Asiaczek Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Tak! Mam w domu persy. W jednych z pierwszych postów wstawiłam zdjęcia moich kici. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Ważne!!! Poszukuję nowego domu dla 8-miesięcznego basenji (chłopak). Piesek po szczepieniach, ułożony, z rodowodem. Powód? Wyjazd obecnego właściciela na stypendium... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Wstawię kilka zdjęć psiaka. Pzdr. Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :loveu:śliczny chłopak ......szkoda że czasem trzeba rozstawać się z ulubieńcami:shake: Quote
Asiaczek Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Ale już widać "światełko w tunelu". Może będzie dobrze... Nic na razie więcej nie napiszę, aby nie zapeszyć. pzdr. Quote
agabass Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Asiaczek']Wstawię kilka zdjęć psiaka. Pzdr. biore psiaka heja ;) i co ty Asiaczku na to ? a i co ty masz z telefonem cisza jakaś - ze spaceru sobotniego raczej nici tak jakoś u mnie strasznie - komp nieżyje a i jakoś duchowo ciężko - jednym słowem masakra - no to na taką masakrę trzeci basek by sie przydał hihihiih - a tak wg odezwij sie co i jak z tym psiakiem wymyśliłaś pozdro Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 :pAgabasek masz apetyt na tego małego przystojniaczka;) Quote
Asiaczek Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Agabasek kocha wsystkie psiaki, a baskowe w szczególności... Pzdr. Quote
aga1215 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Asiaczek']Brawo dziewczyny!!! W nagrodę krótka sesja kici o rodowodowym imieniu EMKA Asiaczek, a po domowemu Dinusia lub Be-żowa (tak, tak. Z myślnikiem, bo w tym miejscu trzeba zawiesić gos...): Głowka w lewo... Głowka w prawo... Główka na wprost... Panna w koszyczku, z lekka naburmuszona... Nie ma mnie! A co tam słychać na balkonie? Portrecik Jeszcze jeden portrecik Cała ona. Zapatrzenie I na koniec - piękne dziekuję. Pzdr. ach :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Asiaczku, jakich nowych rzeczy można się tu dowiedzieć, śliczne kociątko:loveu: A piesek też piekny, szkoda że musi rozstać się ze swoim panem:shake: Quote
sylrwia Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Kot jest niesamowity:crazyeye: ile futerka :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 jo-jo napisał(a):Asiaczku, jakich nowych rzeczy można się tu dowiedzieć, śliczne kociątko:loveu: A piesek też piekny, szkoda że musi rozstać się ze swoim panem:shake: Na dodatek, z planów dot. nowego pana, jak na razie nic (chyba) nie wychodzi... Co ja mam zrobić? W domu niemam miejsca na następnego psiaka.:shake: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 sylrwia napisał(a):Kot jest niesamowity:crazyeye: ile futerka :loveu: Mam nową sesję kici. Dzisiaj już nie zdążę, ale jutro zdjęcia powinny być wstawione. pzdr. Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Asiaczek']Mam nową sesję kici. Dzisiaj już nie zdążę, ale jutro zdjęcia powinny być wstawione. pzdr.:razz:kicia w baskowej galerii objęła królowanie ................oh chciało by się takiego baska :loveu:ale realia nie dają szans:shake: Quote
donya Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Asiaczek - czy to jest ta sama kicia, która paradowała z pomponem na ogonku :roll: Quote
jo-jo Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Asiaczek napisał(a):Na dodatek, z planów dot. nowego pana, jak na razie nic (chyba) nie wychodzi... Co ja mam zrobić? W domu niemam miejsca na następnego psiaka.:shake: Pzdr. Asiaczku napewno znajdzie się dla niego domek, nie martw się :calus: Quote
Asiaczek Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 donya napisał(a):Asiaczek - czy to jest ta sama kicia, która paradowała z pomponem na ogonku :roll: E, nie. Moja siostra nigdy w życiu nie pozwoliłaby sobie na taką ekstrawagancję w strzyzżeniu jej kici!:lol: Ta z pomponkiem to pewnie któraś z moich, domowych... pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Na razie odmeldowuję się i idę z YAMBI na Pola Mokotowskie. Aparat o imieniu "KONIK" biorę ze sobą (KONIK, od KONICA-MINOLTA). BędA zdjęcia! Pzdr. Quote
Poświata Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Asia, Ty masz niespożyte pokłady enrgii :loveu: .Ja o 8 z minutami na drugi boczek się przekręcałam, a przed chwilą moja familia właśnie skończyła śniadanie :oops: . Ale o 5 nie dam się obudzić za żadne skarby świata :diabloti: . Fajnie że będą zdjęcia, przynajmniej u Ciebie :evil_lol: . A kocia jest prześliczna, i piękne miny robi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Będą, będą! Już jestem po spacerku na Polach, po spacerkach z pozostałymi psiakami oraz po psiowym obiadku i po ludzkim obiadku. Trochę odsapnę i biorę się za zdjęcia Dinusi i dzisiejszych z Pól. Pzdr. Quote
Poświata Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Asiaczek']Trochę odsapnę i biorę się za zdjęcia Dinusi i dzisiejszych z Pól. Pzdr. Ja już w mojej galerii częściowo odrobiłam swoje zaległości :multi: , aż mi się w oczach dwoi:huh: , i muszę koniecznie dla odprężenia wzroku popatrzeć na baski !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Poświato, na baski to jeszcze musisz trochę poczekać. Na razie - ponowna sesja Dinusi. I tak - Dinusia wzięta z zaskoczenia, z lekka nieprzytomna... Na rękach u Ukochanej Pańci: Portret "Dinusia Siedząca" Dinusia w pozycji gimnastycznej Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 A teraz serial pt. "Wchodzenie do koszyka". Sami zobaczcie, ile to moze trwać... Uff, i tym razem udało się ... pzdr. Quote
Recommended Posts