Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jamnicze napisał(a):
Raczej za dziabnietą wczoraj nogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti:
Saidi ma głupi zwyczaj podgryzania nas. W sumie nie wiem o co jej chodzi, chyba tak zacheca do zabawy ;). idziemy sobie , a ta się nakręca i zaczyna podgryzać, a że paszczękę ma na wysokości naszych kolan .... robi to dość delikatnie ale akurat wczoraj trafiła K. w ścięgno :diabloti:, oj nie był zadowolony :angryy:

O, a to ciekawe.
Erka ostatnio zabawia się w ten sposób, że podgryza moje nogawki. Ciamka je i ciamka, ale na razie krzywdy nie zrobiła... Nogawki całe! Ciekawe, jak długo...:p
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ale mnie tu dawno nie było :oops: Wstyd i to wielki :oops: Ale nie miałam Netu bo się przeprowadzaliśmy :p

Tyle kolejnych sukcesów na Waszym koncie, tyle fajnych eskapad ( bo ja najbardziej lubię te podróże związane z wystawami ) i super zdjęć.

Asiaczku wielkie ukłony w Twoją stronę za całokształt bo naprawdę Cię podziwiam za wielką pracę jaką wkładasz w swoją ukochaną rasę... oby było więcej takich osób!

Oglądam tak te zdjęcia i oglądam i dopiero teraz skojarzyłam że ja też tam byłam tzn się Luxemburgu jak byłam dzieckiem :eviltong: a to dawno temu było.

Posted

My tu tyle gadu-gadu o zaletach (i walorach :eviltong:) Malika, a przecież Gusio ma zostać dumnym ojcem Żelciowych pociech :multi:.
Która panienka ma wcześniejszy termin porodu?
oj będzie się u Was działo, będzie :cool3:.

Posted

dzasta napisał(a):
Ale mnie tu dawno nie było :oops: Wstyd i to wielki :oops: Ale nie miałam Netu bo się przeprowadzaliśmy :p

Tyle kolejnych sukcesów na Waszym koncie, tyle fajnych eskapad ( bo ja najbardziej lubię te podróże związane z wystawami ) i super zdjęć.

Asiaczku wielkie ukłony w Twoją stronę za całokształt bo naprawdę Cię podziwiam za wielką pracę jaką wkładasz w swoją ukochaną rasę... oby było więcej takich osób!

Oglądam tak te zdjęcia i oglądam i dopiero teraz skojarzyłam że ja też tam byłam tzn się Luxemburgu jak byłam dzieckiem :eviltong: a to dawno temu było.
Witaj, wiem, wiem, że była przeprowadzka. Ale za to ja u Was jestem systematycznie. I teraz oczekuję info o Lokatorce!:loveu:

jamnicze napisał(a):
My tu tyle gadu-gadu o zaletach (i walorach :eviltong:) Malika, a przecież Gusio ma zostać dumnym ojcem Żelciowych pociech :multi:.
Która panienka ma wcześniejszy termin porodu?
oj będzie się u Was działo, będzie :cool3:.

Zgadza się. Gusio - jak wszystko dobrze pójdzie - będzie tatuśkiem nie tylko Żelkowych, ale i Buszkowych pociech. Według dat krycia, to najpierw Buszka, potem Felka, a na koniec Żelka.
Ale jestem bardzo ciekawa, jak Matka Natura poprzydziela daty porodów...:lol:

anetta napisał(a):
Malik, nooo, taki owszem, owszem piesek :evil_lol::evil_lol:

Zgadza się!:lol:
Pzdr.

Posted

Kaya - widzę, że każdego dnia podczas wystawy w W-wie byłaś na pudle! Gratulacje!!!:multi: No to nastukałaś punktów doogólnej klasyfikacji...:lol:

Kilka fotek z Twojej relacji ukradnę i wstawię tutaj i na www,OK?
Pzdr.

Posted

Zdjęcia świetne!

Na taką karuzelę w życiu nie odważyłam się wsiąść.
Chocula bawi sie tylko z mężem w podgryzanie od zawsze - wie że pani tego nie lubi i odchodzi więc mała tego nawet nie próbuje.
Pozdrawiam

Posted

Czoko napisał(a):
Zdjęcia świetne!

Na taką karuzelę w życiu nie odważyłam się wsiąść.
Chocula bawi sie tylko z mężem w podgryzanie od zawsze - wie że pani tego nie lubi i odchodzi więc mała tego nawet nie próbuje.
Pozdrawiam

A dzisiaj Erka, podczas mojego śniadania - tak mi wymemłała koniec nogawki, że prawie wyżymac można było...:lol:
Pzdr.