anetta Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Witaj, bedziesz w piątek w w-wie na wystawie? :roflt::roflt: miałam się pytać keidy to będzie ale już wim :roflt::roflt: No to jak widać mnie nie ma :lol: Jak po wystawie? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 panienkabubu napisał(a)::kciuki::kciuki::loveu: to Wasze miasto, dajcie popalić konkurencji !!!!!:)Cała konkurencja była z W-wy! Hodowle Ypsylon, Asiaczek - Warszawa, Loango - Piaseczno... Elitesse napisał(a):trzymam ! :thumbs: Juz puść... Elitesse napisał(a):to roczek starsza od Tess gratulacje sie tobie naleza ze w tym wieku i po dzieciach dalej jest suczka wystawowa i wybgywa :klacz: E, tam. mnie... To Felki zasługa... Cambel&Megi napisał(a)::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: pewnie już po ocenie, czekają na BISy...:) Prawda, czekaliśmy. Ale teraz już jesteśmy w domu... Czoko napisał(a):Ja oczywiście też trzymam kciuki! Pozdrawiam serdecznie! Czoko - dziękuję, Kochana! jamnicze napisał(a):mam nadzieje, że Saidi też go odziedziczyła (zresztą specjalnie mi ja wybrałaś ;)) Jak się Florka za Sajdunię weźmie, to i krok wystawowy się wypracuje... anetta napisał(a)::roflt::roflt: miałam się pytać keidy to będzie ale już wim :roflt::roflt: No to jak widać mnie nie ma :lol: Jak po wystawie? :evil_lol: Super!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 No to się chwalimy... JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, NDPwR, BOB! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Najlepszy Junior w Rasie, BIS JUNIOR 2!!!!! (rozpoczęty Młodziezowy Championat Polski!) KALIMERA Asiaczek FCI - dosk.1, CAC (rozpoczęty Championat Polski!) JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, NDSwR. Grupa hodowlana - 3 miejsce!!! Konkurencja MP - Ola&Kaya zajęła II miejsce w gr. starszej z Abotere's WAHZIRI! BRAWO!!! Był to debiut pary Oli i Wazirka. BRAWO!!! Ja jestem zadowolona, a Wy?;) Pzdr. Quote
bety Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Asiaczek'] Ja jestem zadowolona, a Wy?;) Pzdr. A MY NIE!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: GRATKI ZA FINAŁY Pzdr Quote
Błyskotka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Brawo !!! Wiedziałam że jak cisza to super poszło a patrząc po stawce konkurencji trudnej raczej nie było :lol:. Asiu a czy stanął na pudle chowek :roll: ? Quote
Asiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='bety']A MY NIE!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: GRATKI ZA FINAŁY Pzdr Nie wierzę! :lol: [quote name='Błyskotka']Brawo !!! Wiedziałam że jak cisza to super poszło a patrząc po stawce konkurencji trudnej raczej nie było :lol:. Asiu a czy stanął na pudle chowek :roll: ? Dzięki! Na pudle był I - AA II - samoyed III - szpicek Pzdr. Quote
bety Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Asiaczek']Nie wierzę! :lol: Pzdr. Wiara czyni cuda :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [przeca se żartuję :lol:] Pzdr Quote
Cambel&Megi Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Asiaczek']No to się chwalimy... JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, NDPwR, BOB! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Najlepszy Junior w Rasie, BIS JUNIOR 2!!!!! (rozpoczęty Młodziezowy Championat Polski!) KALIMERA Asiaczek FCI - dosk.1, CAC (rozpoczęty Championat Polski!) JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, NDSwR. Grupa hodowlana - 3 miejsce!!! Konkurencja MP - Ola&Kaya zajęła II miejsce w gr. starszej z Abotere's WAHZIRI! BRAWO!!! Był to debiut pary Oli i Wazirka. BRAWO!!! Ja jestem zadowolona, a Wy?;) Pzdr. Rewelacja! GRATULUJĘ!!! :multi::multi::multi: Quote
bety Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Asiaczek'] Dzięki! Na pudle był I - AA II - samoyed III - szpicek Pzdr. A ten szpicek to ta czarna miniaturka co koło nas stała??? - bo strasznie mi się podobał ten maluszek Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Rewelacja! GRATULUJĘ!!! :multi::multi::multi: Dzięki! [quote name='Matusz']gratulacje !! :multi::multi::multi: Dzięi! [quote name='bety']A ten szpicek to ta czarna miniaturka co koło nas stała??? - bo strasznie mi się podobał ten maluszek Pzdr Tak, mały czarny szpicek!:loveu: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Asiaczek napisał(a): Dzięki! Na pudle był I - AA II - samoyed III - szpicek Pzdr. A na Bisie Juniorów :roll: ? Ale pewnie byś od razu napisała :lol:. Quote
Savannah Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Asiaczku gratulacje za LUX i Wa-we!!! :multi::multi::multi: Ja wróciłam z Majorki zadowolona i opalona :) Polecilas mi Asiaczku bym zrobila duzo zdjec widokow..tak wiec dotrzymalam slowa...zaraz beda fotki :) Quote
Asiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Bis Juniorów - I - chyba maltańczyk (?) II - basenji III - ? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Savannah napisał(a):Asiaczku gratulacje za LUX i Wa-we!!! :multi::multi::multi: Ja wróciłam z Majorki zadowolona i opalona :) Polecilas mi Asiaczku bym zrobila duzo zdjec widokow..tak wiec dotrzymalam slowa...zaraz beda fotki :) Ooooo, a kto tu do nas powrócił? Witaj, Powrócona Savannah!!!:loveu: A Białystok, a Estonia...? Tych nowości się nie doczytałałs?:diabloti: Buszi ma Ciebie interes, będzie dzwonić albo wyśle SMS'a. Czekam na teo foteczki z niecierpliwością! Majorka - cudnie tam musi być... Pzdr. Quote
Jupi Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Asiaczek napisał(a):Pisałam o tym już wielokrotnie: tri, rude z białym i pręgowane. Czarne z białym - niekoniecznie... Pzdr. tylo to ja wiem Kochana ale z pośród tych 3 które:cool3: o to mi chodziło:-) Quote
bety Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Asiaczek napisał(a): Tak, mały czarny szpicek!:loveu: Pzdr. Fajnie, bardzo fotogeniczna z niego bestyjka :lol: Czyli pudło było czarno-białe. Pzdr Quote
Savannah Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Palma de Mallorca aeropuerto - lotnisko flagi Majorki-Hiszpanii-UE Quote
Asiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Jupi napisał(a):tylo to ja wiem Kochana ale z pośród tych 3 które:cool3: o to mi chodziło:-) A, nie zrozumiałam. Trudne pytanie, ot, co. Chyba nadal tri... :lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 A teraz stolica Majorki - Palma de Mallorca o godzinie 7 rano :diabloti: przed najwazniejsza budowla w stolicy - Katedra Quote
Asiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Jak to jest lotnisko, to brakuje mi tutaj takich specyficznych elementów lotniskowych. No, wiesz. Wieże, tarasy widokowe itp... http://img521.imageshack.us/img521/4617/dsc02886ey2.jpg A co Ty robiłaś o godz. 7.00 rano na ulicach Majorki? To znaczy, co robiłaś tak wczesnie rano?:evil_lol: Katedra piękna! Taka... trochę jak z bajki... http://img149.imageshack.us/img149/8380/dsc02922aa9.jpg Pzdr. Quote
Savannah Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 tutaj nad morzem z psią gromadka :) z Muminem :) z Kevinkiem :) Quote
Savannah Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 a tutaj juz wyprawa bez psów do przepieknej zatoki, o ktorej wie nie wielu..praktycznie tylko stali mieszkancy wyspy o niej wiedza Calo de´s Moro Quote
Recommended Posts