Alicja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 ufffff nadrobiłam gadulstwo ...dobrze że też fotaski były ;)... wczoraj miałam jeszcze urlopik i stad te zaniedbanie dogo ;) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 No to jak jesteś na bieżąco - następne fotki. Konkurencja Para Hodowlana: Synchron "ogonkowy"...:lol: To zdjęcie bardzo mi się podoba:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 A teraz wstawię fotki też z konkurencji Para Hodowlana, ale tym razem "synchron" zawiódł...:evil_lol: Zawstydzone baski... Cdn. Pzdr. Quote
Samturia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Asiaczku - nie pamiętam, czy się już pytałam - wybierasz się może do Rybnika na wystawę? Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Też nie pamiętam, czy się pytałaś, ale w Rybniku nas nie będzie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 I BIS PUPPY - Erka w roli głównej. W tej konkurencji było nas tak dużo, ze nie wszyscy zmiescili się na ringu... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Cd. Lokata. Pańcia, dobrze zagrałam? A te zabawki to wszystko moje? Pzdr. Quote
Agappe Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Asiaczek']No to jak jesteś na bieżąco - następne fotki. To zdjęcie bardzo mi się podoba:loveu: http://img255.imageshack.us/img255/4898/resizeofimg6132ahh2.jpg Cdn. Pzdr. mnie tez!!! od razu widac ktore to dziewczynka a ktore chlopiec i to nie tylko po wzroscie:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Cd. No i droga powrotna - wyjątkowo skąpa w fotki...:evil_lol: I to wszystko nt. wystawy w Vaimela/Est. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Agappe napisał(a):mnie tez!!! od razu widac ktore to dziewczynka a ktore chlopiec i to nie tylko po wzroscie:loveu::loveu::loveu: Szkoda tylko, że niezbyt ostre... Pzdr. Quote
Mudik Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 No szkoda, bo super dokładnie to samo bym napisała co Agappe nsapisala:loveu::loveu::loveu: A to świetne, strasznie mi się podoba, przepięknie stoi, super Asiu! http://img53.imageshack.us/img53/3163/resizeofimg6232aqz6.jpg Quote
agaciaaa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Trzymam kciuki za fasolki :loveu: no i za jutro! ;) Quote
Elitesse Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 nie bylo mnie troszke w domu ale juz nadrobilam fotkowe zaleglosci :) co do mojej pracy to bede sie bronic dopiero w pazdzierniku ( myslalam ze we wrzesniu to bedzie :placz:) ale termin nie jest znany - mam dzwonic i sie dowiadywac :roll: a wogole to po napisaniu magisterki myslalam ze zawalu dostane - skonczylam w nocy ze srody na czwartek, zapisalam plik i poszlam spac... wstaje rano w czwartek, chce sobie bledy sprawdzic, klikam na plik a tam "ODMOWA DOSTEPU - PLIK USZKODZONY" :crazyeye::crazyeye: cale szczescie ze wieczorem przeslalam tacie coby sobie przeczytal i tylko jeden podrozdzial mi przepadl i kilka poprawek, ale szybko dopisalam to na nowo nie wiem co bym zrobila gdyby nie ten tatowy meil - az sie boje myslec nawet :shake::shake: Quote
Alicja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 ;) ja jestem ważniejszy :p http://img294.imageshack.us/img294/6776/resizeofimg6106as6.jpg ślicznie się prezentują :loveu: Quote
Korenia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Elitesse - ja bym chyba zawału dostała :O Quote
Mudik Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Elitesse napisał(a):nie bylo mnie troszke w domu ale juz nadrobilam fotkowe zaleglosci :) co do mojej pracy to bede sie bronic dopiero w pazdzierniku ( myslalam ze we wrzesniu to bedzie :placz:) ale termin nie jest znany - mam dzwonic i sie dowiadywac :roll: a wogole to po napisaniu magisterki myslalam ze zawalu dostane - skonczylam w nocy ze srody na czwartek, zapisalam plik i poszlam spac... wstaje rano w czwartek, chce sobie bledy sprawdzic, klikam na plik a tam "ODMOWA DOSTEPU - PLIK USZKODZONY" :crazyeye::crazyeye: cale szczescie ze wieczorem przeslalam tacie coby sobie przeczytal i tylko jeden podrozdzial mi przepadl i kilka poprawek, ale szybko dopisalam to na nowo nie wiem co bym zrobila gdyby nie ten tatowy meil - az sie boje myslec nawet :shake::shake: Jezuuuupadłąbym trupem chyba. Ja pisałam pracę u wujka, nie miałam kompa wtedy i kiedyś nagle cały rozdział mi się pokazał w postaci jakiś chińskich znaczków, narobiłąm paniki ale wujek jakoś zrobił ,ze się naprawiło. To juz wtedy mało nie dostałam awału, a przy tym co Ciebie to już nie wiem co bym zrobiła:shake::shake::shake::roll: Quote
Agappe Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Mudik']Jezuuuupadłąbym trupem chyba. Ja pisałam pracę u wujka, nie miałam kompa wtedy i kiedyś nagle cały rozdział mi się pokazał w postaci jakiś chińskich znaczków, narobiłąm paniki ale wujek jakoś zrobił ,ze się naprawiło. To juz wtedy mało nie dostałam awału, a przy tym co Ciebie to już nie wiem co bym zrobiła:shake::shake::shake::roll: nie straszcie mnie:roll: ja na razie promotora wybralam:cool3: mnie magisterka czeka za 2 lata i licencjat za 3 lata.. i oby sie obylo bez takich przezyc:shake: chociaz jako, ze licencjat bedzie z informatyki licze, ze w razie czego sobie poradze ;) Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='Elitesse']nie bylo mnie troszke w domu ale juz nadrobilam fotkowe zaleglosci :) co do mojej pracy to bede sie bronic dopiero w pazdzierniku ( myslalam ze we wrzesniu to bedzie :placz:) ale termin nie jest znany - mam dzwonic i sie dowiadywac :roll: a wogole to po napisaniu magisterki myslalam ze zawalu dostane - skonczylam w nocy ze srody na czwartek, zapisalam plik i poszlam spac... wstaje rano w czwartek, chce sobie bledy sprawdzic, klikam na plik a tam "ODMOWA DOSTEPU - PLIK USZKODZONY" :crazyeye::crazyeye: cale szczescie ze wieczorem przeslalam tacie coby sobie przeczytal i tylko jeden podrozdzial mi przepadl i kilka poprawek, ale szybko dopisalam to na nowo nie wiem co bym zrobila gdyby nie ten tatowy meil - az sie boje myslec nawet :shake::shake: Hm, a może "Per astera ad astra"? Czyli po naszemu przez trudy do gwiazd? Czyli jeszcze bardziej po naszemu - pierwsze koty za płoty...?:lol: Będzie dobrze! [quote name='Alicja'];) ja jestem ważniejszy :p http://img294.imageshack.us/img294/6776/resizeofimg6106as6.jpg ślicznie się prezentują :loveu: Alicja,jak dobrze, że jesteś!:lol: [quote name='Helga&Ares']piękne fotki!!! Pozdrawiam;) Witaj, Areskowa! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 I znowu prośba o kciuki. Dzisiaj w B-stoku jest oceniana m.in. V gr., czyli baski-babaski. Oby nie padało... O 4.30 poczatek zbiórki... Pzdr. Quote
Recommended Posts