Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

nie bylo mnie troszke w domu ale juz nadrobilam fotkowe zaleglosci :)

co do mojej pracy to bede sie bronic dopiero w pazdzierniku ( myslalam ze we wrzesniu to bedzie :placz:) ale termin nie jest znany - mam dzwonic i sie dowiadywac :roll:

a wogole to po napisaniu magisterki myslalam ze zawalu dostane - skonczylam w nocy ze srody na czwartek, zapisalam plik i poszlam spac...
wstaje rano w czwartek, chce sobie bledy sprawdzic, klikam na plik a tam "ODMOWA DOSTEPU - PLIK USZKODZONY" :crazyeye::crazyeye:
cale szczescie ze wieczorem przeslalam tacie coby sobie przeczytal i tylko jeden podrozdzial mi przepadl i kilka poprawek, ale szybko dopisalam to na nowo
nie wiem co bym zrobila gdyby nie ten tatowy meil - az sie boje myslec nawet :shake::shake:

Posted

Elitesse napisał(a):
nie bylo mnie troszke w domu ale juz nadrobilam fotkowe zaleglosci :)

co do mojej pracy to bede sie bronic dopiero w pazdzierniku ( myslalam ze we wrzesniu to bedzie :placz:) ale termin nie jest znany - mam dzwonic i sie dowiadywac :roll:

a wogole to po napisaniu magisterki myslalam ze zawalu dostane - skonczylam w nocy ze srody na czwartek, zapisalam plik i poszlam spac...
wstaje rano w czwartek, chce sobie bledy sprawdzic, klikam na plik a tam "ODMOWA DOSTEPU - PLIK USZKODZONY" :crazyeye::crazyeye:
cale szczescie ze wieczorem przeslalam tacie coby sobie przeczytal i tylko jeden podrozdzial mi przepadl i kilka poprawek, ale szybko dopisalam to na nowo
nie wiem co bym zrobila gdyby nie ten tatowy meil - az sie boje myslec nawet :shake::shake:

Jezuuuupadłąbym trupem chyba. Ja pisałam pracę u wujka, nie miałam kompa wtedy i kiedyś nagle cały rozdział mi się pokazał w postaci jakiś chińskich znaczków, narobiłąm paniki ale wujek jakoś zrobił ,ze się naprawiło. To juz wtedy mało nie dostałam awału, a przy tym co Ciebie to już nie wiem co bym zrobiła:shake::shake::shake::roll:

Posted

[quote name='Mudik']Jezuuuupadłąbym trupem chyba. Ja pisałam pracę u wujka, nie miałam kompa wtedy i kiedyś nagle cały rozdział mi się pokazał w postaci jakiś chińskich znaczków, narobiłąm paniki ale wujek jakoś zrobił ,ze się naprawiło. To juz wtedy mało nie dostałam awału, a przy tym co Ciebie to już nie wiem co bym zrobiła:shake::shake::shake::roll:

nie straszcie mnie:roll: ja na razie promotora wybralam:cool3: mnie magisterka czeka za 2 lata i licencjat za 3 lata.. i oby sie obylo bez takich przezyc:shake:

chociaz jako, ze licencjat bedzie z informatyki licze, ze w razie czego sobie poradze ;)

Posted

[quote name='Elitesse']nie bylo mnie troszke w domu ale juz nadrobilam fotkowe zaleglosci :)

Hm, a może "Per astera ad astra"? Czyli po naszemu przez trudy do gwiazd? Czyli jeszcze bardziej po naszemu - pierwsze koty za płoty...?:lol:
Będzie dobrze!

[quote name='Alicja'];) ja jestem ważniejszy :p
http://img294.imageshack.us/img294/6776/resizeofimg6106as6.jpg

ślicznie się prezentują :loveu:

Alicja,jak dobrze, że jesteś!:lol:

[quote name='Helga&Ares']piękne fotki!!!
Pozdrawiam;)
Witaj, Areskowa!

Pzdr.