Asiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Ring nr 15. Ale nie wiem, gdzie on jest, na głównej płycie, czy na tym bocznym... Pzdr. Quote
Alicja Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ;) zajrzę wieczorkiem na fotaski ...poprzerabiam moje :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 A ja nadal walczę z moimi fotkami. A z dobrych wiesci - Savannah dojechała już do Wrocka. Świnka morska, którą mam przewieźć do Wrocka - juz jest u mnie. Zabieram się za ciasto. Poniewaz to nowy przepis, nie wiem, czy cokolwiek z tego wyjdzie. W razie co - mam ciasteczka....;) Pzr. Quote
Iwa-R Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ach te ciasteczka.... Normalnie już żałuję, że mnie tam nie będzie :) Quote
Elitesse Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Ring nr 15. Ale nie wiem, gdzie on jest, na głównej płycie, czy na tym bocznym... Pzdr. my jestesmy na 13 :eviltong: oba ringi na lekkoaltetycznym na wprost siebie :multi::multi: Quote
Asiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Iwa-R napisał(a):Ach te ciasteczka.... Normalnie już żałuję, że mnie tam nie będzie :) Na nasza następną wspólną wystawę coś pokombinujemy...;) Elitesse napisał(a):my jestesmy na 13 :eviltong: oba ringi na lekkoaltetycznym na wprost siebie :multi::multi: Superasto! Pzdr. Quote
Klaudysiaczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Witamy :loveu: A co dokładnie pichcisz? ;) Quote
Cambel&Megi Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Powodzenia i pięknej pogody jutro! :kciuki: Quote
Korenia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Asiu do zobaczenia jutro na wystawie :) Podejdę tam do Ciebie - jak cię wypatrzę :P więc się nie zdziw ;) Quote
Agappe Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Cieszę się, że mój Basek znalazł u Was uznanie!:lol: Asiaczku, tak, Dżezik. Jak tylko znajdę trochę wolnego czasu, to coś będę kombinować.;) Basek zrobiony był jakiś czas temu, tylko zapomniałam wkleić. Teraz niestety mam nawał pracy związany z webdesignem, i szkoła...:shake: byłoby super!!!:oops: Quote
jenis Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Witam Pogoda we Wrocku dzisiaj była rewelacyjna,mam nadzieje że jutro bęzie tak samo.Do zobaczenia jutro Quote
Asiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Witamy :loveu: A co dokładnie pichcisz? ;) Próbuję upiec placek ze śliwkami (nowy przepis). Cambel&Megi napisał(a):Powodzenia i pięknej pogody jutro! :kciuki: Tfu, tfu, tfu... jamnicze napisał(a):To zaczynam trzymać kciuki :) Zaczynaj! Korenia napisał(a):Asiu do zobaczenia jutro na wystawie :) Podejdę tam do Ciebie - jak cię wypatrzę :P więc się nie zdziw ;) Wreszcie! Ring nr 15, a przed nami ok.30 psów... Ale ja będę we Wrocku juz o godz. 8.00-8.30. jenis napisał(a):Witam Pogoda we Wrocku dzisiaj była rewelacyjna,mam nadzieje że jutro bęzie tak samo.Do zobaczenia jutro Do zobaczenia! Helga&Ares napisał(a):Asiaczku, czy zguba dotarła? Figurka kota? Nie... Pzdr. Quote
betel Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Skoro jutro kolejna wystawa z Waszym udziałem, to ja także trzymam kciuki:cool2: Quote
Asiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 betel napisał(a):Skoro jutro kolejna wystawa z Waszym udziałem, to ja także trzymam kciuki:cool2: A ja zawczasu mówię: tfu,tfu, tfu... Pzxdr. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Helga&Ares napisał(a):Asiu - figurki psie i mysz ;) Nie, tego tez jeszcze nie dostałam... Pzdr. Quote
łapeczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 my tez bedziemy trzymac kciuczki xD a tak pozatym to zapraszamy do siem mamy znowu foty ;] Quote
Asiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 O, rrrrany! Kiedy ja to nadrobię...?!?!?!:crazyeye: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ja także Kciukasy trzymam!:cool3: Quote
Alicja Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ja dziś zrobiłam serniczek na zimno .... ale śliwkowe ciastko też koniecznie zrobić muszę , a przepis mam bajecznie łatwy zaczynam już :kciuki: Quote
Korenia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ja na 10 chcę dojechać :P Musze niestety jechać 2ma autobusami, w tym ode pętli do pętli - przez całe miastoo... Quote
Asiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='Anecioreczek']Ja także Kciukasy trzymam!:cool3: OK! [quote name='Alicja']Ja dziś zrobiłam serniczek na zimno .... ale śliwkowe ciastko też koniecznie zrobić muszę , a przepis mam bajecznie łatwy zaczynam już :kciuki: To musisz mi przesłać ten przepis na "Bajecznie łatwe ciasto śliwkowe", bo ten przepis, który wypróbowałam, jest o kant.... potłuc! Z gazety, oczywiście... [quote name='Korenia']Ja na 10 chcę dojechać :P Musze niestety jechać 2ma autobusami, w tym ode pętli do pętli - przez całe miastoo... OK. Na pewno się znajdziemy! Pzdr. Quote
Mudik Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 A ja taki mały nieśmiały offik, czy ktoś kto dysponuje aparaturom fotkowom , może jeśli jest zgłoszony cyknac fote mudikowi-pies klasa młodzieży???? Ładnie się uśmiecham:lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts