Jupi Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 miłego dnia Asiaczki:lol: [SIZE="1"]ponoć dzis ma sie poprawic pogoda trochę:p Quote
panienkabubu Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Asiu tak sobie czytam Wzorzec FCI właśnie i właśnie zauważyłam, że przecież są jeszcze biało-czarne Basenji :crazyeye: Czemu takich nie hodujesz? Nigdy ich nie wymieniałaś w ulubionych/pożądanych?:hmmmm: Aż mnie to zaciekawiło :loveu: Jak można uzyskać czarno-białego Basenji? Z połączenia tricolorów taki wyjdzie? Czy kiedy?:hmmmm: Quote
Agappe Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Asiaczek napisał(a): Czyli co? Zdradzasz Żelcię? Pzdr. żartujesz?!!! gdzieżbym śmiała!!!!!:evil_lol: Quote
Inkaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Chyba pierwszy raz wchodząc tutaj nie musze niczego gratulować (a może i muszę? - uświadomcie mnie) :lol: Quote
panienkabubu Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Zależy kiedy byłąś ostatni raz :evil_lol: Quote
Elitesse Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 oj bubu chyba niedokladnie czytasz asiaczkowa galerie :evil_lol: o czarno-bialych byla tu mowa nie raz ! nawet nie tak dawno temu tez :eviltong: Quote
panienkabubu Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Nie czytam jej od początku, może to dlatego :cool3: No nic, poczekam na Asiaczka :evil_lol: ciekawość mnie zżera:cool3: Quote
betel Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A widzisz , Asiaczku, i znowu czegoś dzięki Tobie się dowiedziałam. Nie korzystałam dotąd z opcji subskrybcji tylko po prostu wrzuciłam wątki , do których stale zagladam, do ulubionych . Trzeba będzie pójść za Twoim przykładem :lol: Quote
Asiaczek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Jupi']miłego dnia Asiaczki:lol: ponoć dzis ma sie poprawic pogoda trochę:p Chyba coś nie tej pogody słuchałam, bo w W-wie nic się nie zmieniło... [quote name='panienkabubu']Asiu tak sobie czytam Wzorzec FCI właśnie i właśnie zauważyłam, że przecież są jeszcze biało-czarne Basenji :crazyeye: Czemu takich nie hodujesz? Nigdy ich nie wymieniałaś w ulubionych/pożądanych?:hmmmm: Aż mnie to zaciekawiło :loveu: Jak można uzyskać czarno-białego Basenji? Z połączenia tricolorów taki wyjdzie? Czy kiedy?:hmmmm: Hm, no... pisałam wielokrotnie, ze tego umaszczenia nie lubię i nie będę go "tworzyła" w mojej hodowli. Nie jest to ani ulubiony ani pożądany kolor w mojej hodowli. [quote name='Agappe']żartujesz?!!! gdzieżbym śmiała!!!!!:evil_lol: Uf, no to ulga mnie ogarnęła... [quote name='Kinga&Wenka']Chyba pierwszy raz wchodząc tutaj nie musze niczego gratulować (a może i muszę? - uświadomcie mnie) :lol: A kiedy byłaś ostatni raz? [quote name='panienkabubu']Zależy kiedy byłąś ostatni raz :evil_lol: No właśnie! [quote name='Elitesse']oj bubu chyba niedokladnie czytasz asiaczkowa galerie :evil_lol: o czarno-bialych byla tu mowa nie raz ! nawet nie tak dawno temu tez :eviltong: Zgadza się. [quote name='panienkabubu']Nie czytam jej od początku, może to dlatego :cool3: No nic, poczekam na Asiaczka :evil_lol: ciekawość mnie zżera:cool3: Odpowiedziałam wcześniej... [quote name='betel']A widzisz , Asiaczku, i znowu czegoś dzięki Tobie się dowiedziałam. Nie korzystałam dotąd z opcji subskrybcji tylko po prostu wrzuciłam wątki , do których stale zagladam, do ulubionych . Trzeba będzie pójść za Twoim przykładem :lol: No i super! Prawda, że to duże ułatwienie? Pzdr. Quote
betel Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 O tak , dzięki Asiaczku, już wiem jak działa i korzystam:lol: Quote
Savannah Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Asiaczku we Wrocku bede na pewno. Jesli chodzi o euro, to planu jeszcze nie mam :cool1: eh coz za "kochana" szkola :cool1: Quote
łapeczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 heyooo ;] co tam ?? zapraszam do siebie ....mamy duzo fotek ktore mozecie poogladac sobie ;] Quote
Śnieżynka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Asiaczku a jak Twoje preferencje co do pręgusków ?? Quote
Anecioreczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 a Czy Asiaczki bedą we Wrocławiu?:P Quote
Czoko Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Podziwiałam zdjęcia i nawet popołudniu mignęliście mi z okna tramwaju na żywo... Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Ewa Quote
Asiaczek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Savannah']Asiaczku we Wrocku bede na pewno. Jesli chodzi o euro, to planu jeszcze nie mam :cool1: eh coz za "kochana" szkola :cool1: O, noto superowo!!! Przynajmniej jedna sprawa wyjasniona.:lol: [quote name='łapeczek']heyooo ;] co tam ?? zapraszam do siebie ....mamy duzo fotek ktore mozecie poogladac sobie ;] Łapeczku Kochany, jak tylko czas pozwoli - na pewno do Was zajrzę. [quote name='Śnieżynka']Asiaczku a jak Twoje preferencje co do pręgusków ?? Lubię i nawet mam takiego jednego w domku - Gusio-pręgusio (po domowemu), a w rodowodzie - Abotere's ADUNBI. Oto Gusio. [quote name='Anecioreczek']a Czy Asiaczki bedą we Wrocławiu?:P Będą, będą. Juz nawet mam pomysł na ciasto...;) A Ty? [quote name='Czoko']Podziwiałam zdjęcia i nawet popołudniu mignęliście mi z okna tramwaju na żywo... Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Ewa O, mimo szarugi za oknem, jednak z tramwaju coś widać...;) Pzdr. Quote
betel Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Nie dziwię się ,że po domowemu Gusio Pręgusio, bo rodowodowego ani spamiętać i język połamać można i nadwyrężyć zwoje mózgowe:evil_lol: Podziwiam twoję pamięć, bo przecież pewnie wszystkie mają w rodowodach takie dostojne i skomplikowane imiona:lol: A psiak , jak już wcześniej pisałam, wielkiej urody, pewnie na żywo ta maść wygląda jeszcze ciekawiej Quote
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Witamy się, bo troszkę nas nie było ;). Ale Gusio jest piękny :loveu:. To mój 1000 post, akurat tutaj :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 betel - psiaki tak jak dzieci. Nie da rady zapomnieć ich imion. ;) A wiesz, że ta fotka to juz historyczne miejsce? Zdjęcie zrobione zostało w Wieselburgu/Austria, po ocenie. W tle widać rzeczkę/strumek... Rzeczka jeszcze jest, ale tego miejsca, gdzie można było zrobić fotki, kamieni - juz nie ma. Brzeg rzeczki został już obudowany, wybudowano następne hale wystawowe... Cóż, znak czasów... Pzdr. Quote
betel Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Asiaczek']betel - psiaki tak jak dzieci. Nie da rady zapomnieć ich imion. ;) A wiesz, że ta fotka to juz historyczne miejsce? Zdjęcie zrobione zostało w Wieselburgu/Austria, po ocenie. W tle widać rzeczkę/strumek... Rzeczka jeszcze jest, ale tego miejsca, gdzie można było zrobić fotki, kamieni - juz nie ma. Brzeg rzeczki został już obudowany, wybudowano następne hale wystawowe... Cóż, znak czasów... Pzdr. Miłe wspomnienia i fajna pamiątka Quote
Asiaczek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Witamy się, bo troszkę nas nie było ;). Ale Gusio jest piękny :loveu:. To mój 1000 post, akurat tutaj :cool3: Ooooo, jak nam miło! Kaludysiaczek z 1000-nym postem do nas zawitał!!! Cieszymy się razem z Tobą!:multi: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Klaudysiaczek napisał(a): Ale Gusio jest piękny :loveu:. A przy tym jest bardzo grzeczny :) Quote
Asiaczek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 A, fakt. Przekonałas się sama; te kilka godzin w samochodzie sam na sam z Gusiem...:lol: Pzdr. Quote
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Chciałabym go kiedyś poznać... Królewicza Gusia :D Quote
Iwa-R Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Asiaczek napisał(a):A, fakt. Przekonałas się sama; te kilka godzin w samochodzie sam na sam z Gusiem...:lol: Pzdr. Oj nie tylko w samochodzie :) Co prawda w domu na dzień dobry chciał zjeść mojego miśka, ale na szczęście po chwili się dogadały :) Quote
Recommended Posts