betel Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 http://img295.imageshack.us/img295/4356/jazzy2yu2.jpg jaka dumna mina i elegancja, widać od razu, że w pełni świadomy swojej urody:lol: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 jamnicze napisał(a):Nareszcie piątek, ufff. Łeb mi pęka ale zdjęcia ślicznych Asiaczków poprawiły mi nieco nastrój. Ereczka jest bardzo podobna do Saidi :) - wiadomo siostrunie ;) http://img295.imageshack.us/img295/2709/love3df9.jpg Może spotkamy sie w Poznaniu? - dziś mija termin decyzji :evil_lol: jamnicze - ja wycofałam moje zgłoszenia. Bo... w tym czasie będę miała malutkie... Bobaski!!! I - szczerze mówiąc - żal mi byłoby tych dni spędzonych bez nich... kaskaSz napisał(a):Witanko! Pewnie niedługo zabiorę się za nadrabianie zadległości i coś już słyszałam o nowych fotkach basków :) Pzdr. Postaram się dzisiaj powstawiać fotki z wystawy warszawskiej z mojego aparatu, zrobione przez Kaya i jej koleżankę.:lol: betel napisał(a):http://img295.imageshack.us/img295/4356/jazzy2yu2.jpg jaka dumna mina i elegancja, widać od razu, że w pełni świadomy swojej urody:lol: Ale trochę uszy rozstawił, a to psuje efekt...:shake: Pzdr. Quote
Klaudysiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Ale trochę uszy rozstawił, a to psuje efekt...:shake: Pzdr. Może ja się nie znam, ale jak dla mnie i tak wygląda świetnie :-D. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Nie, no, generalnie chłopak stoi OK!:lol: Pzr. Quote
Klaudysiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Nie, no, generalnie chłopak stoi OK!:lol: Pzr. Tak :loveu:. Quote
łapeczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 heyooo ;];] ( nie pamietam czy dzis juz tu sie witalam czy nie ;/ ) trudno najwyzej bedzie dwa razy xD Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Witajcie, w W-wie leje od rana, z małymi przerwami... Jak byłam rano na spacerach z psami, to... zmokłam do gatek... A było to o 4.50...Eh... Słyszałam, że w Szczecinie jest słońce, prawda to? Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 U nas też niestety leje jak z cebra. A miałam jechać na końskie zawody buuuuuuuu...... Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Ja miałam jechac z kocicą do weta na strzyżenie i też odwołałam... Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 u mnie nie pada ale jest szaro buro i ponuro :roll: a moj brat na turniej rycerski wczoraj pojechal :shake: dobrze ze im choc nocleg pod dachem organizator zalatwil a nie tak jak w sierpniu gdzie spali pod namiotami podczas tego gradobicia na Slasku :shake: Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Elitesse - a brat wziął aparat i jest szansa na jakieś fotki z takiego turnieju? pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 No to lecimy z fotkami z wystawy w Wraszawie... Najpierw Dżezik. Zobaczcie, jakie miny robił Dżezik w trakcie oceny... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Kika - KALIMERA Asiaczek FCI. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Cd. Żelki. I... minka... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Porównanie o tytuł Najlepsza Dorosła Suka w Rasie (w częściach). Kika - Żelka Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Porównanie o tytuł Najlepszy Junior. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Porównanie o tytuł Zwycięzca Rasy (w częściach). Dżezik (prezentowana przeze mnie) - Erka (prezentowana przez Kaya). Żelka - (prezentowana przez Artura) - Pepsi (Ypsylon). I fotka z tego porównania samej Erki. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Jakoś brak tutaj entuzjazmu... Kłade to na karb pogody panującej np. w W-wie... Poniewaz akurat mam chwilę wolnego czasu - wstawiam dalsze fotki z Warszawy. Młody Prezenter - Kaya + Wahzirek. Cdn. Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Elitesse - a brat wziął aparat i jest szansa na jakieś fotki z takiego turnieju? pzdr. mysle ze beda ...tzn zawsze sa bo kompletuja galerie turniejow i imprez na jakich bylo jego bractwo :roll: ten turniej jest na przepieknym zamku Czocha :loveu: mielismy jechac z Przemem i Madzia jako obserwatorzy ale wyszlo jak wyszlo i P dzis w pracy musial byc :placz: a Dzezik faktycznie minki niezle robil :lol::lol: chyba byl pewny wygranej i pokazywal co mysli o konkurentach :evil_lol: Quote
Recommended Posts