Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 jamnicze napisał(a):Raczej za dziabnietą wczoraj nogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Saidi ma głupi zwyczaj podgryzania nas. W sumie nie wiem o co jej chodzi, chyba tak zacheca do zabawy ;). idziemy sobie , a ta się nakręca i zaczyna podgryzać, a że paszczękę ma na wysokości naszych kolan .... robi to dość delikatnie ale akurat wczoraj trafiła K. w ścięgno :diabloti:, oj nie był zadowolony :angryy: O, a to ciekawe. Erka ostatnio zabawia się w ten sposób, że podgryza moje nogawki. Ciamka je i ciamka, ale na razie krzywdy nie zrobiła... Nogawki całe! Ciekawe, jak długo...:p Pzdr. Quote
betel Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cudniasty , a jakie oryginalne umaszczenie :loveu:. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Umaszczenie - rudo-białe pręgowane. Takie jak u mojego Gusia-pręgusia. Oto Gusio. Pzdr. Quote
betel Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Twój Gusio tu wyglada pięknie:loveu:http://img92.imageshack.us/img92/3773/resizeofasiaczki173qx2.jpg On wygląda na wyższego niż przeciętny Basek, czy to tylko złudzenie??? Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 A wiesz dlaczego? Bo był u Narzeczonej, pobrykał sobie:), pobiegał po ogródku, dotlenił się chłopaczyna, poopalał się na słoneczku....ot, i wszystko! Pzdr. Quote
Mudik Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mi sie najbardziej podobają pręguski i tri, ale i w rudzielcach mam ulubieńców. A na to bym za Chiny nie wsiadła:crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake::shake::shake: http://img502.imageshack.us/img502/693/resizeofimg7111zw1.jpg Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Ja tez! Za Chiny Ludowe i inne takie...:smhair2::ekmm::stop: Pzdr. Quote
dzasta Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ale mnie tu dawno nie było :oops: Wstyd i to wielki :oops: Ale nie miałam Netu bo się przeprowadzaliśmy :p Tyle kolejnych sukcesów na Waszym koncie, tyle fajnych eskapad ( bo ja najbardziej lubię te podróże związane z wystawami ) i super zdjęć. Asiaczku wielkie ukłony w Twoją stronę za całokształt bo naprawdę Cię podziwiam za wielką pracę jaką wkładasz w swoją ukochaną rasę... oby było więcej takich osób! Oglądam tak te zdjęcia i oglądam i dopiero teraz skojarzyłam że ja też tam byłam tzn się Luxemburgu jak byłam dzieckiem :eviltong: a to dawno temu było. Quote
jamnicze Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 My tu tyle gadu-gadu o zaletach (i walorach :eviltong:) Malika, a przecież Gusio ma zostać dumnym ojcem Żelciowych pociech :multi:. Która panienka ma wcześniejszy termin porodu? oj będzie się u Was działo, będzie :cool3:. Quote
anetta Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Malik, nooo, taki owszem, owszem piesek :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 dzasta napisał(a):Ale mnie tu dawno nie było :oops: Wstyd i to wielki :oops: Ale nie miałam Netu bo się przeprowadzaliśmy :p Tyle kolejnych sukcesów na Waszym koncie, tyle fajnych eskapad ( bo ja najbardziej lubię te podróże związane z wystawami ) i super zdjęć. Asiaczku wielkie ukłony w Twoją stronę za całokształt bo naprawdę Cię podziwiam za wielką pracę jaką wkładasz w swoją ukochaną rasę... oby było więcej takich osób! Oglądam tak te zdjęcia i oglądam i dopiero teraz skojarzyłam że ja też tam byłam tzn się Luxemburgu jak byłam dzieckiem :eviltong: a to dawno temu było.Witaj, wiem, wiem, że była przeprowadzka. Ale za to ja u Was jestem systematycznie. I teraz oczekuję info o Lokatorce!:loveu: jamnicze napisał(a):My tu tyle gadu-gadu o zaletach (i walorach :eviltong:) Malika, a przecież Gusio ma zostać dumnym ojcem Żelciowych pociech :multi:. Która panienka ma wcześniejszy termin porodu? oj będzie się u Was działo, będzie :cool3:. Zgadza się. Gusio - jak wszystko dobrze pójdzie - będzie tatuśkiem nie tylko Żelkowych, ale i Buszkowych pociech. Według dat krycia, to najpierw Buszka, potem Felka, a na koniec Żelka. Ale jestem bardzo ciekawa, jak Matka Natura poprzydziela daty porodów...:lol: anetta napisał(a):Malik, nooo, taki owszem, owszem piesek :evil_lol::evil_lol: Zgadza się!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Cd. fotek z Luksa. Cdn. Pzdr. Quote
Kaya Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 http://picasaweb.google.com/Teresa.kaja/KWPRIKlubowaWarszawa# http://picasaweb.google.com/Kaja.i.Ola/KWPRIKluowaWarszawaMP# Moja fotorelacja z Warszawy Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Kaya - widzę, że każdego dnia podczas wystawy w W-wie byłaś na pudle! Gratulacje!!!:multi: No to nastukałaś punktów doogólnej klasyfikacji...:lol: Kilka fotek z Twojej relacji ukradnę i wstawię tutaj i na www,OK? Pzdr. Quote
Czoko Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Zdjęcia świetne! Na taką karuzelę w życiu nie odważyłam się wsiąść. Chocula bawi sie tylko z mężem w podgryzanie od zawsze - wie że pani tego nie lubi i odchodzi więc mała tego nawet nie próbuje. Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Dzięki Kaya - wstawiam kilka fotek z wystawy warszawskiej. Najpierw - Młody Prezenter z piątku (Kaya na pudle!!!) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Para Hodowlana. Hihihi, Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Grupa hodowlana. Przy prezentowaniu Grupy hodowlanej pomagali mi: Agasia, Kaya i Artur (niezalogowany na DGM). Bardzo Wam wszystkim dziękuję!:Rose::buzi::buzi::buzi::buzi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Czoko napisał(a):Zdjęcia świetne! Na taką karuzelę w życiu nie odważyłam się wsiąść. Chocula bawi sie tylko z mężem w podgryzanie od zawsze - wie że pani tego nie lubi i odchodzi więc mała tego nawet nie próbuje. Pozdrawiam A dzisiaj Erka, podczas mojego śniadania - tak mi wymemłała koniec nogawki, że prawie wyżymac można było...:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Asiaczek napisał(a):A dzisiaj Erka, podczas mojego śniadania - tak mi wymemłała koniec nogawki, że prawie wyżymac można było...:lol: Pzdr. Ale dziurki nie zrobiła? Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 No właśnie nie zrobiła... O co tu chodzi?:hmmmm: Pzdr. Quote
Recommended Posts