Asiaczek Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Enchantress'ka;10856850 napisał(a):Tak, jeśli możesz. ;) JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG1, BIS4!!! Było 5 zgłoszonych basenji, w tym ALEM Africam Elite (I'MEVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI x Abotere's ADUNBI) - w.o.1, na BIS PUPPY wybrany do pierwszej 10-tki!!! Niebieskie rozumiem. :cool1: doskonały, I lokata CAC- certyfikat na krajowego championa piękności BOS - Best of Sex - NDPwR - Najlepszy Dorosły Pies w Rasie BOB - Best of Breed - Zwycięzca Rasy BOG1 - Best of Group - Najlepszy w Grupie, lokata I BIS4 - Best in Show - Najlepszy na wystawie, lokata 4. I'M EVERYBODY'S DARLING - imię matki Asiaczek FCI - mój przydomek, z zastrzeżeniem, że jest uznany przez FCI, czyli Federation Cynologique Internationale x - oznacza krycie Abotere's - przydomek psa ADUNBI - imię ojca w.o.1 - wielce obiecująca, lokata I Best Puppy - Najlepsze Szczenię w Rasie Bis Puppy - Best in Show Szczeniąt - był w pierwszej 10-tce psów, wybranych spośród wszystkich szczeniąt, które w swowjej rasie otrzymały ocene w.o.1 oraz tytuł Best Puppy. Troszkę jaśniej?:lol: Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Asiaczek napisał(a):doskonały, I lokata CAC- certyfikat na krajowego championa piękności BOS - Best of Sex - NDPwR - Najlepszy Dorosły Pies w Rasie BOB - Best of Breed - Zwycięzca Rasy BOG1 - Best of Group - Najlepszy w Grupie, lokata I BIS4 - Best in Show - Najlepszy na wystawie, lokata 4. I'M EVERYBODY'S DARLING - imię matki Asiaczek FCI - mój przydomek, z zastrzeżeniem, że jest uznany przez FCI, czyli Federation Cynologique Internationale x - oznacza krycie Abotere's - przydomek psa ADUNBI - imię ojca w.o.1 - wielce obiecująca, lokata I Best Puppy - Najlepsze Szczenię w Rasie Bis Puppy - Best in Show Szczeniąt - był w pierwszej 10-tce psów, wybranych spośród wszystkich szczeniąt, które w swowjej rasie otrzymały ocene w.o.1 oraz tytuł Best Puppy. Troszkę jaśniej?:lol: Pzdr. rany, ile tego jest :lol: Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 I jak wszystko ładnie wytłumaczone :), a ja się musiałam sama domyślać, bo głupio mi było pytać :evil_lol: Quote
betel Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 No właśnie mnie ignorantce, też trudno było rozszyfrować skróty , teraz zapamiętam sobie, na której stronie wątku sie znajdują i już będzie gotowa ściaga na przyszłość. Co prawda i tak uważam ,że baseczki Asiaczka są superowe, ale zawszeć to miło,że mają tyle wyróżnień i uznania w oczach znawców. Dlatego zawsze gorąco im dopinguję.:lol: Szczególnie juniorom;) Quote
Elitesse Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 walne troche prywaty ale to moj ulubiony watek na DGM ( ale lizusostwo :evil_lol:) [SIZE=2]dzis moj Przemo zrobil mi wspaniala niespodzianke - kupil mi nowiutka drukareczke laserowa :loveu::loveu: bede miala w koncu na czym drukowac zgloszenia na wystawy hihi Quote
anetta Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Brawo Erka! Brawo Yuma! :laola::laola: Quote
łapeczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ja sie witam i zarazem zegnam ;] DOGOBRANOC :* Quote
panienkabubu Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 No Asiu - wytłumaczone wszystko pierwsza klasa! :multi: Ja dodałabym jeszcze, że grup na wystawie jest 10, a Basenji zalicza się do piątej :) Jak i kilkanaście (-dziesiąt?) ras pierwotnych itp... :) Jeszcze raz wielkie gratulacje!!!:multi: A Juma.... Jakież ma kątowanie!! :mdleje::loveu: Quote
Mudik Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Wklejam jak prosiłaś choc Sonika prawie nie widać:oops::oops::oops:, mówiono mi ,że to tata Felki i Farika i dziadek Żelki więc i Jumy bo to jje brat tak??? Quote
Alicja Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 :hmmmm: dzień dobry ....... czy jeszcze dobry wieczór :razz:...za oknem ciemno :placz:....... no dobra Miłego Dnia :multi: extra drukarka ;) http://img217.imageshack.us/img217/5562/drukarkakw3.jpg Quote
Asiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Helga&Ares']rany, ile tego jest :lol: ... a i to jeszcze nie wszystko...:evil_lol: [quote name='jamnicze']I jak wszystko ładnie wytłumaczone :), a ja się musiałam sama domyślać, bo głupio mi było pytać :evil_lol: No co Ty! Trzeba było pytać. Jak nie ja, to ktoś inny by wytłumaczył... [quote name='betel']No właśnie mnie ignorantce, też trudno było rozszyfrować skróty , teraz zapamiętam sobie, na której stronie wątku sie znajdują i już będzie gotowa ściaga na przyszłość. Co prawda i tak uważam ,że baseczki Asiaczka są superowe, ale zawszeć to miło,że mają tyle wyróżnień i uznania w oczach znawców. Dlatego zawsze gorąco im dopinguję.:lol: Szczególnie juniorom;) Zawsze możesz zapytac, ja chętnie odpowiem. Nie ma żadnego problemu. A którego Asiaczkowego juniora tak kochasz, co? [quote name='Elitesse']walne troche prywaty ale to moj ulubiony watek na DGM ( ale lizusostwo :evil_lol:) [SIZE=2]dzis moj Przemo zrobil mi wspaniala niespodzianke - kupil mi nowiutka drukareczke laserowa :loveu::loveu: bede miala w koncu na czym drukowac zgloszenia na wystawy hihi Niezła ta drukareczka, ma nawet zabki...:evil_lol: [quote name='anetta']Brawo Erka! Brawo Yuma! :laola::laola: Dzieki, Kochana! [quote name='łapeczek']ja sie witam i zarazem zegnam ;] DOGOBRANOC :* A ja się witam i mówię Dzień dobry!:lol: [quote name='panienkabubu']No Asiu - wytłumaczone wszystko pierwsza klasa! :multi: Ja dodałabym jeszcze, że grup na wystawie jest 10, a Basenji zalicza się do piątej :) Jak i kilkanaście (-dziesiąt?) ras pierwotnych itp... :) Jeszcze raz wielkie gratulacje!!!:multi: A Juma.... Jakież ma kątowanie!! :mdleje::loveu: Panienko - dzięki za dodatkowe informacje. Takiej wiedzy nigdy za wiele, szczególnie dla osób, które niewiele mają wspólnego z wystawach psów rasowych i wynikami z tych wystaw, prawda? Jumcia!:loveu: [quote name='Mudik']Wklejam jak prosiłaś choc Sonika prawie nie widać:oops::oops::oops:, mówiono mi ,że to tata Felki i Farika i dziadek Żelki więc i Jumy bo to jje brat tak??? Mudik, wielkie dzięki! A na fotce dodatkowo widać brzuszek MKM!:evil_lol: Co do więzów krwi, to zgadza się. Sonik jest tatą Felki, Farika, Fingala i Francis, i dziadkiem dla Żelki, Jumci, Dżezika. [quote name='Alicja']:hmmmm: dzień dobry ....... czy jeszcze dobry wieczór :razz:...za oknem ciemno :placz:....... no dobra Miłego Dnia :multi: extra drukarka ;) http://img217.imageshack.us/img217/5562/drukarkakw3.jpg Ja dzisiaj wstałam o 5.00 i rzeczywiście za oknem było ciemno. Musimy się, niestety, przyzwyczaić do takiej ciemnicy o tej porannej godzinie... trudno. Lato minęło, jest juz prawie jesien... Ale i tak życze miłego dnia!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Powoli zacznę wstawiac fotki z B-stoku, które otrzymałam od Ingi z Litwy. Na poczatek Dżezik. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Cd. Fotka wykonana przez naszą forumową koleżankę KaskaSz.:buzi: A teraz fotki by bety & co.:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Cd. Dżezika. I to wszystko, jeżeli chodzi o Dżezika... Sporo ciekawych fotek, no i ten skończony Interchampionat...:loveu: Pzdr. Quote
bety Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Asiaczek napisał(a):Cd. A teraz fotki by bety & co.:loveu: Cdn. Pzdr. Aleeeeeee ze mnie zdolniacha, :evil_lol: jak ja to zrobiłam że dwoma aparatami fotki jednocześnie cykałam? :evil_lol::evil_lol: A tak poważnie to te robiła "& co" czyli moja siostra :lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Dokładnie to miałam na myśli tak pisząc. Nie wiem, czy "& co." zyczy sobie byc wymieniana z imienia na DGM... I stąd takie określenie...:cool3: Pzdr. Quote
bety Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Asiaczek napisał(a):Dokładnie to miałam na myśli tak pisząc. Nie wiem, czy "& co." zyczy sobie byc wymieniana z imienia na DGM... I stąd takie określenie...:cool3: Pzdr. Nie ma nic na przeciw :lol: Pzdr Quote
betel Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Wszystkie juniorki są najsłodsze , bo mają takie fajne pysiorki , jeszcze dzieciuchowate "miękkie" a do tego te cudne zmarszczki ze skórki tu i ówdzie- a moje preferencje jeśli o kolorki znasz:lol:. Oczywiście , kiedy dorastają też są piękne, jednak już nie takie rozczulające. Jak przeglądam waszą stronkę hodowlana, to zawsze najdłużej zatrzymuje się przy maluchach:loveu: Quote
Asiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 bety napisał(a):Nie ma nic na przeciw :lol: Pzdr Będę pamiętała! Pzdr. betel napisał(a):Wszystkie juniorki są najsłodsze , bo mają takie fajne pysiorki , jeszcze dzieciuchowate "miękkie" a do tego te cudne zmarszczki ze skórki tu i ówdzie- a moje preferencje jeśli o kolorki znasz:lol:. Oczywiście , kiedy dorastają też są piękne, jednak już nie takie rozczulające. Jak przeglądam waszą stronkę hodowlana, to zawsze najdłużej zatrzymuje się przy maluchach:loveu: To może uda mi się dzisiaj wstawić fotki Erki z B-stoku... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Ale zanim wstawię dalsze fotki (w tym Erki - spec. dla betel!), to poproszę co najmniej 5 wpisów. Nie ma lekko. Rano siedziałam, obrabiałam fotki, wkleiłam je, a tu taka cisza... Czekam i odliczam...;) Pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 No to ja się wpisuje bo ciekawa jestem fotek :cool3:. Quote
Cambel&Megi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Znowu oglądałam po cichu te cudne zdjęcia :loveu:, ale jak widzę, tak się nie da, trzeba pisać....:lol:, tak więc piszę. Nie składałam jeszcze gratulacji za wyniki Jumci i Alem - gratuluję! :) ależ sukces! Quote
Asiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Błyskotka']No to ja się wpisuje bo ciekawa jestem fotek :cool3:. Hahaha! Ciekawska... Jeden! [quote name='Cambel&Megi']Znowu oglądałam po cichu te cudne zdjęcia :loveu:, ale jak widzę, tak się nie da, trzeba pisać....:lol:, tak więc piszę. Nie składałam jeszcze gratulacji za wyniki Jumci i Alem - gratuluję! :) ależ sukces! Dzięki, czemu milczysz, niecnoto? U Ciebie w Galerii ludkowie się niecierpliwią... Dwa! [SIZE=2]Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Od razu widać, że Dżezik lubi się wystawiać, aż cały się pręży :) http://img148.imageshack.us/img148/8992/resizeofbialystok032kp3.jpg Trzy! ;) Quote
Asiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='jamnicze']Od razu widać, że Dżezik lubi się wystawiać, aż cały się pręży :) http://img148.imageshack.us/img148/8992/resizeofbialystok032kp3.jpg Trzy! ;) Trzy! Pzdr. Quote
Recommended Posts