Russellka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Widziałyśmy was w Białymstoku! :multi: Pięknie sie zaprezentowaliście :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ogromne gratulacje!!! Znowu 'zaszaleliście'! Piękny wynik:multi::multi::multi::multi: Quote
Agappe Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Alicja napisał(a)::hand: miłego dnia miłego dnia?? ja o tej godzinie szłam dziś spać :cool3: no to teraz tylko na zdjęcia trzeba czekać ;) Asia jak masz ochote na wakacyjne klimaty zapraszam do Anatwkoej galerii:cool3: Quote
Asiaczek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 bety napisał(a):GRATULACJE za finały!!!!!!!!! Bety & co :p poleca się na przyszłość. W moim aparacie też jest całe mnóstwo basków - chyba wszystkie Twoje :hmmmm::evil_lol:;):evil_lol: Jutro kilka fotek tutaj wstawię - ale tak jak wszyscy muszę przebrnąć przez wszystkie i je pozmniejszać. :roll: Pzdr Dzieki! Z Waszych usług zawsze chętnie będe korzystała.:evil_lol: Co do fotek basków, to nie może być inaczej, bo... wszystkie były moje!:evil_lol: Ja sobie spokojnie poczekam... Matusz napisał(a):Asiaczku, gratulowałem już po zejściu z ringu ale gratuluję raz jeszcze !! :multi::multi: zaszaleliście ! :multi: miło było znów przez chwilę pogawędzić ;) Witaj! A Ty - jak zawsze - otoczony dziewczynami..... Ciesze się z naszego spotkania i gratuluje sprawnej obsługi ringowej! Widziałam, Twoje starania... Justys95 napisał(a):Asiaczki, Asiaczki, gratki, gratki! :klacz: Dzieki! Russellka napisał(a):Widziałyśmy was w Białymstoku! :multi: Pięknie sie zaprezentowaliście :loveu: Dzięki! A dlaczego nie podeszłas choćby na minutkę?:mad: Cambel&Megi napisał(a):Ogromne gratulacje!!! Znowu 'zaszaleliście'! Piękny wynik:multi::multi::multi::multi: Dzięki, los nam sprzyjał!:lol: Agappe napisał(a):miłego dnia?? ja o tej godzinie szłam dziś spać :cool3: no to teraz tylko na zdjęcia trzeba czekać ;) Asia jak masz ochote na wakacyjne klimaty zapraszam do Anatwkoej galerii:cool3: Na pewno tam zajrzę, ale chyba dopiero wieczorkiem. Zaraz wychodze na zajęcia ... w podgrupach...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Wiecie, co? Az mi wstyd to pisac, ale nie podziekowałam jeszcze za pomoc na ringu i w konkurencjach finałowych...:oops: Tak więc serdecznie dziękuję: - za pomoc na ringu Florce_xyz, choć i tak ma u mnie żółta kartkę...;) - bety & co. za fotki i wsparcie duchowe... - Justynie i Krzyśkowi za pogaduszki... - Matagi - za całokształt... - KaskaSz, agaciaaa - za spotkanie i krótkie rozmówki:lol: - Pati1033 & co - za wsparcie podczas finałów... - Godzie (handlerka JUMA MONGO Asiaczek FCI), lady_m, Edycie od haszczaków, Beacie od haszczaków, Martynie (córce Matagi) za pomoc w zaprezentowaniu grupy hodowlanej . Dzieki Wam wszystko się poukładało i... razem byłysmy na pudle! Dziękuję!!!:loveu: Pzdr. Quote
kaskaSz Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ja też chciałabym Pani podziękować za spotkanie. I właśnie linkuję fotki basków, może dzisiaj się wyrobię chociaż z nimi, bo mam dużo linkowania i za 100 lat się z tym nie wyrobię :evil_lol: Quote
lady_m Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Asiaczku ja dziekuje za mile spedzony czas :multi: Milo bylo pobiegac z baskami po glownym :loveu:Mam nadzieje, ze Twoje baski nie zapamietaja mnie zle (poslizg i incydent z transporterkiem) :roll: Mam tylko jedno male zastrzezenie - mowilas ze Keniio taki spokojny, a tymjczasem mnie od niego dzis cala raczka boli :evil_lol: Quote
Mudik Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Super fotki,świetniem sobie Asiu rasddziliście w taką pogodę. A fryzurka i te ikularki bomba, super wyglądasz. Pełna profesja:multi::multi: http://img387.imageshack.us/img387/3646/img0345gw1.jpg Quote
Matusz Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Asiaczek napisał(a): Witaj! A Ty - jak zawsze - otoczony dziewczynami..... Ciesze się z naszego spotkania i gratuluje sprawnej obsługi ringowej! Widziałam, Twoje starania... kimś trzeba być otoczonym :evil_lol::evil_lol: dzięki, też się cieszę, bo ostatni raz to widzieliśmy się w Wawie :diabloti: szkoda tylko, że nie udało mi się pomóc w występie na gr. hod. :-( może innym razem się uda ;-) Quote
Iwa-R Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Żelka BOB? I mnie tam nie było? hahaha Oczywiście wielkie gratulacje i ode mnie :multi: Quote
betel Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ojej, Asiaczku, jeden dzionek i 5 stron wątku do przodu!!! Ile się tu dzieje. Jeszcze raz gratulacje. :loveu: PS. A przy okazji wszystkich miłośników psów, a w szczególnosci tych onkowatych, zapraszam na wątek Mory młodej suńki z mojego podpisu ( na niebieskim tle):oops: Quote
panienkabubu Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Asiaczek napisał(a):O Pay i Grupy hodowlane - nie pytaj. Za dużo miałam wrażeń i prawie nic nie pamiętam. Ale będę miała fotki z finałów i wtedy na pewno coś da się z nich wyłowić. Mój kolega z B-stoku robił fotki wszystkim finalistom, więc spróbuję się z nim skontaktowac i wtedy tez wszystko bedzie jasne. A może na stronie O/B-stok będa oficjalne wyniki? BOGV - I - pomeranian II- ? III- ? Wiem, że chyba haszczak wszedł na pudło i jeszcze jakiś puchaty... Pzdr. będę musiała poczekać - dziękuję :loveu: Quote
Alicja Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ;)zapuszkowane Baski i na wybiegu też widziałam ....dziś pospałam Dzień doberek :hand: Quote
alive Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Normalnie jak posąg!! :) http://img57.imageshack.us/img57/5448/img0346rx4.jpg Quote
jamnicze Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Asiaczek napisał(a):No to lecimy z wynikami i sukcesami...:lol: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk.I JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB, skończony Interchampionat!!!:loveu: JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDPwR, skończony Championat Polski!!!:loveu: LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, NSzwR, BIS PUPPY 1!!!!! (to jest właśnie ten "pazurek", który pokazało Erka!!!:loveu:). Piekne zakończenie klasy szczeniąt, prawda? JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB. Para Hodowlana - 2 miejsce (sędzia: A. Kisliakov), zgłoszonych 16 par. Grupa Hodowlana - 3 miejsce (sędzia: A. Todorov), zgłoszonych 6 grup. I to wszystko. Ja jestem cała happy i nadal adrenalina mnie trzyma...:multi: Pzdr. :multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
bety Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 KENTARO WITH ME Asiaczek FCI JAZZY BOY Asiaczek FCI cdn Quote
bety Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 JUMA MONGO Asiaczek FCI res.CACIB - JAZZY BOY Asiaczek FCI [SIZE=2] cdn Quote
bety Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI cdn Quote
Cambel&Megi Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 A co Dżezik taki najeżony ? :lol: http://img134.imageshack.us/img134/6743/78929882ci6.jpg Quote
bety Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI cdn Quote
Recommended Posts