Asiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Cambel&Megi Agappe betel Mudik Justgys95 panienkabubu Jupi bety Russelka Iwa-R agaciaaa - dziękuję za kciuki i dobre fluidy. Ale ktoś z Was musiał sie z lekka obijac, bo z dorosłymi Asiaczkami juz nie było tak dobrze. Sędzina, niestety, generalnie, zdecydowanie preferowała duże, mocne baski, nie mając przy tym jakiegoś swojego typu... Takie odniosłam wrażenie. A moje, no cóż... Są delikatniejszej budowy, ma to byc gazela (tak stanowi wzorzec...). Ale za rok też pojedziemy. 3 Championaty Luksemburga mamy zaczęte, a więc szkoda stracić tych CAC'ów, prawda? Bardzo cieszę się, Że Erka pokonała sunię z hodowli zaprzyjaźnionego hodowcy z Belgii - Wanyika, której właściciel - Erik zdobył NDPwR i BOB. Ten Młodziezowy Championat Luksemburga wyrobiłam od razu na miejscu. Cena - 10 Euro, ale gdybym chciała załatwiać te sprawy pocztą - to 20 Euro. Dobrze, że miałam te "kilka groszy" więcej... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 jamnicze napisał(a):To już?:crazyeye:, Którym :razz:? Gusiem...:lol: panienkabubu napisał(a):POWODZENIA!!!!!!! (23 baski, z czego 23 od Asi :evil_lol: - żarcik hihi) Chciałabym, aby tak było, ale to pieśń przyszłości... Jupi napisał(a):trzymam kciuki,:p Powodzenia! Jupi - nowy bannerek! Bardzo ładny!!!:lol: bety napisał(a):A ja nie trzymam kciuków :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:- ŻARTUJĘ SOBIE OCZYWIŚCIE :lol::lol::lol: Pzdr O, i mamy winnego słąbszego występu Asiaczków w Luksie...;) Iwa-R napisał(a):Słyszałam coś o Gusiu-pręgusiu, ale może zmieniła zdanie :) Nieeee, zdanie nie zostało zmienione. dobrze pamiętasz!:lol: Elitesse napisał(a):a my niedlugo do Luxa wyruszamy, tylko czekamy na kolezanke z Poznania bo PKp jedzie Elitesse - szkoda, że katalogi były tylko na konkretny dzień i nie mogłam pomóc...:p Cambel&Megi napisał(a):Właśnie widziałam u Lazarów Twoje zdjęcia z wyjazdu na krycie :lol: A gdzieś Ty widziała te fotki? Ja przejrzałam Ich strone i... nic nie znalazłam. Jakaś ślepota jestem...;) Izabela124. napisał(a):Witanko Niestety nie mogłam byc w niedzielę na wystawię w Białymstoku, na pewno innym razem się poznamy ;) Pozdrawiam Rzeczywiście, szkoda.... Pzdr. Quote
Alicja Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 panienkabubu napisał(a):Dostałam SMSa wczoraj od Asiaczka: Erka - Mł. Ch. Lux. :multi::multi: Reszta drugie i trzecie. Sędzina nie miała swojego typu i psy, które wygrywały były każdy w innym typie. Bravo Asiaczki!:multi: przyłączam się do braw :klacz: Quote
Pugsy Malone Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Asiaczku, gratuluję i tego:multi:A w przyszłym roku jedziemy z wami w sile dwóch sztuk:cool1: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Alicja napisał(a):przyłączam się do braw :klacz: Dzięki, Alicja! nessie00 napisał(a):Asiaczku, gratuluję i tego:multi:A w przyszłym roku jedziemy z wami w sile dwóch sztuk:cool1: Super!!!Będę pamiętała!:lol: Pzdr. Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Serdecznie gratuluję sukcesów:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Serdecznie gratuluję sukcesów:multi::multi::multi: Dzięki! Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 i my się przyłączamy do Gratulacji:multi::multi: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Helga&Ares napisał(a):i my się przyłączamy do Gratulacji:multi::multi: Russellka napisał(a):My także :multi: Dziękuję, Kochane! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Będą. Fotki robiła koleżanka z Belgii (Polka z pochodzenia) + ja troszkę + bargest troszkę. Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Cambel&Megi Agappe betel Mudik Justgys95 panienkabubu Jupi bety Russelka Iwa-R agaciaaa - dziękuję za kciuki i dobre fluidy. Pzdr. O, a mnie to już się pomija?:obrazic: Dawaj te zdjęcia, dawaj :lol: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Korenia napisał(a):Standardowo grauluję :)!! Dzieki! jamnicze napisał(a):O, a mnie to już się pomija?:obrazic: Dawaj te zdjęcia, dawaj :lol: O, cholibka, przechlapane... Musze przyspieszyć obróbkę fotek... Pzdr. Quote
agabass Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Witam Wszystkich Zwracam się do Was z prośbą. W październiku wyjeżdżam do Angli na pół roku, albo na rok. Mam trzy psy Gomez, Dablika i Mania. Moi rodzice zgodzili sie zostać z dwoma psami. Niestety musze poszukac domu dla njmłodszego z nich. Manio to piesek którego miałam na współwłasność z koleżanką, która po roku mi go oddała, bo nie maiała dla niego czasu. Miałam mu poszukać domu wcześniej, ale przyzwyczaiłam się do niego i go pokochałam. Nikt wcześniej nie poswięcał mu zbyt duzo czasu, dlatego też bardzo cieźko mi o tym pisać przez te wszystkie miesiace - jest u mnie od lutego - patrzyłam jak sie zmienia jego charakter i jak staje się naprawde szczesliwy. Z bólem serca przychodzi mi myśl o jego oddaniu. Szukam dla niego kochajacej rodziny, która bedzie miała dla niego czas i obdaży go bezgraniczna miłością. Moge go oddać na stałę lub na czas mojego pobytu w Angli. Oczywiscie dokładałabym się do jego utrzymania. Gdyby nie te pogiete przepisy w Angli ... oh jestem zrozpaczona. Proszę POMÓŻCIE!!! Dziękuję Aga Quote
jamnicze Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 a żebyś wiedziała, ale jak będą ładne fotki to się odchlapie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 agabass napisał(a):Witam Wszystkich Zwracam się do Was z prośbą. W październiku wyjeżdżam do Angli na pół roku, albo na rok. Mam trzy psy Gomez, Dablika i Mania. Moi rodzice zgodzili sie zostać z dwoma psami. Niestety musze poszukac domu dla njmłodszego z nich. Manio to piesek którego miałam na współwłasność z koleżanką, która po roku mi go oddała, bo nie maiała dla niego czasu. Miałam mu poszukać domu wcześniej, ale przyzwyczaiłam się do niego i go pokochałam. Nikt wcześniej nie poswięcał mu zbyt duzo czasu, dlatego też bardzo cieźko mi o tym pisać przez te wszystkie miesiace - jest u mnie od lutego - patrzyłam jak sie zmienia jego charakter i jak staje się naprawde szczesliwy. Z bólem serca przychodzi mi myśl o jego oddaniu. Szukam dla niego kochajacej rodziny, która bedzie miała dla niego czas i obdaży go bezgraniczna miłością. Moge go oddać na stałę lub na czas mojego pobytu w Angli. Oczywiscie dokładałabym się do jego utrzymania. Gdyby nie te pogiete przepisy w Angli ... oh jestem zrozpaczona. Proszę POMÓŻCIE!!! Dziękuję Aga Kto pomoże...? jamnicze napisał(a):a żebyś wiedziała, ale jak będą ładne fotki to się odchlapie :evil_lol: OK. Pzdr. Quote
bety Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Asiaczek napisał(a):O, i mamy winnego słąbszego występu Asiaczków w Luksie...;-) Ja Ci dam winną :x:motz::evil_lol: - ja przez Ciebie to wczoraj głodna chodziłam, tak rączki zaciskałam, że se nawet jedzenia zrobić nie mogłam ani nie miałam czym jeść. :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak wogóle to GRATKI, ale nie dla Ciebie :eviltong::diabloti: ale dla malutkiej ERKI za zdobyty tytulik :klacz::thumbs: Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 OKI, OKI... A gratki nigdy nie są dla mnie, ale zawsze dla Basiaczków...:placz: Pzdr. Quote
lady_m Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Gratulacje dla slicznej Ereczki :multi: Dla doroslych babaskow tez ;) Quote
Mudik Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 gratulujemy!!!!:multi::multi::multi::multi: (za co to zaraz doczytam;);)) A ja dziś spotkałam Sonika na PM mam dwie fotki ale z daleka (pzez stawik,jak podeszłam to już z bliska nie robiłam:oops:) Quote
Recommended Posts