bety Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 CACIB-owe suczki :lol: i BOB finito Mam nadzieję, że nie pomieszałam zdjęć :p - jakby co to krzyczeć. Pzdr Quote
jamnicze Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 bety - świetne są te twoje zdjęcia :) Quote
bety Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 jamnicze napisał(a):bety - świetne są te twoje zdjęcia :) Robiłam co było w mojej mocy, żeby coś z nich wyszło przy takiej pogodzie "pod psem" :shake: - jakby słońce lekko świeciło efekt byłby lepszy (bo bym tak aparatu nie oszczędzała przed deszczem i bym się nie spieszyła) a tak są jakie są :cool1: Pzdr Quote
Cambel&Megi Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 jamnicze napisał(a):bety - świetne są te twoje zdjęcia :) Oj tak, bardzo ładna fotorelacja :loveu: Quote
Agappe Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 bety rewelacyjne zdjęcia Asiaczków:loveu::loveu: Quote
bety Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Oj tak, bardzo ładna fotorelacja :loveu: Agappe napisał(a):bety rewelacyjne zdjęcia Asiaczków:loveu::loveu: :oops::oops::oops: Eeeeeeeee przesadzacie :oops: Pzdr Quote
lady_m Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Nie przesadzaja! Robisz super zdjecia :loveu: Ale aparacik masz bardzo dobry ;) Quote
bety Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 lady_m napisał(a):Nie przesadzaja! Robisz super zdjecia :loveu: Ale aparacik masz bardzo dobry ;) Nawet wiem dlaczego tak mówisz ;):evil_lol:;) Pzdr Quote
lady_m Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 bety napisał(a):Nawet wiem dlaczego tak mówisz ;):evil_lol:;) Pzdr :evil_lol: Rozwazalam zakup tego samego, bo to jeden z lepszych modeli ;) Ale postawilam na prawie "nowinke" :cool3: Quote
Agappe Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 lady_m napisał(a): Ale aparacik masz bardzo dobry ;) powiedzcie a ile taka przyjemność kosztuje mniej więcej?? Quote
bety Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 lady_m napisał(a)::evil_lol: Rozwazalam zakup tego samego, bo to jeden z lepszych modeli ;) Ale postawilam na prawie "nowinke" :cool3: U mnie decydował fakt, że pasują do niego moje obiektywy z lustrzanki, a nawet nie wiem czy do Twojego modelu by pasowały. :roll: Jakoś ta "nowinka" mi umknęła, bo szukałam tylko w modelach już "obcykanych" :cool3: Pzdr p.s. Asia chyba wybaczy nam tego off'a :lol: Quote
Elitesse Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 :shake: starosc nie radosc - kciuki trzymalam a zapomnialam pogratulowac :oops: :sweetCyb::sweetCyb: a wiec BRAWO ASIACZKI !! TAK TRZYMAC !! :fadein::fadein: Quote
lady_m Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 bety napisał(a): p.s. Asia chyba wybaczy nam tego off'a :lol: Jak zobaczy Twoje zdjecia to napewno :loveu: Quote
Matusz Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Agappe napisał(a):a gdzie ta Asia znowu wsiąkła?:roll: no właśnie. ?? Quote
Mona4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Asiaczku,mozesz usunac to ogloszenie z baskiem w schronisku:lol: Chlopak pojechal do nowego domu:loveu: jescze raz dziekuje Quote
panienkabubu Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 bety - prześliczne zdjęcia!!!! :multi: Ile ja bym dała za takie moich psów..... :roll: Quote
hanacek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Mona4 napisał(a):Asiaczku,mozesz usunac to ogloszenie z baskiem w schronisku:lol: Chlopak pojechal do nowego domu:loveu: jescze raz dziekuje To je super zprawa i dla mnie ;):multi: Quote
bety Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 panienkabubu napisał(a):bety - prześliczne zdjęcia!!!! :multi: Ile ja bym dała za takie moich psów..... :roll: Dzięki :lol::oops: No pech chciał, że tam gdzie ja jestem to druga grupa idzie w inny dzień niż piątka - no więc bernardynów nigdy nie mam :shake: A kiedyś to z każdej wystawy miałam ich fotki - ale to byly czasy kiedy moje amerykańce były w II gr :p Pzdr Quote
Russellka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Asiaczek napisał(a): Dzięki! A dlaczego nie podeszłas choćby na minutkę?:mad: A bo już wchodziłyście na ring, a potem tak szybciutko uciekłaś, że nie robiłam z siebie głupka i nie leciałam wrzeszcząc "Asiaczki staaaać! Tu Dogomania!" :evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Może tym razem Żelcia dostała cieczkę? ;) Quote
Agappe Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ale z Żelcią sprawę miała załatwić w domu:roll: Quote
betel Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Mam nadzieje , że Asiaczek wkrótce się odezwie. http://img152.imageshack.us/img152/4066/11ay5.jpg .CUDO:loveu: Quote
Recommended Posts