Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Agappe napisał(a):to dodam, żeby Wam kciuki nie zdrętwiały:evil_lol:, ze egzamin zaczyna się o 16 a każde kciuki się przydadza ;) To dobrze, że powiedziałaś, o której jest egzamin. Ja w czwartekwybieram się do lekarza i z tymi zaciśniętymi kciukami to bym wyglądała na poważne L4!:evil_lol: jamnicze napisał(a):No ładnie, widzę, że Saidi ma tu cichego wielbiciela :mad: - a bęcki są za to, że na Sajdusiowym wątku to się milczy:eviltong:, zapraszam do dyskusji i komentarzy :lol: Ej, jamnicze, nie strasz mojego Gościa! A tak dla ciekawości, to betel mnie pierwsza zaprosiła do swojej Galerii. Swojej czyli Inkowej, potem do Galerii Minki i teraz do Biszkoptowej...:loveu: agaciaaa napisał(a):No, no, przystojniak z Malika :loveu: Już sie nie moge doczekać kiedy będą dwie "porcje" małych basków :loveu: ;) Mam nadzieję, że wszystko bedzie OK! Agasia napisał(a):Agappe - tez trzymam kciukasy :D Asiaczku - mam pare fotek (siostra cyknela) z W-wy z par i grup hodowlanych, wstawie niebawem ;) OK. Trzymaj się. Jak zdrówko? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Obiecane fotki z Luksemburga (nie będzie ich zbyt dużo). I na początek mój "faworyt" - Abotere's ZHYKOMO.:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Cd. Zhykomo debiutował na tej wystawie w kl. baby... ...i jak na debiutanta przystało - potrenował kilka osiołków na ringu... ... ale szybciutko opanował sztuke/technikę prezentowania się i zdobywania serca sędziny... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Malinka...i pewnie zostanie w hodowli. Przynajmniej tak mówiła o nim Jennifer... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Dżezik na ringu... Erka. Żelka. I to wszystkie fotki z wystawy!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale za to z drogi powrotnej jest ... hohoho... Pzdr. Quote
bety Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Asiaczek napisał(a): I to wszystkie fotki z wystawy!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale za to z drogi powrotnej jest ... hohoho... Pzdr. Łeeeeeee ale marniutko fotek z wystawy :shake: jestem rozczarowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tu się nastawiłam na mega oglądanie a tu trzy posty i koniec :cool1::roll: No to wypada mi teraz czekać na zdjątka podróżne - eh :lol: Pzdr Quote
Cambel&Megi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Piękny Zhykomo :loveu: Ciekawe ma imię :loveu: A`propos imion to mam dla mojego Baska....ehh ja to jestem. :lol: Dżezik, Erka, Żelcia oczywiście cudo, tego już chyba nie trzeba powtarzać :) Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 bety napisał(a):Łeeeeeee ale marniutko fotek z wystawy :shake: jestem rozczarowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tu się nastawiłam na mega oglądanie a tu trzy posty i koniec :cool1::roll: No to wypada mi teraz czekać na zdjątka podróżne - eh :lol: Pzdr bety - za to z W-wy mam cos ok. 200... Cambel&Megi napisał(a):Piękny Zhykomo :loveu: Ciekawe ma imię :loveu: BTW to mam imiona dla mojego Baska...tylko, że dla chłopca... Dżezik, Erka, Żelcia oczywiście cudo, tego już chyba nie trzeba powtarzać :) A co? Wymarzona jest sunia? Bo ja nie w temacie... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Asiaczek napisał(a): A co? Wymarzona jest sunia? Bo ja nie w temacie... Pzdr. Tak, raczej jestem za sunią.. :lol: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 No to z 1 Młodziezowym Championem Luksemburga i 2 ocenami doskonałymi - wracamy do Warszawy. Tak oto wyglądała nasza droga powrotna. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Oj, sorki za te 2 ostatnie fotki. Muszę przeglądnąć folder i poustawiać fotki do pionu...;) Za chwilę wracam. Pzdr. Quote
bety Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Asiaczek napisał(a):bety - za to z W-wy mam cos ok. 200... Hi hi hi hi hi hi hi - no taką liczbę to ja rozumiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
jamnicze Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Od razu widać, że pręgusek jeszcze dzieciaczek :) a jak Saidi rosła, to mi się wydawało, ze ona szybko nabrała "dorosłego" wyglądu ;) Quote
Cambel&Megi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 1500 strona! Gratulacje! :multi: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 jamnicze napisał(a):Od razu widać, że pręgusek jeszcze dzieciaczek :) a jak Saidi rosła, to mi się wydawało, ze ona szybko nabrała "dorosłego" wyglądu ;) A jaki z niego przytulasek! Nosiłam go na rękach, nosiłam i... oddać nie chciałam! A on taki grzeczny był, wszystko oglądał z góry i co i rusz dawał całuski!:loveu: Cambel&Megi napisał(a):1500 strona! Gratulacje! :multi: O, dzięki za przypomnienie! Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A Saidi jest przytulaśna ale nie całuśna :) właśnie moja dziewczynka przytuliła się do Krzysia i razem oglądają .... SPORT oczywiście. ;) Quote
panienkabubu Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Asiu zawiodłaś mnie z ilością zdjęć z Luksa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale wybaczam :loveu::loveu::loveu: Pręgusek wynagrodził wszystko :loveu::loveu: Śliczny :loveu::loveu::loveu: A te fotki bokiem to na początku nie wiedziałam co to :evil_lol::evil_lol::splat: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 jamnicze napisał(a):A Saidi jest przytulaśna ale nie całuśna :) właśnie moja dziewczynka przytuliła się do Krzysia i razem oglądają .... SPORT oczywiście. ;)No to szkoda, że nie wzięliście chłopaka... Ale i tak był tylko jeden i to juz zamówiony...:lol: panienkabubu napisał(a):Asiu zawiodłaś mnie z ilością zdjęć z Luksa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale wybaczam :loveu::loveu::loveu: Pręgusek wynagrodził wszystko :loveu::loveu: Śliczny :loveu::loveu::loveu: A te fotki bokiem to na początku nie wiedziałam co to :evil_lol::evil_lol::splat: Zhykomo pewnie teraz ma cały czas czkawkę...:evil_lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Asiaczek napisał(a):No to szkoda, że nie wzięliście chłopaka... Ale i tak był tylko jeden i to juz zamówiony...:lol: Pzdr. A co, dziewczyny nie moga się sportem interesować? :eviltong: Zresztą faktycznie, TZ ogląda, a Sajdunia przysypia grzejąc sobie o Krzysia boczek :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Ale wracajmy do naszego powrotu, bo nadal jesteśmy w Luksemburgu.:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 jamnicze napisał(a):A co, dziewczyny nie moga się sportem interesować? :eviltong: Zresztą faktycznie, TZ ogląda, a Sajdunia przysypia grzejąc sobie o Krzysia boczek :evil_lol: Cwaniara, wie do kogo się przytulić... To tak na przeprosiny za ten obgryziony fotelik, co? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 A co tam widać w oddali? Czyżby... ,,,no, no, blisko, blisko... Taaaaaakkkkkk! To Wesołe Miasteczko! Cdn. Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Raczej za dziabnietą wczoraj nogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Saidi ma głupi zwyczaj podgryzania nas. W sumie nie wiem o co jej chodzi, chyba tak zacheca do zabawy ;). idziemy sobie , a ta się nakręca i zaczyna podgryzać, a że paszczękę ma na wysokości naszych kolan .... robi to dość delikatnie ale akurat wczoraj trafiła K. w ścięgno :diabloti:, oj nie był zadowolony :angryy: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Cd. Wesołego Miasteczka. Ja na samą myśl o tych urządzeniach dostaję kociokwiku...(delikatnie mówiąc). Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts