Mudik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 To zwyczajowo trzymam kciuki i czekam na relację o kolejnych zwycięstwach:lol::lol: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Mudik napisał(a):To zwyczajowo trzymam kciuki i czekam na relację o kolejnych zwycięstwach:lol::lol: Nie zapeszaj, dziewczyno!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 bety napisał(a):No to wstawiam. cdn O, fotki są nawet podpisane imieniem i nazwiskiem psa! Super!!! A jakbys tak mogła jeszcze dopisać przy imieniu i nazwisku, na końcu "FCI"... :cool3:To byłoby jeszcze bardziej super! Wiem, wiem, grymaszę i marudzę, ale tak mam uznane przez FCI i tak zawsze dopisuję. Dżezik - jak laleczka...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Ta fotka Erki podoba mi się chyba najbardziej... http://img295.imageshack.us/img295/2709/love3df9.jpg A wystawa w W-wie to były prawdziwe skoki kangurze w wykonaniu Erki... Juz mnie powoli zaczynała denerwować. No, ale na BIS Juniorów dała z siebie prawie wszystko i juz się na nią nie gniewałam...:loveu::multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Lalka!:loveu: http://img257.imageshack.us/img257/869/kalimerasi6.jpg Ale się Artur ucieszy, jak taka piękną fotkę zobaczy... Pzdr. Quote
bety Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Koniec Resztę to chyba jakąś płytkę zrobię (ze zdjeciami z różnych wystaw ;)) i przy okazji wystawy w Nowym Dworze Ci dam. Pzdr Quote
Mudik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Nie zapeszaj, dziewczyno!:lol: Pzdr. Oki,oki to tylko trzymam mocno kciuki:loveu::loveu: Jaki piękny side gate:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img257.imageshack.us/img257/869/kalimerasi6.jpg Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 bety napisał(a): Koniec Resztę to chyba jakąś płytkę zrobię (ze zdjeciami z różnych wystaw ;)) i przy okazji wystawy w Nowym Dworze Ci dam. Pzdr Jeżeli tak Ci wygodnie, to nie ma sprawy. I dziękuję raz jeszcze za fotki z wystawy, towarzystwo na wystawie i inne takie...:buzi: Pzdr. Quote
bety Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Asiaczek napisał(a):O, fotki są nawet podpisane imieniem i nazwiskiem psa! Super!!! A jakbys tak mogła jeszcze dopisać przy imieniu i nazwisku, na końcu "FCI"... :cool3:To byłoby jeszcze bardziej super! Wiem, wiem, grymaszę i marudzę, ale tak mam uznane przez FCI i tak zawsze dopisuję. Dżezik - jak laleczka...:lol: Pzdr. Za późno :cool3: na tych zostanie jak jest, nie chce mi się ich przerabiać :eviltong:. Na następnych będę pisać. Napisy to tylko były dla mojej informacji (dlatego są takie malutkie) żeby mi się psiaki nie pokiełbasiły przy wstawianiu. Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Mudik napisał(a):Oki,oki to tylko trzymam mocno kciuki:loveu::loveu: Jaki piękny side gate:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img257.imageshack.us/img257/869/kalimerasi6.jpg Mudik, a o co chodzi z tym zwrotem "side gate". Każdy wyraz z osobna znam. Ale razem...?:hmmmm: A ujęcie rzeczywiście super!:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Mudik, a o co chodzi z tym zwrotem "side gate". Każdy wyraz z osobna znam. Ale razem...?:hmmmm: A ujęcie rzeczywiście super!:lol: Pzdr. Side gate to ruch psa z boku,kiedyś na początku roku taką fotkę Delika Ula wklejała, on tez ma piękny side gate:razz::lol: Quote
bety Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Jeżeli tak Ci wygodnie, to nie ma sprawy. I dziękuję raz jeszcze za fotki z wystawy, towarzystwo na wystawie i inne takie...:buzi: Pzdr. Nie ma za co. Dużo fotek mi się zrobiło, więc wybrałam tylko kilka a resztę dostaniesz do domowego archiwum :lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 bety napisał(a):Za późno :cool3: na tych zostanie jak jest, nie chce mi się ich przerabiać :eviltong:. Na następnych będę pisać. Napisy to tylko były dla mojej informacji (dlatego są takie malutkie) żeby mi się psiaki nie pokiełbasiły przy wstawianiu. Pzdr OK, nie ma sprawy! Mudik napisał(a):Side gate to ruch psa z boku,kiedyś na początku roku taką fotkę Delika Ula wklejała, on tez ma piękny side gate:razz::lol: Tak się domyślałam, ale nie znalałam tego określenia i dlatego wolałam się upewnic! bety napisał(a):Nie ma za co. Dużo fotek mi się zrobiło, więc wybrałam tylko kilka a resztę dostaniesz do domowego archiwum :lol: Pzdr A czy te przeznaczonego do domowego archiwum tez mogę wkleić na moja www? Są podpisane? pzdr. Quote
bety Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Asiaczek napisał(a):A czy te przeznaczonego do domowego archiwum tez mogę wkleić na moja www? Są podpisane? pzdr. Tak i tak. Będą podpisane i będziesz mogła je wkleić na swoją www. Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Superasto i fajniasto zarazem.:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Rzeczywiście w październikowym numerze Mojego Psa jest fotka jednego z moich basków - JUMA MONGO Asiaczek FCI, zrobiona podczas oceny na ringu. Juma jest na zdjęciu razem ze swoja handlerką - Godą. Egzemplarz dla Ingi juz kupiony, zaraz idę na poczte i nadam jej gazetkę. Myślę, że będzie to dla niej miła niespodzianka!:lol: pzdr. Quote
bety Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Superasto i fajniasto zarazem.:multi: Pzdr. Aaaaaaaa no i będą większych rozmiarów niż te na forum. :lol: Pzdr Quote
Elitesse Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ale pedzicie z postami - nie mozna od kompa odejsc bo zaraz kilka nowych stron naprodukowanych :lol::lol: a ja mam dzisiaj tyle spraw do zalatwienia :shake: Quote
Mudik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 dzisiAsiaczek;1Na 0912151 napisał(a):Rzeczywiście w październikowym numerze Mojego Psa jest fotka jednego z moich basków - JUMA MONGO Asiaczek FCI, zrobiona podczNa as oceny na ringu. Juma jest na zdjęciu razem ze swoja handlerką - Godą. Egzemplarz dla Ingi juz kupiony, zaraz idę na poczte i nadam jej gazetkę. Myślę, że będzie to dla niej miła niespodzianka!:lol: pzdr. Na pewno, ja też dziś postaram się kupić MP. Ale dziś i jutro będę mieć sajgon w pracy:roll::roll::diabloti:. W "moim " pokoju kładą terakotę, więc psy są w łazience i biurze. Oddzielnie, bo Szikra kolejny raz po sterylce ma pseudo cieczkę i Victor wariuje, w związku z tym o byłe g*** warczy na Delika, zwariować idzie, mówię Ci Asiu, oby do niedzieli skończył chcę na klubówkę jechać w spokoju.A jeszcze Sikra nie wykąpana powinnam zrobić to dziś najpóźniej, ale nie wiem czy dam radę. Ups, sorry za przydługi OFF:oops::oops:, już znikam do siebie. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Elitesse napisał(a):ale pedzicie z postami - nie mozna od kompa odejsc bo zaraz kilka nowych stron naprodukowanych :lol::lol: a ja mam dzisiaj tyle spraw do zalatwienia :shake: I o to chodzi, Kochaniutka... A ja dzisiaj ppłd. zacznę wstawiac fotki z mojego aparatu z wystawy warszawskiej. Tez będę gonic z postami, bo juz w niedzielę wyjazd do Panevezys na Litwę i też pewnie będa jakies foteczki... Mudik napisał(a):dzisi Na pewno, ja też dziś postaram się kupić MP. Ale dziś i jutro będę mieć sajgon w pracy:roll::roll::diabloti:. W "moim " pokoju kładą terakotę, więc psy są w łazience i biurze. Oddzielnie, bo Szikra kolejny raz po sterylce ma pseudo cieczkę i Victor wariuje, w związku z tym o byłe g*** warczy na Delika, zwariować idzie, mówię Ci Asiu, oby do niedzieli skończył chcę na klubówkę jechać w spokoju.A jeszcze Sikra nie wykąpana powinnam zrobić to dziś najpóźniej, ale nie wiem czy dam radę. Ups, sorry za przydługi OFF:oops::oops:, już znikam do siebie. Ja raz tak miałam, że suka po sterylce dostała "pseudo cieczki". Niestety, medycyna zna takie przypadki i nic na to nie pomożemy... Co do nawału zajęć - tez tak miewam. Najlepiej wtedy jest się wygadać i... na spokojnie podejśc do tematu. Na pewno wszystko zdążysz zrobić. Powoli, na spokojnie, wdech-wydech....:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Nareszcie piątek, ufff. Łeb mi pęka ale zdjęcia ślicznych Asiaczków poprawiły mi nieco nastrój. Ereczka jest bardzo podobna do Saidi :) - wiadomo siostrunie ;) http://img295.imageshack.us/img295/2709/love3df9.jpg Może spotkamy sie w Poznaniu? - dziś mija termin decyzji :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Witanko! Pewnie niedługo zabiorę się za nadrabianie zadległości i coś już słyszałam o nowych fotkach basków :) Pzdr. Quote
Recommended Posts