytować wielokrotnie i dawać szybkich odpowiedzi :placz: Quote
Asiaczek Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='jamnicze']Niestety też :shake: To możne wpadłabyś do nas Asiu, dawno Cię nie było ;) jamnicze - wiem, że u Was dawno mnie nie było, dzisiaj tez czas mi się skurczył. Zaraz jadę na dworzeć po jenis. A jutro - przygotowanie do wystawy w Legionowie. Ale jutro na pewno będę. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Ja nie mogę i cytować wielokrotnie i dawać szybkich odpowiedzi :placz: A szybkie odpowiedzi to ja mogę dawać. Tu nie ma problemu... Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 A ja nie mogłam, a teraz się udało :evil_lol: No to trzymam kciuki za Legionowo! Quote
Recommended Posts