Asiaczek Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 I ostatnie fotki Erki... Dzielna Mała Myszka walczyła, walczyła i... wywalczyła! BIS PUPPY 1!:multi: Pzdr. Quote
Alicja Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 ;)zapuszkowali :loveu: http://img367.imageshack.us/img367/3382/resizeofimg0272yr1.jpg wpadłam z mielonym kotlecikiem :evil_lol:robię obiadek :roll:i na 11 pomykam do pracy :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Witaj, Alicjo! MKM wczoraj robił kotleciki mieloniaste, ale i te Twoje przyjmę...:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Ufff.... Obejrzałam wszystko :loveu: Asiaczek napisał(a):Panienko - dzięki za dodatkowe informacje. Takiej wiedzy nigdy za wiele, szczególnie dla osób, które niewiele mają wspólnego z wystawach psów rasowych i wynikami z tych wystaw, prawda? Jumcia!:loveu: Masz rację:loveu: A może i podpadnę tymi słowami, ale Jumcia bardziej mi się podoba od Dżezika :loveu::loveu: Asiu - mam pytanie :loveu: Czy po tylu latach wystaw w wielu krajach świata - stając na "pudle" i czekając na wynik sędziego - masz nutkę zniecierpliwienia i zdenerwowania no i przede wszystkim wzruszenia?:) Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Elitesse napisał(a):Erka ma super wykrok :loveu: Tak, tez do widzę na fotkach. Ma to chyba po Felce... panienkabubu napisał(a):Ufff.... Obejrzałam wszystko :loveu: Masz rację:loveu: A może i podpadnę tymi słowami, ale Jumcia bardziej mi się podoba od Dżezika :loveu::loveu: Asiu - mam pytanie :loveu: Czy po tylu latach wystaw w wielu krajach świata - stając na "pudle" i czekając na wynik sędziego - masz nutkę zniecierpliwienia i zdenerwowania no i przede wszystkim wzruszenia?:) No coś, Ty. Jednym się podoba ten, drugim inny psiak. I to jest normalne. Żadna obraza. Powiem tak. Jak stoję na pudle, to juz o niczym nie myślę... To, co mi się kłębi w głowie, to czysta, nie skażona niczem RADOść! Dopiero potem przychodzi do głowy , że to jest wygrana, że trzeba zabrac pucharek i inne nagrody i w która stronę należy iść...Ot, proza życia... Tym bardziej, że juz na ring wchodzą następne piękne psiaki i trzeba im zrobić miejsce... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Cudna Erka! Uwielbiam oglądać Twoje Baski na ringach...Tak pięknie się pokazują.....:loveu: nie wiem jak to robisz, ale rewelacja..! Quote
Inkaa Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='panienkabubu'] Czy po tylu latach wystaw w wielu krajach świata O, to Asiaczek podróżuje po krajach światach od wystawy do wystawy? W jakich miejscowościach/krajach już byłaś z baskami? ;) Aż jestem ciekawa. Quote
panienkabubu Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Asiaczek napisał(a): Powiem tak. Jak stoję na pudle, to juz o niczym nie myślę... To, co mi się kłębi w głowie, to czysta, nie skażona niczem RADOść! Dopiero potem przychodzi do głowy , że to jest wygrana, że trzeba zabrac pucharek i inne nagrody i w która stronę należy iść...Ot, proza życia... Tym bardziej, że juz na ring wchodzą następne piękne psiaki i trzeba im zrobić miejsce... Pzdr. A co z emocjami, gdy wybierany jest psiak, np. do pierwszej szóstki? :loveu: Bo ja tak próbuję porównać ze sobą, dla mnie to po prostu większy stres niż egzamin na prawo jazdy, matura, egzaminy na studiach.. :oops: Jak wygrywałam pierwszego BISa, to o mało co nie zemdlałam, wyników drugiego nawet nie usłyszałam... :oops: Przy trzecim byłam pewna, że na pudle będziemy (sędzina uwielbia Frankę :multi:), a na czwartym to już w ogóle nie pamiętam co się działo. :oops::oops: Najgorsze jest to, że nie potrafię kontrolować tego stresiku :oops: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Cudna Erka! Uwielbiam oglądać Twoje Baski na ringach...Tak pięknie się pokazują.....:loveu: nie wiem jak to robisz, ale rewelacja..! Ćwiczę od małego, naprawdę. Kinga&Wenka napisał(a):O, to Asiaczek podróżuje po krajach światach od wystawy do wystawy? W jakich miejscowościach/krajach już byłaś z baskami? ;) Aż jestem ciekawa. Gdzie ja byłam... Holandia, Luksemburg, Niemcy, Austria, Słowacja, Czechy, Węgry, Rumunia, Ukraina, Rosja, Białoruś, Litwa, Łotwa, Estonia. Chyba żadnego kraju nie ominęłam... panienkabubu napisał(a):A co z emocjami, gdy wybierany jest psiak, np. do pierwszej szóstki? :loveu: Bo ja tak próbuję porównać ze sobą, dla mnie to po prostu większy stres niż egzamin na prawo jazdy, matura, egzaminy na studiach.. :oops: Jak wygrywałam pierwszego BISa, to o mało co nie zemdlałam, wyników drugiego nawet nie usłyszałam... :oops: Przy trzecim byłam pewna, że na pudle będziemy (sędzina uwielbia Frankę :multi:), a na czwartym to już w ogóle nie pamiętam co się działo. :oops::oops: Najgorsze jest to, że nie potrafię kontrolować tego stresiku :oops: A, o taką sytuację Ci chodzi. Hm, Pewnie, że się denerwuję i nigdy nie wiem, jak sędzia posędziuje BOG/BIS. Zemdleć, to raczej nie zemdleję, ale parę razy łzy w oczach miałam... Przeciez wiadomo, że adrenalina czasami az buzuje w nas i kiedys musi zejść na niższy poziom... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Jeszcze jedna fotka Erki nadesłąna przez naszą koleżankę z DGM - zpr. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 To co, chcecie fotki Żelki? Wstawiać? Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Asiaczek napisał(a):Ćwiczę od małego, naprawdę. Gdzie ja byłam... Holandia, Luksemburg, Niemcy, Austria, Słowacja, Czechy, Węgry, Rumunia, Ukraina, Rosja, Białoruś, Litwa, Łotwa, Estonia. Chyba żadnego kraju nie ominęłam... Pzdr. Oj tak, to widać... Wow, sporo się tego nazbierało..:lol: Quote
Śnieżynka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 TTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKK chcemy fotki :D Quote
panienkabubu Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='Asiaczek']Gdzie ja byłam... Holandia, Luksemburg, Niemcy, Austria, Słowacja, Czechy, Węgry, Rumunia, Ukraina, Rosja, Białoruś, Litwa, Łotwa, Estonia. Chyba żadnego kraju nie ominęłam... coś mało tego :turn-l: oczywiście żartuję :evil_lol: A, o taką sytuację Ci chodzi. Hm, Pewnie, że się denerwuję i nigdy nie wiem, jak sędzia posędziuje BOG/BIS. Zemdleć, to raczej nie zemdleję, ale parę razy łzy w oczach miałam... Przeciez wiadomo, że adrenalina czasami az buzuje w nas i kiedys musi zejść na niższy poziom... Pzdr. No właśnie :loveu: Ja też chcę fotki Żelki!:multi: Quote
Cambel&Megi Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Asiaczek napisał(a):To co, chcecie fotki Żelki? Wstawiać? Pzdr. Jasne!!! :multi: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 OK, to lecimy... Cdn. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 http://img352.imageshack.us/img352/5528/resizeofbialystok076hs4.jpg Asiu, wyglądasz super!:multi: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='panienkabubu']http://img352.imageshack.us/img352/5528/resizeofbialystok076hs4.jpg Asiu, wyglądasz super!:multi: E, tam. Prezentowałam psiaki "po roboczemu". Nie chciałam się przeb ierac, bo miałam przygotowane białe spodnie i biała bluzkę, a tu parę razy zmoczył nas deszcz... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Cd. Żelka jeszcze będzie przy porównanie o NDSwR... Pzdr. Quote
Agasia Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Jak ja lubie Asiaczkowe fotki z wystaw!! :) Do zobaczenia jutro Asiaczku ;) Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='Agasia']Jak ja lubie Asiaczkowe fotki z wystaw!! :) Do zobaczenia jutro Asiaczku ;) Hejka, właśnie chciałam się przypomniec...:lol: UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA W najbliższa niedzielę (14.09.2008 r.) jest DZIEń OTWARTY w TVP. Ja mam zamiar zarezerwowac sobie wcześnie rano miejsce w kolejce i obejrzeć wreszcie TVP od środka. Czy ktoś byłby chętny na takie oglądanie? Otwarcie TVP dla zwiedzających od godziny 10.00. Ja mam juz zamiar stać w kolejce od ok. 6-6.30. Mam nadzieję, że dotrwam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 A teraz fotki Felki, czyli mamuśki tych wcześniej prezentowanych suczek, czyli Erki i Żelki... Prawda, że w ruchu Erka jest bardzo podobna do Felki? Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts