Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu tak sobie czytam Wzorzec FCI właśnie i właśnie zauważyłam, że przecież są jeszcze biało-czarne Basenji :crazyeye:
Czemu takich nie hodujesz? Nigdy ich nie wymieniałaś w ulubionych/pożądanych?:hmmmm:
Aż mnie to zaciekawiło :loveu:
Jak można uzyskać czarno-białego Basenji? Z połączenia tricolorów taki wyjdzie? Czy kiedy?:hmmmm:

Posted

A widzisz , Asiaczku, i znowu czegoś dzięki Tobie się dowiedziałam. Nie korzystałam dotąd z opcji subskrybcji tylko po prostu wrzuciłam wątki , do których stale zagladam, do ulubionych . Trzeba będzie pójść za Twoim przykładem :lol:

Posted

[quote name='Jupi']miłego dnia Asiaczki:lol:
ponoć dzis ma sie poprawic pogoda trochę:p
Chyba coś nie tej pogody słuchałam, bo w W-wie nic się nie zmieniło...

[quote name='panienkabubu']Asiu tak sobie czytam Wzorzec FCI właśnie i właśnie zauważyłam, że przecież są jeszcze biało-czarne Basenji :crazyeye:
Czemu takich nie hodujesz? Nigdy ich nie wymieniałaś w ulubionych/pożądanych?:hmmmm:
Aż mnie to zaciekawiło :loveu:
Jak można uzyskać czarno-białego Basenji? Z połączenia tricolorów taki wyjdzie? Czy kiedy?:hmmmm:
Hm, no... pisałam wielokrotnie, ze tego umaszczenia nie lubię i nie będę go "tworzyła" w mojej hodowli. Nie jest to ani ulubiony ani pożądany kolor w mojej hodowli.

[quote name='Agappe']żartujesz?!!! gdzieżbym śmiała!!!!!:evil_lol:
Uf, no to ulga mnie ogarnęła...

[quote name='Kinga&Wenka']Chyba pierwszy raz wchodząc tutaj nie musze niczego gratulować (a może i muszę? - uświadomcie mnie) :lol:
A kiedy byłaś ostatni raz?

[quote name='panienkabubu']Zależy kiedy byłąś ostatni raz :evil_lol:
No właśnie!

[quote name='Elitesse']oj bubu chyba niedokladnie czytasz asiaczkowa galerie :evil_lol:
o czarno-bialych byla tu mowa nie raz ! nawet nie tak dawno temu tez :eviltong:
Zgadza się.

[quote name='panienkabubu']Nie czytam jej od początku, może to dlatego :cool3:
No nic, poczekam na Asiaczka :evil_lol: ciekawość mnie zżera:cool3:
Odpowiedziałam wcześniej...

[quote name='betel']A widzisz , Asiaczku, i znowu czegoś dzięki Tobie się dowiedziałam. Nie korzystałam dotąd z opcji subskrybcji tylko po prostu wrzuciłam wątki , do których stale zagladam, do ulubionych . Trzeba będzie pójść za Twoim przykładem :lol:
No i super! Prawda, że to duże ułatwienie?
Pzdr.

Posted

[quote name='Savannah']Asiaczku we Wrocku bede na pewno. Jesli chodzi o euro, to planu jeszcze nie mam :cool1: eh coz za "kochana" szkola :cool1:
O, noto superowo!!! Przynajmniej jedna sprawa wyjasniona.:lol:

[quote name='łapeczek']heyooo ;]
co tam ??
zapraszam do siebie ....mamy duzo fotek ktore mozecie poogladac sobie ;]
Łapeczku Kochany, jak tylko czas pozwoli - na pewno do Was zajrzę.

[quote name='Śnieżynka']Asiaczku a jak Twoje preferencje co do pręgusków ??
Lubię i nawet mam takiego jednego w domku - Gusio-pręgusio (po domowemu), a w rodowodzie - Abotere's ADUNBI.
Oto Gusio.

[quote name='Anecioreczek']a Czy Asiaczki bedą we Wrocławiu?:P
Będą, będą. Juz nawet mam pomysł na ciasto...;) A Ty?

[quote name='Czoko']Podziwiałam zdjęcia i nawet popołudniu mignęliście mi z okna tramwaju na żywo...
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Ewa
O, mimo szarugi za oknem, jednak z tramwaju coś widać...;)

Pzdr.

Posted

Nie dziwię się ,że po domowemu Gusio Pręgusio, bo rodowodowego ani spamiętać i język połamać można i nadwyrężyć zwoje mózgowe:evil_lol: Podziwiam twoję pamięć, bo przecież pewnie wszystkie mają w rodowodach takie dostojne i skomplikowane imiona:lol:

A psiak , jak już wcześniej pisałam, wielkiej urody, pewnie na żywo ta maść wygląda jeszcze ciekawiej

Posted

betel - psiaki tak jak dzieci. Nie da rady zapomnieć ich imion. ;)

A wiesz, że ta fotka to juz historyczne miejsce? Zdjęcie zrobione zostało w Wieselburgu/Austria, po ocenie. W tle widać rzeczkę/strumek... Rzeczka jeszcze jest, ale tego miejsca, gdzie można było zrobić fotki, kamieni - juz nie ma. Brzeg rzeczki został już obudowany, wybudowano następne hale wystawowe... Cóż, znak czasów...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']betel - psiaki tak jak dzieci. Nie da rady zapomnieć ich imion. ;)

A wiesz, że ta fotka to juz historyczne miejsce? Zdjęcie zrobione zostało w Wieselburgu/Austria, po ocenie. W tle widać rzeczkę/strumek... Rzeczka jeszcze jest, ale tego miejsca, gdzie można było zrobić fotki, kamieni - juz nie ma. Brzeg rzeczki został już obudowany, wybudowano następne hale wystawowe... Cóż, znak czasów...
Pzdr.
Miłe wspomnienia i fajna pamiątka

Posted

Klaudysiaczek napisał(a):
Witamy się, bo troszkę nas nie było ;).
Ale Gusio jest piękny :loveu:.
To mój 1000 post, akurat tutaj :cool3:

Ooooo, jak nam miło! Kaludysiaczek z 1000-nym postem do nas zawitał!!! Cieszymy się razem z Tobą!:multi:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, fakt. Przekonałas się sama; te kilka godzin w samochodzie sam na sam z Gusiem...:lol:
Pzdr.

Oj nie tylko w samochodzie :) Co prawda w domu na dzień dobry chciał zjeść mojego miśka, ale na szczęście po chwili się dogadały :)