Asiaczek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Jestem, zyję, mam do tyłu 3-4 strony.. Nie było mnie, bo nadrabiałam zaległości w sprawach urzędowych. Zaraz wyjeżdżam do Luksa na wystawę. Zgłoszonych jest 23 baski. Nie liczę na jakies super osiągniecia...ale Wasze kciuki na pewno sie przydadzą.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 lady_m napisał(a):Asiaczku ja dziekuje za mile spedzony czas :multi: Milo bylo pobiegac z baskami po glownym :loveu:Mam nadzieje, ze Twoje baski nie zapamietaja mnie zle (poslizg i incydent z transporterkiem) :roll: Mam tylko jedno male zastrzezenie - mowilas ze Keniio taki spokojny, a tymjczasem mnie od niego dzis cala raczka boli :evil_lol: On czasami bryka, myślałam, że w B-stoku będzie OK. Ale i tak świetnie sobie poradziłaś! Mudik napisał(a):Super fotki,świetniem sobie Asiu rasddziliście w taką pogodę. A fryzurka i te ikularki bomba, super wyglądasz. Pełna profesja:multi::multi: http://img387.imageshack.us/img387/3646/img0345gw1.jpg Dzięki, Kochana, ale to był mój strój roboczy... Nie przebierałam się, bo popadywało troszkę i w sumie nie wiadomo, jaka ta pogoda była... Ale na finały to się przebrałam i... opłaciło się! Iwa-R napisał(a):Żelka BOB? I mnie tam nie było? hahaha Oczywiście wielkie gratulacje i ode mnie :multi: Witaj Iwa i dzieki za wizytę! Alicja napisał(a):;)zapuszkowane Baski i na wybiegu też widziałam ....dziś pospałam Dzień doberek :hand: Bry Alicja! Miłej pracy!!! Cambel&Megi napisał(a):A co Dżezik taki najeżony ? :lol: http://img134.imageshack.us/img134/6743/78929882ci6.jpg Chyba Jumcię zobaczył...;) Elitesse napisał(a)::shake: starosc nie radosc - kciuki trzymalam a zapomnialam pogratulowac :oops: :sweetCyb::sweetCyb: a wiec BRAWO ASIACZKI !! TAK TRZYMAC !! :fadein::fadein: Witaj Elitesse! Dawno Was tutaj nie było! Mona4 napisał(a):Asiaczku,mozesz usunac to ogloszenie z baskiem w schronisku:lol: Chlopak pojechal do nowego domu:loveu: jescze raz dziekuje Dzieki za dobrą informację! Tez się cieszę!!! Mam nadzieję, że schronisko to dla niego bedzie krótki epizod, niewart zapamiętania i nowi właściciele sobie poradza z charakterem psiaka.:lol: Russellka napisał(a):A bo już wchodziłyście na ring, a potem tak szybciutko uciekłaś, że nie robiłam z siebie głupka i nie leciałam wrzeszcząc "Asiaczki staaaać! Tu Dogomania!" :evil_lol: No rzeczywiście, głupio by było...Ale tak to nam minęła okazja do przywitania się...:placz: jamnicze napisał(a):Może tym razem Żelcia dostała cieczkę? ;) Agappe napisał(a):ale z Żelcią sprawę miała załatwić w domu:roll: Dziewczyny, Żelcia "załatwiona" we własnym zakresie lub inaczej domowym sposobem...:lol: betel napisał(a):Mam nadzieje , że Asiaczek wkrótce się odezwie. http://img152.imageshack.us/img152/4066/11ay5.jpg .CUDO:loveu: Juz się odzywam.;) Pa, pa, pa. Juz wychodze z domu... Następny meldunek dopiero w niedzielę wieczorem... Pzdr. Quote
betel Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Oczywiście kciuki trzymamy z całej siły, a może jeszcze mocniej;) Quote
jamnicze Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Asiaczek napisał(a): Dziewczyny, Żelcia "załatwiona" we własnym zakresie lub inaczej domowym sposobem...:lol:Pzdr. To już?:crazyeye:, Którym :razz:? Kciuki oczywiście zaciągnięte :p Quote
Mudik Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Dołączam się do kciuków:lol::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 POWODZENIA!!!!!!! (23 baski, z czego 23 od Asi :evil_lol: - żarcik hihi) Quote
bety Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A ja nie trzymam kciuków :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:- ŻARTUJĘ SOBIE OCZYWIŚCIE :lol::lol::lol: Pzdr Quote
Iwa-R Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 jamnicze napisał(a):To już?:crazyeye:, Którym :razz:? Kciuki oczywiście zaciągnięte :p Słyszałam coś o Gusiu-pręgusiu, ale może zmieniła zdanie :) Oczywiście trzymamy kciuki za wystawę! Quote
Elitesse Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 a my niedlugo do Luxa wyruszamy, tylko czekamy na kolezanke z Poznania bo PKp jedzie Quote
Cambel&Megi Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Właśnie widziałam u Lazarów Twoje zdjęcia z wyjazdu na krycie :lol: Czekamy na wieści.. :razz: Quote
Izabela124. Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Witanko Niestety nie mogłam byc w niedzielę na wystawię w Białymstoku, na pewno innym razem się poznamy ;) Pozdrawiam Quote
panienkabubu Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dostałam SMSa wczoraj od Asiaczka: Erka - Mł. Ch. Lux. :multi::multi: Reszta drugie i trzecie. Sędzina nie miała swojego typu i psy, które wygrywały były każdy w innym typie. Bravo Asiaczki!:multi: Quote
kaskaSz Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 No to fajnie! Gratuluje tego Mł. Ch. Lux. :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts