Alicja Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Asiaczek napisał(a):No to lecimy z wynikami i sukcesami...:lol: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk.I JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB, skończony Interchampionat!!!:loveu: JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDPwR, skończony Championat Polski!!!:loveu: LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, NSzwR, BIS PUPPY 1!!!!! (to jest właśnie ten "pazurek", który pokazało Erka!!!:loveu:). Piekne zakończenie klasy szczeniąt, prawda? JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB. Para Hodowlana - 2 miejsce (sędzia: A. Kisliakov), zgłoszonych 16 par. Grupa Hodowlana - 3 miejsce (sędzia: A. Todorov), zgłoszonych 6 grup. I to wszystko. Ja jestem cała happy i nadal adrenalina mnie trzyma...:multi: Pzdr. WSPANIALE :Rose: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
lafuma-82 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Asiaczek napisał(a):No to lecimy z wynikami i sukcesami...:lol: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk.I JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB, skończony Interchampionat!!!:loveu: JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDPwR, skończony Championat Polski!!!:loveu: LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, NSzwR, BIS PUPPY 1!!!!! (to jest właśnie ten "pazurek", który pokazało Erka!!!:loveu:). Piekne zakończenie klasy szczeniąt, prawda? JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB. Para Hodowlana - 2 miejsce (sędzia: A. Kisliakov), zgłoszonych 16 par. Grupa Hodowlana - 3 miejsce (sędzia: A. Todorov), zgłoszonych 6 grup. I to wszystko. Ja jestem cała happy i nadal adrenalina mnie trzyma...:multi: Pzdr. Asiaczek, psy z Twojej hodowli to cała stawka w Basenji:eviltong:, no niezle. Gratuluję sukcesów, same doskonałe oceny i jedna wybitnie obiecująca. Piękna reklama Twojej hodowli:loveu: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 panienkabubu napisał(a):WOW! :mdleje: BRAWO!!!!!!!!! :multi: Asiu, a co to za psiak, który wygrał BOB? Napiszesz mi na PW coś o nim? Tytuły, właściciela...? Do artykuliku:modla: Panienko - BOB zgarnęła moja Żelka...:cool3: Agasia napisał(a):Woooooooooooo!! No klasa! Asiaczki poszalaly i to bardzo! Gratuluje wszystkim baaardzo baaardzo mocno, kazdy spisal sie rewelacyjnie! Dzięki! Sama nie wiem, z czyjego osiągnięcia ciesze się bardziej...:roll: Błyskotka napisał(a):REWELACJA !!! :multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Też tak uważam...:lol: kaskaSz napisał(a):Jeszcze raz serdecznie gratuluję!!! Dzieki! Szkoda, że tak króciutko rozmawiałysmy, ale tak to jest na wystawach. Każdy gdzieś pędzi, coś ustala, coś musi załatwić... Alicja napisał(a):WSPANIALE :Rose: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dzięki!:lol: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Zapomniałam Wam pogratulować :oops: GRATULACJE :multi: Miło było poznać Asiaczkową bande :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 lafuma-82 napisał(a):Asiaczek, psy z Twojej hodowli to cała stawka w Basenji:eviltong:, no niezle. Gratuluję sukcesów, same doskonałe oceny i jedna wybitnie obiecująca. Piękna reklama Twojej hodowli:loveu: No właśnie. Nikt więcej nie chciał przyjechac na wystawę do B-stoku... Trochę szkoda, ale zamartwiac się tym nie będe.:lol: A dzisiejsza wystawa to nie tylko reklama mojej hodowli, ale również reklama rasy basenji. BTW - witaj w Galerii Asiaczków! Jakie dobre Bogi Was tutaj przygnały?:lol: Pewnie niedługo pojawią się fotki z wystawy i będzie co oglądać. Tak więc - zapraszam! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 agaciaaa napisał(a):Zapomniałam Wam pogratulować :oops: GRATULACJE :multi: Miło było poznać Asiaczkową bande :loveu: Mnie tez było miło, ale sama przyznasz, że trochę krótko było...:lol: Niestety, na wystawie zawsze jestem zagadana, zagoniona, zajęta wyprowadzaniem psiaków, bieganiem po ringu, karmieniem basków itp. Jak to na wystawie...;) Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Asiaczek napisał(a):Mnie tez było miło, ale sama przyznasz, że trochę krótko było...:lol: Niestety, na wystawie zawsze jestem zagadana, zagoniona, zajęta wyprowadzaniem psiaków, bieganiem po ringu, karmieniem basków itp. Jak to na wystawie...;) Pzdr. Rozumiem ;) Mam troche fotek Żelci :loveu: ale troche czasu minie, zanim do nich dojde, mam mnóstwo zmniejszania :lol: Quote
jenis Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=2]ASIACZKI SZALEJA.Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 agaciaaa napisał(a):Rozumiem ;) Mam troche fotek Żelci :loveu: ale troche czasu minie, zanim do nich dojde, mam mnóstwo zmniejszania :lol: Nie ma sprawy. Poczekam...:lol: jenis napisał(a):GRATKI ASIACZKI Hejka, dzięki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Witaj, nessie00! I dzięki! Ty tutaj, prawie jak stały bywalec...:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 BRAWA BRAWA BRAWAAAAAAA :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: GRATULACJE!!!!!! Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Witaj Mudikowa! Bardzo dziękuję!:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Asiaczek napisał(a):Panienko - BOB zgarnęła moja Żelka...:cool3: aaaaaaaaaaaaaaa:splat: to ja chyba źle zrozumiałam. Miałam pytać, czemu nie chwalisz się BOG III, bo ktoś napisał, że Asiaczek na III miejscu na grupie. Teraz już wiem, że chodziło o grupę hodowlaną, a nie grupę BOG :splat: Mimo wszystko gratuluję!:multi: Asiu, znasz może jakieś wyniki finałów? Chociaż rasy? Quote
Mudik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 sylrwia napisał(a):Gratulacje i rude pozdrowienia Swietne BUHAHAHAHAHAHAHAHAHA:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jupi Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 GRATULACJE:cool2::smilecol:Wy to dajecie czadu na tych wystawach:loveu: bardzo się cieszę:lol: pozdrawiam w raz z powyższymi chińskimi debilkami zrobionymi z 2 biednych węgrów (made by sylrwia):evil_lol: Quote
Agappe Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 bety napisał(a):A tak: JELLY JOSHREEN ASIACZEK - BOB A resztę już napisze Asia bo ja nie chcę czegoś sknocić. Pzdr a ja znowu będe tendencyjna :diabloti: ten wynik najbardziej mnie cieszy :multi::multi::multi: ale za inne wyniki rowniez serdecznie gratuluje!!!!!:multi::multi: Quote
Mona4 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Asiaczek napisał(a):No to lecimy z wynikami i sukcesami...:lol: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk.I JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB, skończony Interchampionat!!!:loveu: JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDPwR, skończony Championat Polski!!!:loveu: LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, NSzwR, BIS PUPPY 1!!!!! (to jest właśnie ten "pazurek", który pokazało Erka!!!:loveu:). Piekne zakończenie klasy szczeniąt, prawda? JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB. Para Hodowlana - 2 miejsce (sędzia: A. Kisliakov), zgłoszonych 16 par. Grupa Hodowlana - 3 miejsce (sędzia: A. Todorov), zgłoszonych 6 grup. I to wszystko. Ja jestem cała happy i nadal adrenalina mnie trzyma...:multi: Pzdr. GRATULACJE !!!!!!!!!:laola: Quote
Asiaczek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 panienkabubu napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaa:splat: to ja chyba źle zrozumiałam. Miałam pytać, czemu nie chwalisz się BOG III, bo ktoś napisał, że Asiaczek na III miejscu na grupie. Teraz już wiem, że chodziło o grupę hodowlaną, a nie grupę BOG :splat: Mimo wszystko gratuluję!:multi: Asiu, znasz może jakieś wyniki finałów? Chociaż rasy? O Pay i Grupy hodowlane - nie pytaj. Za dużo miałam wrażeń i prawie nic nie pamiętam. Ale będę miała fotki z finałów i wtedy na pewno coś da się z nich wyłowić. Mój kolega z B-stoku robił fotki wszystkim finalistom, więc spróbuję się z nim skontaktowac i wtedy tez wszystko bedzie jasne. A może na stronie O/B-stok będa oficjalne wyniki? BOGV - I - pomeranian II- ? III- ? Wiem, że chyba haszczak wszedł na pudło i jeszcze jakiś puchaty... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 sylrwia napisał(a):Gratulacje i rude pozdrowienia Dzięki! Jupi napisał(a):GRATULACJE:cool2::smilecol:Wy to dajecie czadu na tych wystawach:loveu: bardzo się cieszę:lol: pozdrawiam w raz z powyższymi chińskimi debilkami zrobionymi z 2 biednych węgrów (made by sylrwia):evil_lol: Dzięki! A chińczyki w rudym wydaniu - super!!!:lol: Agappe napisał(a):a ja znowu będe tendencyjna :diabloti: ten wynik najbardziej mnie cieszy :multi::multi::multi: ale za inne wyniki rowniez serdecznie gratuluje!!!!!:multi::multi: Mnie ten wynik tez cieszy, bo Żelcia pokonała swoich braci. I... kobitka górą!!!:multi: Alicja napisał(a)::hand: miłego dnia Wzajemnie! Mona4 napisał(a):GRATULACJE !!!!!!!!!:laola: Dzięki! Pzdr. Quote
bety Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 GRATULACJE za finały!!!!!!!!! Asiaczek napisał(a):OK. Fotki sa. Troszkę u mnie w aparacie (dzięki bety & co.:loveu:), ........ Bety & co :p poleca się na przyszłość. W moim aparacie też jest całe mnóstwo basków - chyba wszystkie Twoje :hmmmm::evil_lol:;):evil_lol: Jutro kilka fotek tutaj wstawię - ale tak jak wszyscy muszę przebrnąć przez wszystkie i je pozmniejszać. :roll: Pzdr Quote
Matusz Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Asiaczku, gratulowałem już po zejściu z ringu ale gratuluję raz jeszcze !! :multi::multi: zaszaleliście ! :multi: miło było znów przez chwilę pogawędzić ;) Quote
Bewarka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Asiaczki, Asiaczki, gratki, gratki! :klacz: Quote
Recommended Posts