Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patka']Asiaczek mały prezencki bardzo spodobalo mi sie to zdjątko :)

Jejku, to i takie cudaczki można robić ze zdjęciami cyfrowymi?!
Zdjęcie sprawia wrażenie baaaardzo starego. I na podstawie takiego zdjęcia można stwierdzić, że baski już dawno były rozpoznane i fotografowane przez miłośników rasy!!!
Super, dzięki!!!
Pzdr.

Posted

Kilka zdjęć grupowych basków z wystawy w NDM (10.12.2005 r.):
Niech teraz każdy rozpoznaje swojego pupila: Agabass i Ypsylon - do dzieła!
Zwróćcie uwagę, jak psiaki pięknie kręcą głowami. Zdjęcia niby podobne, a jednak różnią się.

Jedyne "stałe fragmenty gry" to Dablik i Gomez. Swoją paniusię mają z tyłu, a patrzą się na ... (a bo ja wiem, na co?).

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Piękny pies i talent Patki to juz sama rozkosz dla oczu 8)
Rozumiem, że Patka znana jest na forum z takich właśnie "wybryków"? No to ja poproszę jeszcze! :)
Pzdr.

Posted

Chłopak nr 3 ( 9 przeżytych dni):

Wyraźnie widać, że psiak ma 4 łapy!

A na tym zdjęciu ma tylko 3 łąpy i to jeszcze jakieś powyginane... :wink:

Historyczne ujęcie: ręka przyszłego właściciela.

Pzdr.

Posted

Ale robaczki śliczne malutkie :angel:

Moj faworyt to chlopak nr 1!!

:iloveyou:
Prosze wysciskac i wycalowac kazdego malucha :D

A koty :o jestem pod wrazeniem... :angel:

Posted

[quote name='Asiaczek']A żeby Wam się nie nudziło czekać na obiecane fotki - zgaduj - zgadula. Jaki to psiak jest na poniższym zdjęciu? Dla ułatwienia powiem, że jest to na pewno suczka!

Pzdr.
no poszę gdzie w galerii jest ta pannica - no nie wiem co to za sucz bo Baśki to nie widziałam no odpowiadaj

Posted

ale mordeczki slodziutkie :angel: :angel: :angel: :angel: jak ja bym je wszystkie wycalowala i wysciskala a potem bym chodzila i gnebila moja sunie czemu tak szybko urosla hehe :D

prosze kazdego pocalowac ode mnie w nochalka :D

Posted

Asiaczek maluchy rosną :o
Koty te kolory cudowneeeeee :D Jeśli masz ochotę podrasuję Ci jeszcze jakieś zdjątko z przyjemnoscią ,jeśli Ci sie podbało :D

Posted

weihaiwej napisał(a):
Cudowne szkraby Asiaczku! Jak to szybko mija... dopiero się urodziły, a już niedługo będą widziały, słyszały, brykały, rozrabiały... :lol:

"Widziały, słyszały, brykały" - tak. Ale "rozrabiały" - stanowcze NIE! :D
Ah, ten czas. Wiecznie go brak i rzeczywiście jakoś tak szybko mija...
Ale co tam - w najbliższy weekend - następna sesja. Szalejemy! A co!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='mrowka']Ale robaczki śliczne malutkie :angel:

Moj faworyt to chlopak nr 1!!

:iloveyou:
Prosze wysciskac i wycalowac kazdego malucha :D

A koty :o jestem pod wrazeniem... :angel:
Mnie ten maluch z nr 1 też się podoba. Ma bardzo ładnie rozłożony biały kolor i pewnie będzie z niego niezły elegant.
Pzdr.

Posted

[quote name='agabass'][quote name='Asiaczek']A żeby Wam się nie nudziło czekać na obiecane fotki - zgaduj - zgadula. Jaki to psiak jest na poniższym zdjęciu? Dla ułatwienia powiem, że jest to na pewno suczka!

Pzdr.
no poszę gdzie w galerii jest ta pannica - no nie wiem co to za sucz bo Baśki to nie widziałam no odpowiadaj
Czyżbyś zapomniała o I'M YOUR LOVE Asiaczek? Niedobrota z Ciebie!
Pzdr.

Posted

[quote name='agabass']maluchy cudne słodkości a koty pilnowały aby goście przypadkiem za dużo do kieszeni ciasta nie chowali hahaha
Agabass, coś w tym jest. Bo to jest takie samo ciasto, jak na wystawie.
(Ale - oczywiście - nie to samo!).
Smakowało chociaż?
Pzdr.

Posted

Patka napisał(a):
Asiaczek maluchy rosną :o
Koty te kolory cudowneeeeee :D Jeśli masz ochotę podrasuję Ci jeszcze jakieś zdjątko z przyjemnoscią ,jeśli Ci sie podbało :D

Jeżeli możesz to takie "podrasowane" zdjęcie tej suni wyślij mi na maila. Na pewno znajdzie się na stronie!.
A czy do takiej "zmiany" zdjęcie musi być jakoś specjalnie przygotowane? Bo to jedno nie było. Ale to może jakiś przypadek?
Najlepsze by było jakies portretowe, co?
pzdr.

Posted

[quote name='"sayma"']Asiaczek czy ja dobrze widze tam 4 śliczne kociambry??
Tylko pozazdroscic :angel: :angel: :angel:

quote]
Dobrze widzisz. Są 4 kotunie. Ale przypomnij sobie liczenie do 6, bo w sumie tyle ich mam. :)
Pzdr.