Asiaczek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 anetta napisał(a):Asiaczek, poka nam szczęśliwego wybrańca Malika :cool3: Najpierw skończe fotki z Vaimela... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Żelcia na ringu. Żelcia jest jeszcze na fotkach z konkurencji Pary hodowlane. Ale to później... Pzdr. Quote
Mudik Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Zgrabniutka rudaska:loveu::loveu:,ale i tak mój uluboiony kolor baska to tri:cool3: Asiu co to za czarny piesek za wami, basek???:-o:-o ooo tu-> http://img151.imageshack.us/img151/6679/resizeofimg6094aoc2.jpg Quote
Iwa-R Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Asiaczek']O, jak fajnie, że zajrzałaś! To Twój pierwszy wpis w mojej Galerii!!! Mocno trzymamy kciuki za wystawę!!! Zamelduj się po powrocie i wstaw tutaj kilka fotek Misia.:loveu: Ech... jednak okazuje się, że nie jestem taki super kierowca :evil_lol: Jeszcze dzisiaj przed wyjazdem muszę mechanika odwiedzić... A miało być tak pięknie :roll: Jak tak dalej pójdzie to jeszcze wyjdzie, że wcale nie pojadę... buu. Fotek raczej nie będzie, bo nie sądzę zeby znalazł się ktoś kto by je robił :lol: [quote name='Mudik']Zgrabniutka rudaska:loveu::loveu:,ale i tak mój uluboiony kolor baska to tri:cool3: Asiu co to za czarny piesek za wami, basek???:-o:-o ooo tu-> http://img151.imageshack.us/img151/6679/resizeofimg6094aoc2.jpg Pinczerek :) Quote
Asiaczek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Mudik']Zgrabniutka rudaska:loveu::loveu:,ale i tak mój uluboiony kolor baska to tri:cool3: Asiu co to za czarny piesek za wami, basek???:-o:-o ooo tu-> http://img151.imageshack.us/img151/6679/resizeofimg6094aoc2.jpg Nie, podejrzewam, że to był pinczer miniaturowy. Na tej wystawie było ich sporo i naprawde każdy jeden to taki ładny, zgrabny psiak. Bardzo mi się podobały. Bo u nas, to takie jakies chude, garbate wyłupki... O, nie zauważyłam, że Iwa-R już odpowiedziała... Pzdr. Quote
Agappe Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Asiaczek napisał(a): No to przed pójściem spać, wstawię dla Ciebie i całęgo Fanclubu Żelosłąwy trochę jej fotek. Pzdr. jupi!! widzialam Zelinke :)) Quote
alive Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Melduję, że nadrobiłam zaległości nie zważając na marudzenie córy :diabloti: Śliczne te Twoje psiury :) Quote
Bewarka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 http://img397.imageshack.us/img397/4803/resizeofimg5956qh8.jpg Ciekawski basek, mmmm :loveu: Quote
Mona4 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 witam Takie cudo jest w schronisku.moze macie chetnego kto by go przygarnol http://www.garnek.pl/anoaa2803/2781546/promykowe-psiaki Quote
Mudik Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 A sprawdzaliście ,nie ma tatuażu ani chipa??? Quote
Asiaczek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='alive']Melduję, że nadrobiłam zaległości nie zważając na marudzenie córy :diabloti: Śliczne te Twoje psiury :) Podziękuj Maryśce za poojowe nastawienie do basków...:loveu: [quote name='Mona4']witam Takie cudo jest w schronisku.moze macie chetnego kto by go przygarnol http://www.garnek.pl/anoaa2803/2781546/promykowe-psiaki [quote name='Mudik']A sprawdzaliście ,nie ma tatuażu ani chipa??? Na wątku "Basenji w potrzebie" jest już ogłoszony... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Asiaczek napisał(a): Na wątku "Basenji w potrzebie" jest już ogłoszony... Pzdr. co za cudoooo.... Quote
jamnicze Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 A gdzie ten piesek przebywa, w jakim schronisku? Quote
Jupi Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Asiaczek napisał(a):Tak, byłam z Felką na kryciu w kraju tulipanów, wiatraków i ... pięknych basenji, szczególnie u zaprzyjaźnionej hodowczyni - Jennifer. Wyjazd z W-wy o 16.30 razem z Iwa-R. Rzeczywiście, ta dziewczyna jest super kierowcą! :lol: W Poznaniu byłysmy ok. 21.00, przesiadka do innego samochodu i... jazda do Holandii. W Holandii byliśmy ok. godz. 12.00 w poniedziałek. Krycie poszło super! Abotere's MALIK jest... hm, jakby to powiedzieć, no..... psem, który super kryje!:loveu::evil_lol: Potem herbatka u Jennifer, fotki Malika, wymiana prezentów :lol: i do hoteliku wykąpać się. Jak się okazało hotelik to raczej prywatne kwatery, ale na takim poziomie, że niektóre hotele moga sie schować! Po obiedzie i po krótkim odpoczynku trochę pozwiedzaliśmy Eede (są fotki!), powrót do hotelu, spacer wieczorny z psiakami (wzięłam ze sobą 3 suczki, przynajmniej w domu był względny spokój) i spać. Pobudka we wtorek o godz. 6.00, spacerek, śniadanie i powtórka krycia. Eh, ten Malik...:loveu::multi: I juz powrót do domu. Wyjazd tak ok. 9.00 rano. Prawda, że tempo iście ekspressowe?:lol: Fotek jest sporo, bo z samej miejscwości Eede, jak i tradycyjnie z trasy. No i troche fotek Malika. Trasa już odespana, zmęczenie jeszcze gdzieś siedzi, ale trzeba brać się za nadrabianie zaległości. "Czas nie będzie na nas czekał..." Dzięki za odkurzanie Galerii! Pzdr. podoba mi sie ten napiety plan:thumbs: uff wszystkie zaległości nadrobione:pteraz na bieżąco jestem:lol: Quote
Poświata Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Czekam na foty, zapewne piękne będą :cool3::lol:. Quote
lady_m Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Przyszlam sie przywitac i powiedziec "do zobaczenia" ;) Quote
Asiaczek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='jamnicze']A gdzie ten piesek przebywa, w jakim schronisku? W Gdańsku. Tu masz link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74845&page=12 [quote name='Jupi']podoba mi sie ten napiety plan:thumbs: uff wszystkie zaległości nadrobione:pteraz na bieżąco jestem:lol: Super! Ja u Ciebie tez miałam duuuużo nadrabiania...:lol: [quote name='Poświata']Czekam na foty, zapewne piękne będą :cool3::lol:. Fotki - jak to fotki. Ale widoczki na nich... [quote name='lady_m']Przyszlam sie przywitac i powiedziec "do zobaczenia" ;) Do zobaczenia, Koffana...:lol: Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 to kiedy te fotki? bo czekam na nie i czekam :lol: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Chwila, chwila. Pisałam, że najpierw będą fotki z wystawy z Vaimela ( były Erki i Żelki, został jeszcze Dżezik i konkurencje hodowlane). A dopiero potem - z wyjazdu.:lol: Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Asiaczek napisał(a):Chwila, chwila. Pisałam, że najpierw będą fotki z wystawy z Vaimela ( były Erki i Żelki, został jeszcze Dżezik i konkurencje hodowlane). A dopiero potem - z wyjazdu.:lol: Pzdr. te już dawno widziałam :evil_lol::loveu::multi: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 No, dobra. To teraz Dzezik na ringu... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Cd. Dżezika na wystawie w Vaimela/Est. Cdn. Pzdr. Quote
Samturia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Ślicznie sie prezentują Twoje baski :loveu: No i gratulacje :cool2: Quote
jamnicze Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 No proszę basek w gdańskim schronie :(, szkoda, ze urlop mi się już skończył Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Samturia napisał(a):Ślicznie sie prezentują Twoje baski :loveu: No i gratulacje :cool2: Dzieki!:buzi: jamnicze napisał(a):No proszę basek w gdańskim schronie :(, szkoda, ze urlop mi się już skończył A co ma do rzeczy Twój skończony urlop? pzdr. Quote
Recommended Posts