Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Cambel&Megi
Agappe
betel
Mudik
Justgys95
panienkabubu
Jupi
bety
Russelka
Iwa-R

agaciaaa

- dziękuję za kciuki i dobre fluidy. Ale ktoś z Was musiał sie z lekka obijac, bo z dorosłymi Asiaczkami juz nie było tak dobrze. Sędzina, niestety, generalnie, zdecydowanie preferowała duże, mocne baski, nie mając przy tym jakiegoś swojego typu... Takie odniosłam wrażenie. A moje, no cóż... Są delikatniejszej budowy, ma to byc gazela (tak stanowi wzorzec...). Ale za rok też pojedziemy. 3 Championaty Luksemburga mamy zaczęte, a więc szkoda stracić tych CAC'ów, prawda?

Bardzo cieszę się, Że Erka pokonała sunię z hodowli zaprzyjaźnionego hodowcy z Belgii - Wanyika, której właściciel - Erik zdobył NDPwR i BOB. Ten Młodziezowy Championat Luksemburga wyrobiłam od razu na miejscu. Cena - 10 Euro, ale gdybym chciała załatwiać te sprawy pocztą - to 20 Euro. Dobrze, że miałam te "kilka groszy" więcej...

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
To już?:crazyeye:, Którym :razz:?

Gusiem...:lol:

panienkabubu napisał(a):
POWODZENIA!!!!!!! (23 baski, z czego 23 od Asi :evil_lol: - żarcik hihi)

Chciałabym, aby tak było, ale to pieśń przyszłości...

Jupi napisał(a):
trzymam kciuki,:p Powodzenia!

Jupi - nowy bannerek! Bardzo ładny!!!:lol:

bety napisał(a):
A ja nie trzymam kciuków :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:- ŻARTUJĘ SOBIE OCZYWIŚCIE :lol::lol::lol:
Pzdr

O, i mamy winnego słąbszego występu Asiaczków w Luksie...;)

Iwa-R napisał(a):
Słyszałam coś o Gusiu-pręgusiu, ale może zmieniła zdanie :)

Nieeee, zdanie nie zostało zmienione. dobrze pamiętasz!:lol:

Elitesse napisał(a):
a my niedlugo do Luxa wyruszamy, tylko czekamy na kolezanke z Poznania bo PKp jedzie

Elitesse - szkoda, że katalogi były tylko na konkretny dzień i nie mogłam pomóc...:p

Cambel&Megi napisał(a):
Właśnie widziałam u Lazarów Twoje zdjęcia z wyjazdu na krycie :lol:

A gdzieś Ty widziała te fotki? Ja przejrzałam Ich strone i... nic nie znalazłam. Jakaś ślepota jestem...;)

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Niestety nie mogłam byc w niedzielę na wystawię w Białymstoku, na pewno innym razem się poznamy ;) Pozdrawiam

Rzeczywiście, szkoda....
Pzdr.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Dostałam SMSa wczoraj od Asiaczka:

Erka - Mł. Ch. Lux. :multi::multi:
Reszta drugie i trzecie.
Sędzina nie miała swojego typu i psy, które wygrywały były każdy w innym typie.

Bravo Asiaczki!:multi:

przyłączam się do braw :klacz:

Posted

Alicja napisał(a):
przyłączam się do braw :klacz:

Dzięki, Alicja!

nessie00 napisał(a):
Asiaczku, gratuluję i tego:multi:A w przyszłym roku jedziemy z wami w sile dwóch sztuk:cool1:

Super!!!Będę pamiętała!:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Cambel&Megi
Agappe
betel
Mudik
Justgys95
panienkabubu
Jupi
bety
Russelka
Iwa-R

agaciaaa

- dziękuję za kciuki i dobre fluidy.
Pzdr.

O, a mnie to już się pomija?:obrazic:

Dawaj te zdjęcia, dawaj :lol:

Posted

Korenia napisał(a):
Standardowo grauluję :)!!

Dzieki!

jamnicze napisał(a):
O, a mnie to już się pomija?:obrazic:

Dawaj te zdjęcia, dawaj :lol:

O, cholibka, przechlapane... Musze przyspieszyć obróbkę fotek...
Pzdr.

Posted

Witam Wszystkich
Zwracam się do Was z prośbą. W październiku wyjeżdżam do Angli na pół roku, albo na rok. Mam trzy psy Gomez, Dablika i Mania. Moi rodzice zgodzili sie zostać z dwoma psami. Niestety musze poszukac domu dla njmłodszego z nich. Manio to piesek którego miałam na współwłasność z koleżanką, która po roku mi go oddała, bo nie maiała dla niego czasu. Miałam mu poszukać domu wcześniej, ale przyzwyczaiłam się do niego i go pokochałam. Nikt wcześniej nie poswięcał mu zbyt duzo czasu, dlatego też bardzo cieźko mi o tym pisać przez te wszystkie miesiace - jest u mnie od lutego - patrzyłam jak sie zmienia jego charakter i jak staje się naprawde szczesliwy. Z bólem serca przychodzi mi myśl o jego oddaniu. Szukam dla niego kochajacej rodziny, która bedzie miała dla niego czas i obdaży go bezgraniczna miłością. Moge go oddać na stałę lub na czas mojego pobytu w Angli. Oczywiscie dokładałabym się do jego utrzymania. Gdyby nie te pogiete przepisy w Angli ... oh jestem zrozpaczona. Proszę POMÓŻCIE!!!
Dziękuję Aga

Posted

agabass napisał(a):
Witam Wszystkich
Zwracam się do Was z prośbą. W październiku wyjeżdżam do Angli na pół roku, albo na rok. Mam trzy psy Gomez, Dablika i Mania. Moi rodzice zgodzili sie zostać z dwoma psami. Niestety musze poszukac domu dla njmłodszego z nich. Manio to piesek którego miałam na współwłasność z koleżanką, która po roku mi go oddała, bo nie maiała dla niego czasu. Miałam mu poszukać domu wcześniej, ale przyzwyczaiłam się do niego i go pokochałam. Nikt wcześniej nie poswięcał mu zbyt duzo czasu, dlatego też bardzo cieźko mi o tym pisać przez te wszystkie miesiace - jest u mnie od lutego - patrzyłam jak sie zmienia jego charakter i jak staje się naprawde szczesliwy. Z bólem serca przychodzi mi myśl o jego oddaniu. Szukam dla niego kochajacej rodziny, która bedzie miała dla niego czas i obdaży go bezgraniczna miłością. Moge go oddać na stałę lub na czas mojego pobytu w Angli. Oczywiscie dokładałabym się do jego utrzymania. Gdyby nie te pogiete przepisy w Angli ... oh jestem zrozpaczona. Proszę POMÓŻCIE!!!
Dziękuję Aga

Kto pomoże...?

jamnicze napisał(a):
a żebyś wiedziała, ale jak będą ładne fotki to się odchlapie :evil_lol:

OK.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, i mamy winnego słąbszego występu Asiaczków w Luksie...;-)

Ja Ci dam winną :x:motz::evil_lol: - ja przez Ciebie to wczoraj głodna chodziłam, tak rączki zaciskałam, że se nawet jedzenia zrobić nie mogłam ani nie miałam czym jeść. :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak wogóle to GRATKI, ale nie dla Ciebie :eviltong::diabloti: ale dla malutkiej ERKI za zdobyty tytulik :klacz::thumbs:
Pzdr

Posted

gratulujemy!!!!:multi::multi::multi::multi: (za co to zaraz doczytam;);))

A ja dziś spotkałam Sonika na PM mam dwie fotki ale z daleka (pzez stawik,jak podeszłam to już z bliska nie robiłam:oops:)