Alicja Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 :multi::multi::multi:uraaaaaaaaaaaa będą BoBaski :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Anecioreczek']Co ja słysze....? Maleństwa Bedą?:loveu: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:uraaaaaaaaaaaa będą BoBaski :loveu: [quote name='Dinka']:multi::multi::multi: To super.!Też się cieszę! Oby tylko nie zapeszyc...tfu, tfu, tfu... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ufff, nadrobiłam wszystko z 5 dni /przez szkołę nie mam czasu na nic, na kompie jestem tylko w weekendy, nawet teraz w oczekiwaniu na załadowanie strony odrabiam lekcje :evil_lol:/ :) Gratuluję za wszystko!!! /nie będę się rozdrabniała w wymienianiu wszystkich tytułów itp./ Fajnie, że moje zdjęcia, choć niektóre się spodobały :) Reszta też jest cudna :loveu: Pozdrawiam! Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 kaskaSz napisał(a):Ufff, nadrobiłam wszystko z 5 dni /przez szkołę nie mam czasu na nic, na kompie jestem tylko w weekendy, nawet teraz w oczekiwaniu na załadowanie strony odrabiam lekcje :evil_lol:/ :) Gratuluję za wszystko!!! /nie będę się rozdrabniała w wymienianiu wszystkich tytułów itp./ Fajnie, że moje zdjęcia, choć niektóre się spodobały :) Reszta też jest cudna :loveu: Pozdrawiam! Witaj, witaj! Dzisiaj wstawię fotki z konkurencji finałowych (para i grupa) z B-stoku. Zapraszam! Pzdr. Quote
Inkaa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witamy się! ;) [quote name='kaskaSz']Ufff, nadrobiłam wszystko z 5 dni /przez szkołę nie mam czasu na nic, na kompie jestem tylko w weekendy Podziwiam, ja w galerii Asiaczków muszę być na bieżąco bo potem bardzo ciężko jest mi to wszystko nadrabiać. U nich ruch jak na bazarze! ;) Ja nawet dzisiaj byłam w szkole (odrabialiśmy zajecia z 2-stycznia 2009) Skandal! Pozdrawiamy K&W Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Hahaha, nieeee, aż takiego ruchu to u mnie nie ma, chociaz staram się, aby codziennie coś ciekawego pojawiło się na Galerii. Witaj, za chwilę wstawię ostatnie fotki z B-stoku (ależ mam zaległości...:oops:). Pzdr. Quote
Matusz Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Asiaczek'] Witaj, za chwilę wstawię ostatnie fotki z B-stoku (ależ mam zaległości...:oops:). Pzdr. dwutygodniowe jakby nie patrzył ! :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Matusz'] dwutygodniowe jakby nie patrzył ! :evil_lol::evil_lol: Oj, juz nie wymawiaj... wstawiam. Konkurencja para hodowlana: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Grupa hodowlana. Dla sympatykó Jumci -On-ci we włąsnej osobie, podczas konkurencji Grupa hodowlana... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Jeszcze kilka fotek, które ominęłam wcześniej. Erka na BIS PUPPY Żelka na BOG... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Za chwilę biorę się za fotki z wyjazdu do Holandii na krycie. Tak więc znikam na jakiś czas... Pzdr. Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ooooo moze ogladne sobie je potem xD Quote
jamnicze Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witaj Asiaczku i wielkie gratulacje za warszawką :) Quote
betel Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 http://img70.imageshack.us/img70/4395/resizeofbialystok295fw7.jpg:loveu: Obydwie wyglądacie bardzo ładnie:lol:. Pozdrowionka Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='łapeczek']ooooo moze ogladne sobie je potem xDFotki juz poukładane, powinnam jeszcze dzisiaj zacząć je wstawiac... [quote name='jamnicze']Witaj Asiaczku i wielkie gratulacje za warszawką :) Dzieki!:lol: [quote name='betel']http://img70.imageshack.us/img70/4395/resizeofbialystok295fw7.jpg:loveu: Obydwie wyglądacie bardzo ładnie:lol:. Pozdrowionka Mnie też podoba się ta fotka! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 No to powolutku wstawiam fotki z wyjazdu do Holandii na krycie. Na początek kilka fotek z samego miasteczka Eede, leżącego tuz przy granicy z Belgią. Na przeciwko tego sklepiku był nasz hotelik. A w oddali - takie coś małego, czerwonego - autko, którym przyjechalismy do Holandii i które dowiozło nas do Polski. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Zobaczcie, jakie fajoskie autko było przeznaczone do zabawy dla najmłodszych... Cadillac albo inny amerykański wynalazek... ... i od przodu... Niektórzy z Was tego Pana znają. A tutaj w zaklętym kręgu przy placu zabaw dla dzieci...:evil_lol: Drewniane framugi i żalucje... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 I jeszcze raz drewniane framugi.. pewnie juz niedługo zostaną wymienione... Troche widoków na przydomowe ogródki i takie tam... Żółwik z ... trawy (?) Skrzynki na listy i chyba na prasę też. Bardzo ciekawe... Cdn. Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Lubie takie cudeńka :) http://img381.imageshack.us/img381/6842/resizeofimg6384fe4.jpg U nas tez można dostać z trawy i gałązek różne zwierzaki, o wiele bardziej podobaja mi się one w ogrodzie niż plastikowe krasnale. Niestety z powodu deszczu i śniegu nie są zbyt trwałe. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Hahaha, plastikowe krasnale = znak, że zbliżamy się do granicy niemieckiej... Zawsze tak je odbierałam na trasie...:diabloti: Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 teraz i w Polsce tego coraz więcej. Quote
Recommended Posts