Asiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Jak będę miała katalog w ręku, to wtedy się zorientuję, czy dam radę. Pzdr. Quote
Alicja Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Asiaczku przepis podeślę ;) jest naprawdę łatwy :kciuki: Quote
Cambel&Megi Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iiiiii??? Jakieś wieści ??? Asiaczki pewnie już po BIS'ach z pięknymi tytułami wracają.. :) Quote
Agappe Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 co za cisza:roll::roll: nikt nie ma wieśi od Asi???:roll: Quote
lady_m Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Asiaczek napisał(a): Ja wiedziałam, że to ciężki kurs i nie mam żalu, chociaż szkoda, że się nie udało... A widzimy się w Legionowie, tak? O tej wystawie myślałaś? Budapeszt? :roll: Quote
Savannah Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Dżezik BOB! Buszka CACIB, BOS ! Ercia Zw.Mł, NJwR, BIS Junior 3 ! ! ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: GRATULACJE ! ! ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Iiiiii??? Jakieś wieści ??? Asiaczki pewnie już po BIS'ach z pięknymi tytułami wracają.. :) [quote name='Savannah']Dżezik BOB! Buszka CACIB, BOS ! Ercia Zw.Mł, NJwR, BIS Junior 3 ! ! ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: GRATULACJE ! ! ! :loveu::loveu::loveu: Ha, tak jak pisałam!! Ogromne GRATULACJE!!! Quote
kaskaSz Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Nie mogło być inaczej! Gratulujemy!!!!:multi::multi: Quote
jamnicze Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Savannah']Dżezik BOB! Buszka CACIB, BOS ! Ercia Zw.Mł, NJwR, BIS Junior 3 ! ! ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: GRATULACJE ! ! ! :loveu::loveu::loveu: GRATULACJE !!!! ERCIA JAK BURZA IDZIE :loveu: Quote
Mudik Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Można rzec, jak zwykle:eviltong::eviltong: GRATULACJE ASIACZKI:multi::multi::multi::loveu: Quote
Korenia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Jeszcze Kenio był na lokacie pierwszej :) Miał konkurenta :P Quote
.ania Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Asiaczku, GRATULACJE! ! ! ! ! Najmłodsze pokolenie idzie jak burza. SUPER! Bardzo się cieszę z Waszych sukcesów :multi: Quote
McDzik Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Kolejny z BISów do kolekcji :multi: GRATULACJE :multi: Quote
Asiaczek Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Alicja']Asiaczku przepis podeślę ;) jest naprawdę łatwy :kciuki: Super! Jak chcesz to możesz tutaj albo na PW. Jak ci wygodnie. [quote name='lady_m']Budapeszt? :roll: Jezeli Was złapię , to w Budapeszcie. A jak nie, to gdzie...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='agaciaaa']Kciuki trzymamy! :kciuki: Dziękować! [quote name='Klaudysiaczek']Trzymamy :diabloti: Dziękować! [quote name='Cambel&Megi']Iiiiii??? Jakieś wieści ??? Asiaczki pewnie już po BIS'ach z pięknymi tytułami wracają.. :) Ha, sukcesy są! [quote name='Agappe']co za cisza:roll::roll: nikt nie ma wieśi od Asi???:roll: Muszę się wytłumaczyć. Przed nami było ok. 30 psów i stąd wyniki z lekkim opóźnieniem dotarły do Mojej Kochanej "obsługi prasowej", czyli Savannah i Panienkibubu.:loveu::loveu: [quote name='Savannah']Dżezik BOB! Buszka CACIB, BOS ! Ercia Zw.Mł, NJwR, BIS Junior 3 ! ! ! GRATULACJE ! ! ! Tak, tak. A Kenio-Henio, niestety, tylko bdb1 (za szeroko rozstawione uszy i brak wyraźnych zmarszczek na czole)... [quote name='Cambel&Megi'] Ha, tak jak pisałam!! Ogromne GRATULACJE!!! Masz jakąś czarodziejską kulę?;) [quote name='kaskaSz']Nie mogło być inaczej! Gratulujemy!!!!:multi::multi: O, następna, która ma w domu kulę... [quote name='jamnicze']GRATULACJE !!!! ERCIA JAK BURZA IDZIE :loveu: Tak, Ercia jak na razie walczy zażarcie na konkurencjach finałowych. Na dodatek muszę napisac, że dzisiejszy BIS JUNIOR sędziował p. Janusz Opara. Zainteresowani wiedzą, że jest on hodowca basenji... [quote name='Mudik']Można rzec, jak zwykle:eviltong::eviltong: GRATULACJE ASIACZKI:multi::multi::multi::loveu: Mądrala! [quote name='Śnieżynka']Asiu OGROMNIASTE GRATULACJE :D Dziękować! [quote name='Korenia']Jeszcze Kenio był na lokacie pierwszej :) Miał konkurenta :P Konkurent tez zszedł z oceną bdb, ale lokata2. Chyba chodziło - generalnie - o wzrost. Że za duży. [quote name='.ania']Asiaczku, GRATULACJE! ! ! ! ! Najmłodsze pokolenie idzie jak burza. SUPER! Bardzo się cieszę z Waszych sukcesów :multi: Też się cieszę z tych sukcesów; to moje... wnuczki Sajdunia i Erka. [quote name='McDzik']Kolejny z BISów do kolekcji :multi: GRATULACJE :multi: Witaj! I dziękujemy za wizytę i gratki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Korenia - znalazłas w niebieskiej torbie takie karteczki: 1 zółta (informacyjna) + 2 talony rabatowe na zakupy w psiowych sklepach na terenie Wrocławia? Zostawiłam je dla Was, bo ja przecież nie przyjade do Wrocka na zakupy. Może Wy skorzystacie. Bardzo się cieszę, że byłaś na wystawie i nas odnalazłaś. Cieszę się również, że ulvsholm (qurczę, jak się pisze Jej nick?) do nas dobiła. A ja trochę nie pomyślałam, że mogłabym Wamprzywieźć trochę rzeczy dla psiaków...:oops: Jakoś wyleciało mi to z głowy... Kraksa jest niesamowita.:loveu: Potwierdził to nawet nasz p. Kierowca. Stwierdzil, że przecież ta sunia nie powinna juz żyć, powinna zostac uśpiona, a tu, proszę, tyle w niej chęci zycia, ten radosny pyszczek... Pzdr. Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Witamy! Kurcze, dlaczego ja się zawsze muszę spóźniać?! Ale napiszę, że i tak cały czas trzymałam kciuki :diabloti:. No to teraz uroczyście już nie trzymam i gratuluję :oops: :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Hahaha, nie przejmuj się spóźnianiem. Ja i tak spokojnie na Was poczekam...:lol: Pzdr. Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Dziękujemy, ale tak samo w sobie spóźniać się do Asiaczków to grzech prawie że... :oops: Quote
Recommended Posts