panienkabubu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 WOW! Ale tu się dzieje! Brawo Asiaczki!!!!!!!:multi: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Dzięki Matusz.:lol: Pzdr. Joanna Quote
Alicja Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Braw ciąg dalszy dla Asiaczków :klacz: fotaski ogladnięte ...na best puppy zauważylam też ASTa ;) pięknie wystawia baski ta dziewczyna z Jumaszką Quote
panienkabubu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Alicja'] pięknie wystawia baski ta dziewczyna z Jumaszką zgadzam się :klacz: Quote
betel Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 O KURCZĘ, ZNOWU PUCHARY:evil_lol:. Psiaki pięknościowe - sukces zasłużony. Gratulacje:lol: Quote
Mudik Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ależ Juma jest piękny:loveu::loveu::loveu: GRATULACJEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
łapeczek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 noooo nic tylko pozazdroscic tych wszystkich sukcesow .... pozdrawiam xD Quote
lady_m Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Alicja'] pięknie wystawia baski ta dziewczyna z Jumaszką No i sama w sobie jest to bardzo urodziwa dziewoja ;) Quote
Asiaczek Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Alicja']Braw ciąg dalszy dla Asiaczków :klacz: fotaski ogladnięte ...na best puppy zauważylam też ASTa ;) pięknie wystawia baski ta dziewczyna z Jumaszką Tak, to zawodowa handlerka! Jumcia ma dobrego nauczyciela...:lol: [quote name='łapeczek']GRATULIJEMY ;p Dzieki! [quote name='betel']O KURCZĘ, ZNOWU PUCHARY:evil_lol:. Psiaki pięknościowe - sukces zasłużony. Gratulacje:lol: Dzięki! [quote name='Mudik']Ależ Juma jest piękny:loveu::loveu::loveu: GRATULACJEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Zgadza się! [quote name='łapeczek']noooo nic tylko pozazdroscic tych wszystkich sukcesow .... pozdrawiam xD Dzięki! [quote name='lady_m']No i sama w sobie jest to bardzo urodziwa dziewoja ;) Zgadza się! Lady_m widziałaś Godę w rzecyzwistości: wysoka, smukła, ładna buzia i w każdym "ubranku" wygląda bardzo ładnie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Witaj, Łapeczku! Miłego dnia! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Czy chcecie jeszcze fotki z wystawy w Białymstoku?Dostałam nowe fotki od Ingi z Litwy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 OK. Musze je tylko poukładać tematycznie... Pzdr. Quote
łapeczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 O.k to czekam ... a jak sie nie doczekam teraz to najwyzej po szkole ogladne ;p Quote
Alicja Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 dzień doberek czyli po powrocie z pracy wpadam na porcyjkę fotek ;) Quote
Elitesse Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 no troszke doszlam do siebie po Luxie :lol: ale jeszcze bym sobie pospala, Madzi w nocy nie odpowiadalo przykrycie koldra ( w lecie spala pod kocykiem) i co chwile sie budzila poplakujac :roll: Gratuluje nowego Championa i udanego synka i wnusia :) :) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='łapeczek']O.k to czekam ... a jak sie nie doczekam teraz to najwyzej po szkole ogladne ;p Tak, tak, chyba dopiero ppłd. fotki będą... [quote name='Alicja']dzień doberek czyli po powrocie z pracy wpadam na porcyjkę fotek ;) Tak, umowa stoi! [quote name='Elitesse']no troszke doszlam do siebie po Luxie :lol: ale jeszcze bym sobie pospala, Madzi w nocy nie odpowiadalo przykrycie koldra ( w lecie spala pod kocykiem) i co chwile sie budzila poplakujac :roll: Gratuluje nowego Championa i udanego synka i wnusia :) :) Ha, ja tez całą niedzielę i kawałek poniedziałku dochodziłam do siebie... Dzięki za gratki! Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Asiaczek']Troszkę nowości z zagranicy. CAC-Kowno/LT, 07-09-2008 r. JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG1, BIS4!!! Było 5 zgłoszonych basenji, w tym ALEM Africam Elite (I'MEVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI x Abotere's ADUNBI) - w.o.1, na BIS PUPPY wybrany do pierwszej 10-tki!!! Za chwilę dam fotki obu chłopaków. Pzdr. :cool2::iloveyou: Ale z Jumaszki piękny chłopak :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 jamnicze napisał(a)::cool2::iloveyou: Ale z Jumaszki piękny chłopak :loveu: Moja krew!;) Pzdr. Quote
Inkaa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Witamy! :lol: JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG1, BIS4!!! Było 5 zgłoszonych basenji, w tym ALEM Africam Elite (I'MEVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI x Abotere's ADUNBI) - w.o.1, na BIS PUPPY wybrany do pierwszej 10-tki!!! Powiem szczerzę, że nic nie rozumiem z tych skrótów. To wszystko czarna magia - jak dla mnie. Wystawami się kompletnie nie interesuje, dlatego jestem taka niedoinformowana. ;) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Enchantress'ka;10855416 napisał(a):Witamy! :lol: Powiem szczerzę, że nic nie rozumiem z tych skrótów. To wszystko czarna magia - jak dla mnie. Wystawami się kompletnie nie interesuje, dlatego jestem taka niedoinformowana. ;) Rozszyfrować dla Ciebie te skróty? Pzdr. Quote
Inkaa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Asiaczek']Rozszyfrować dla Ciebie te skróty? Pzdr. Tak, jeśli możesz. ;) JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG1, BIS4!!! Było 5 zgłoszonych basenji, w tym ALEM Africam Elite (I'MEVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI x Abotere's ADUNBI) - w.o.1, na BIS PUPPY wybrany do pierwszej 10-tki!!! Niebieskie rozumiem. :cool1: Quote
Recommended Posts