Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 A cholercia go wie, co on tam myślał... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Też mi się wydaje, ze był pewny wygranej :evil_lol: Ta Pepsi z weteranów - też ładny Basenji :loveu: Nieźle się trzyma jak na swój wiek :loveu: Asiu, ten Junior, który przegrał z Erką, w Ustroniu wygrał BOG (o ile to ten sam, ale myślę, że ten sam, bo też biało czarny i też z tym panem) :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Hm... no comments... A któż to był sędziował BOG... Jakbym nie wiedziała... Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jesli to ten sam ktory byl w Chorzowie ( nie mam katalogu coby sprawdzic :( ) to on straaaasznie duzy jest :roll: jak przechodzilysmy ze sredniakami obok to byl wyzszy niz Dee :shake: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 DOMINO DANCING PRINCE Loango :cool3: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 W rasie zgłoszona była jeszcze weteranka - PEPSI Ypsylon. Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 sądząc po umaszczeniu przy karku to chyba jednak nei był on :hmmmm: zerknęłam w katalog i to jednak on :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Widziałam śliczne foteczki z Wawy...powtarzam się, trudno.. - uwielbiam te zdjęcia podczas prezentacji na ringach.. :loveu: Hmmm, piszesz, Asiaczku, że dziś u Was pada... ...dla pocieszenia powiem Ci, że u nas, w Rzeszowie, pada cały ten tydzień, bez przerwy... Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Cambel&Megi napisał(a): Hmmm, piszesz, Asiaczku, że dziś u Was pada... ...dla pocieszenia powiem Ci, że u nas, w Rzeszowie, pada cały ten tydzień, bez przerwy... Niesteyt u nas też :-( Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Elitesse - super! Czekam na relację u Was w Galerii.. Panienkobubu - bardzo proszę o usunięcie z mojej Galerii fotek z Ustronia/Chorzowa... Tytuł mojej Galerii wyraźnie mówi, kto może znaleźć się tutaj na fotkach. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Elitesse napisał(a):jesli to ten sam ktory byl w Chorzowie ( nie mam katalogu coby sprawdzic :( ) to on straaaasznie duzy jest :roll: jak przechodzilysmy ze sredniakami obok to byl wyzszy niz Dee :shake: Też mam takie odczucie... Cambel&Megi napisał(a):Widziałam śliczne foteczki z Wawy...powtarzam się, trudno.. - uwielbiam te zdjęcia podczas prezentacji na ringach.. :loveu: Hmmm, piszesz, Asiaczku, że dziś u Was pada... ...dla pocieszenia powiem Ci, że u nas, w Rzeszowie, pada cały ten tydzień, bez przerwy... O, masz..... może nastepny tydzień będzie lepszy...? Tylko, że ja akurat wracam juz po urlopie do pracy... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Asiaczek napisał(a):O, masz..... może nastepny tydzień będzie lepszy...? Tylko, że ja akurat wracam juz po urlopie do pracy... Pzdr. Mam taką nadzieję, przez cały tydzień nie ma jak z psem nawet na dłuższy spacer wyjść, poszkolić cokolwiek...dobrze, że jej nie zgłosiłam na zawody OB 0, bo to byłaby kompletna porażka, bez ćwiczeń.:shake: Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Faktycznie, ja też wracam ze spacerów mokra i nie mam jak z baskami poćwiczyc... Rozpaskudzą mi się tylko... a przed nami jeszcze kilka wystaw w tym roku... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Ciąg dalszy fotek z W-wy. Teraz kolej na konkurencję Pary hodowlane... "Kocham mojego Dżezika...":loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 http://img90.imageshack.us/img90/8023/resizeofimg7475oo0.jpg Bossskie :iloveyou: Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Konkurencja Grupa hodowlana. W tym miejscu należa się duuuuże brawa dla Agacia, Kaya i Artura za pomoc w prezentacji Grupy. Bez Waszego zaangażowania nie było tego sukcesu.:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Cd. Byłoby super, gdyby nie Żelka, która wyłamała się...:evil_lol: Rude - w prawo patrz!, trikolory - na lewo patrz!:lol: Każde czyms innym zainteresowane...Łobuzki...:loveu: NO, tu juz trochę lepiej... Cdn. Pzdr. Quote
Pugsy Malone Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Szalejesz,Asiu, z tymi fotkami:razz: Piękne są, naprawdę:multi::multi: Pozdrawiamy:lol: Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Hahaha, mam chwilke wolnego czasu, to szaleję. W przyszłym tygodniu wracam do pracy po urlopie, to juz nie będzie tak wesoło w Galerii.. A z wystawy warszawskiej mam jeszcze z BIS Junior, i BOG. Za chwile je wstawię. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Asiu już usunełam, przepraszam Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Panienko - nie przepraszaj, po prostu nie wiedziałaś... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Na przyszłość będę pamiętać :) Quote
Florka_xyz Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Witaj Asiaczku ;) Cala galerie po dlugeij nieobecnosci nadrobilam:cool3: GRATULACJE [SIZE=1]- za wszystkie wygrane, ktore tak bardzo ciesza :loveu::loveu::loveu::multi::multi: Zdjecia sa rewelacja milo oglada sie tak piekne zwierzeta:lol: Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 A teraz konkurencja BIS JUNIORÓW - w roli głównej - Erka. Tak zaczynałysmy... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Florka_xyz napisał(a):Witaj Asiaczku ;) Cala galerie po dlugeij nieobecnosci nadrobilam:cool3: GRATULACJE [SIZE=1]- za wszystkie wygrane, ktore tak bardzo ciesza :loveu::loveu::loveu::multi::multi: Zdjecia sa rewelacja milo oglada sie tak piekne zwierzeta:lol: Pozdrawiam Witaj, Florka! :multi: A gdzieś Ty była, jak Ciebie nie było? Nauka czy jeszcze jakis wyjazd...? pzdr. Quote
Recommended Posts