Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

bety napisał(a):
No to wstawiam.
cdn

O, fotki są nawet podpisane imieniem i nazwiskiem psa! Super!!!
A jakbys tak mogła jeszcze dopisać przy imieniu i nazwisku, na końcu "FCI"... :cool3:To byłoby jeszcze bardziej super!
Wiem, wiem, grymaszę i marudzę, ale tak mam uznane przez FCI i tak zawsze dopisuję.
Dżezik - jak laleczka...:lol:
Pzdr.

Posted

bety napisał(a):

Koniec
Resztę to chyba jakąś płytkę zrobię (ze zdjeciami z różnych wystaw ;)) i przy okazji wystawy w Nowym Dworze Ci dam.
Pzdr

Jeżeli tak Ci wygodnie, to nie ma sprawy. I dziękuję raz jeszcze za fotki z wystawy, towarzystwo na wystawie i inne takie...:buzi:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, fotki są nawet podpisane imieniem i nazwiskiem psa! Super!!!
A jakbys tak mogła jeszcze dopisać przy imieniu i nazwisku, na końcu "FCI"... :cool3:To byłoby jeszcze bardziej super!
Wiem, wiem, grymaszę i marudzę, ale tak mam uznane przez FCI i tak zawsze dopisuję.
Dżezik - jak laleczka...:lol:
Pzdr.

Za późno :cool3: na tych zostanie jak jest, nie chce mi się ich przerabiać :eviltong:. Na następnych będę pisać.
Napisy to tylko były dla mojej informacji (dlatego są takie malutkie) żeby mi się psiaki nie pokiełbasiły przy wstawianiu.

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mudik, a o co chodzi z tym zwrotem "side gate". Każdy wyraz z osobna znam. Ale razem...?:hmmmm:
A ujęcie rzeczywiście super!:lol:
Pzdr.

Side gate to ruch psa z boku,kiedyś na początku roku taką fotkę Delika Ula wklejała, on tez ma piękny side gate:razz::lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeżeli tak Ci wygodnie, to nie ma sprawy. I dziękuję raz jeszcze za fotki z wystawy, towarzystwo na wystawie i inne takie...:buzi:

Pzdr.

Nie ma za co.
Dużo fotek mi się zrobiło, więc wybrałam tylko kilka a resztę dostaniesz do domowego archiwum :lol:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Za późno :cool3: na tych zostanie jak jest, nie chce mi się ich przerabiać :eviltong:. Na następnych będę pisać.
Napisy to tylko były dla mojej informacji (dlatego są takie malutkie) żeby mi się psiaki nie pokiełbasiły przy wstawianiu.

Pzdr

OK, nie ma sprawy!

Mudik napisał(a):
Side gate to ruch psa z boku,kiedyś na początku roku taką fotkę Delika Ula wklejała, on tez ma piękny side gate:razz::lol:

Tak się domyślałam, ale nie znalałam tego określenia i dlatego wolałam się upewnic!

bety napisał(a):
Nie ma za co.
Dużo fotek mi się zrobiło, więc wybrałam tylko kilka a resztę dostaniesz do domowego archiwum :lol:
Pzdr

A czy te przeznaczonego do domowego archiwum tez mogę wkleić na moja www? Są podpisane?
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A czy te przeznaczonego do domowego archiwum tez mogę wkleić na moja www? Są podpisane?
pzdr.

Tak i tak. Będą podpisane i będziesz mogła je wkleić na swoją www.
Pzdr

Posted

Rzeczywiście w październikowym numerze Mojego Psa jest fotka jednego z moich basków - JUMA MONGO Asiaczek FCI, zrobiona podczas oceny na ringu. Juma jest na zdjęciu razem ze swoja handlerką - Godą. Egzemplarz dla Ingi juz kupiony, zaraz idę na poczte i nadam jej gazetkę. Myślę, że będzie to dla niej miła niespodzianka!:lol:
pzdr.

Posted

dzisi

Asiaczek;1Na 0912151 napisał(a):
Rzeczywiście w październikowym numerze Mojego Psa jest fotka jednego z moich basków - JUMA MONGO Asiaczek FCI, zrobiona podczNa as oceny na ringu. Juma jest na zdjęciu razem ze swoja handlerką - Godą. Egzemplarz dla Ingi juz kupiony, zaraz idę na poczte i nadam jej gazetkę. Myślę, że będzie to dla niej miła niespodzianka!:lol:
pzdr.

Na pewno, ja też dziś postaram się kupić MP.
Ale dziś i jutro będę mieć sajgon w pracy:roll::roll::diabloti:. W "moim " pokoju kładą terakotę, więc psy są w łazience i biurze. Oddzielnie, bo Szikra kolejny raz po sterylce ma pseudo cieczkę i Victor wariuje, w związku z tym o byłe g*** warczy na Delika, zwariować idzie, mówię Ci Asiu, oby do niedzieli skończył chcę na klubówkę jechać w spokoju.A jeszcze Sikra nie wykąpana powinnam zrobić to dziś najpóźniej, ale nie wiem czy dam radę. Ups, sorry za przydługi OFF:oops::oops:, już znikam do siebie.

Posted

Elitesse napisał(a):
ale pedzicie z postami - nie mozna od kompa odejsc bo zaraz kilka nowych stron naprodukowanych :lol::lol: a ja mam dzisiaj tyle spraw do zalatwienia :shake:

I o to chodzi, Kochaniutka...
A ja dzisiaj ppłd. zacznę wstawiac fotki z mojego aparatu z wystawy warszawskiej. Tez będę gonic z postami, bo juz w niedzielę wyjazd do Panevezys na Litwę i też pewnie będa jakies foteczki...

Mudik napisał(a):
dzisi
Na pewno, ja też dziś postaram się kupić MP.
Ale dziś i jutro będę mieć sajgon w pracy:roll::roll::diabloti:. W "moim " pokoju kładą terakotę, więc psy są w łazience i biurze. Oddzielnie, bo Szikra kolejny raz po sterylce ma pseudo cieczkę i Victor wariuje, w związku z tym o byłe g*** warczy na Delika, zwariować idzie, mówię Ci Asiu, oby do niedzieli skończył chcę na klubówkę jechać w spokoju.A jeszcze Sikra nie wykąpana powinnam zrobić to dziś najpóźniej, ale nie wiem czy dam radę. Ups, sorry za przydługi OFF:oops::oops:, już znikam do siebie.

Ja raz tak miałam, że suka po sterylce dostała "pseudo cieczki". Niestety, medycyna zna takie przypadki i nic na to nie pomożemy...

Co do nawału zajęć - tez tak miewam. Najlepiej wtedy jest się wygadać i... na spokojnie podejśc do tematu.
Na pewno wszystko zdążysz zrobić. Powoli, na spokojnie, wdech-wydech....:lol:
Pzdr.