Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anecioreczek']Co ja słysze....?

Maleństwa Bedą?:loveu:

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:uraaaaaaaaaaaa będą BoBaski :loveu:

[quote name='Dinka']:multi::multi::multi:
To super.!Też się cieszę! Oby tylko nie zapeszyc...tfu, tfu, tfu...
Pzdr.

Posted

Ufff, nadrobiłam wszystko z 5 dni /przez szkołę nie mam czasu na nic, na kompie jestem tylko w weekendy, nawet teraz w oczekiwaniu na załadowanie strony odrabiam lekcje :evil_lol:/ :) Gratuluję za wszystko!!! /nie będę się rozdrabniała w wymienianiu wszystkich tytułów itp./
Fajnie, że moje zdjęcia, choć niektóre się spodobały :) Reszta też jest cudna :loveu:
Pozdrawiam!

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ufff, nadrobiłam wszystko z 5 dni /przez szkołę nie mam czasu na nic, na kompie jestem tylko w weekendy, nawet teraz w oczekiwaniu na załadowanie strony odrabiam lekcje :evil_lol:/ :) Gratuluję za wszystko!!! /nie będę się rozdrabniała w wymienianiu wszystkich tytułów itp./
Fajnie, że moje zdjęcia, choć niektóre się spodobały :) Reszta też jest cudna :loveu:
Pozdrawiam!

Witaj, witaj!
Dzisiaj wstawię fotki z konkurencji finałowych (para i grupa) z B-stoku. Zapraszam!
Pzdr.

Posted

Witamy się! ;)

[quote name='kaskaSz']Ufff, nadrobiłam wszystko z 5 dni /przez szkołę nie mam czasu na nic, na kompie jestem tylko w weekendy

Podziwiam, ja w galerii Asiaczków muszę być na bieżąco bo potem bardzo ciężko jest mi to wszystko nadrabiać. U nich ruch jak na bazarze! ;)
Ja nawet dzisiaj byłam w szkole (odrabialiśmy zajecia z 2-stycznia 2009)
Skandal!

Pozdrawiamy
K&W

Posted

Hahaha, nieeee, aż takiego ruchu to u mnie nie ma, chociaz staram się, aby codziennie coś ciekawego pojawiło się na Galerii.
Witaj, za chwilę wstawię ostatnie fotki z B-stoku (ależ mam zaległości...:oops:).
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Witaj, za chwilę wstawię ostatnie fotki z B-stoku (ależ mam zaległości...:oops:).
Pzdr.

dwutygodniowe jakby nie patrzył ! :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='łapeczek']ooooo moze ogladne sobie je potem xDFotki juz poukładane, powinnam jeszcze dzisiaj zacząć je wstawiac...

[quote name='jamnicze']Witaj Asiaczku i wielkie gratulacje za warszawką :)
Dzieki!:lol:

[quote name='betel']http://img70.imageshack.us/img70/4395/resizeofbialystok295fw7.jpg:loveu:
Obydwie wyglądacie bardzo ładnie:lol:. Pozdrowionka
Mnie też podoba się ta fotka!
Pzdr.

Posted

No to powolutku wstawiam fotki z wyjazdu do Holandii na krycie. Na początek kilka fotek z samego miasteczka Eede, leżącego tuz przy granicy z Belgią.

Na przeciwko tego sklepiku był nasz hotelik. A w oddali - takie coś małego, czerwonego - autko, którym przyjechalismy do Holandii i które dowiozło nas do Polski.

Cdn.
Pzdr.

Posted

Zobaczcie, jakie fajoskie autko było przeznaczone do zabawy dla najmłodszych... Cadillac albo inny amerykański wynalazek...

... i od przodu...

Niektórzy z Was tego Pana znają. A tutaj w zaklętym kręgu przy placu zabaw dla dzieci...:evil_lol:

Drewniane framugi i żalucje...

Cdn.
Pzdr.

Posted

I jeszcze raz drewniane framugi.. pewnie juz niedługo zostaną wymienione...

Troche widoków na przydomowe ogródki i takie tam...

Żółwik z ... trawy (?)

Skrzynki na listy i chyba na prasę też. Bardzo ciekawe...

Cdn.
Pzdr.