Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']O, jak fajnie, że zajrzałaś! To Twój pierwszy wpis w mojej Galerii!!!
Mocno trzymamy kciuki za wystawę!!! Zamelduj się po powrocie i wstaw tutaj kilka fotek Misia.:loveu:
Ech... jednak okazuje się, że nie jestem taki super kierowca :evil_lol: Jeszcze dzisiaj przed wyjazdem muszę mechanika odwiedzić... A miało być tak pięknie :roll:
Jak tak dalej pójdzie to jeszcze wyjdzie, że wcale nie pojadę... buu.
Fotek raczej nie będzie, bo nie sądzę zeby znalazł się ktoś kto by je robił :lol:

[quote name='Mudik']Zgrabniutka rudaska:loveu::loveu:,ale i tak mój uluboiony kolor baska to tri:cool3:

Asiu co to za czarny piesek za wami, basek???:-o:-o
ooo tu->
http://img151.imageshack.us/img151/6679/resizeofimg6094aoc2.jpg
Pinczerek :)

Posted

[quote name='Mudik']Zgrabniutka rudaska:loveu::loveu:,ale i tak mój uluboiony kolor baska to tri:cool3:

Asiu co to za czarny piesek za wami, basek???:-o:-o
ooo tu->
http://img151.imageshack.us/img151/6679/resizeofimg6094aoc2.jpg
Nie, podejrzewam, że to był pinczer miniaturowy. Na tej wystawie było ich sporo i naprawde każdy jeden to taki ładny, zgrabny psiak. Bardzo mi się podobały. Bo u nas, to takie jakies chude, garbate wyłupki...

O, nie zauważyłam, że Iwa-R już odpowiedziała...

Pzdr.

Posted

[quote name='alive']Melduję, że nadrobiłam zaległości nie zważając na marudzenie córy :diabloti:
Śliczne te Twoje psiury :)
Podziękuj Maryśce za poojowe nastawienie do basków...:loveu:

[quote name='Mona4']witam

Takie cudo jest w schronisku.moze macie chetnego kto by go przygarnol

http://www.garnek.pl/anoaa2803/2781546/promykowe-psiaki

[quote name='Mudik']A sprawdzaliście ,nie ma tatuażu ani chipa???
Na wątku "Basenji w potrzebie" jest już ogłoszony...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, byłam z Felką na kryciu w kraju tulipanów, wiatraków i ... pięknych basenji, szczególnie u zaprzyjaźnionej hodowczyni - Jennifer.

Wyjazd z W-wy o 16.30 razem z Iwa-R. Rzeczywiście, ta dziewczyna jest super kierowcą! :lol: W Poznaniu byłysmy ok. 21.00, przesiadka do innego samochodu i... jazda do Holandii.

W Holandii byliśmy ok. godz. 12.00 w poniedziałek. Krycie poszło super! Abotere's MALIK jest... hm, jakby to powiedzieć, no..... psem, który super kryje!:loveu::evil_lol: Potem herbatka u Jennifer, fotki Malika, wymiana prezentów :lol: i do hoteliku wykąpać się. Jak się okazało hotelik to raczej prywatne kwatery, ale na takim poziomie, że niektóre hotele moga sie schować! Po obiedzie i po krótkim odpoczynku trochę pozwiedzaliśmy Eede (są fotki!), powrót do hotelu, spacer wieczorny z psiakami (wzięłam ze sobą 3 suczki, przynajmniej w domu był względny spokój) i spać.

Pobudka we wtorek o godz. 6.00, spacerek, śniadanie i powtórka krycia. Eh, ten Malik...:loveu::multi:

I juz powrót do domu. Wyjazd tak ok. 9.00 rano. Prawda, że tempo iście ekspressowe?:lol:

Fotek jest sporo, bo z samej miejscwości Eede, jak i tradycyjnie z trasy. No i troche fotek Malika.
Trasa już odespana, zmęczenie jeszcze gdzieś siedzi, ale trzeba brać się za nadrabianie zaległości. "Czas nie będzie na nas czekał..."

Dzięki za odkurzanie Galerii!
Pzdr.

podoba mi sie ten napiety plan:thumbs:

uff wszystkie zaległości nadrobione:pteraz na bieżąco jestem:lol:

Posted

[quote name='jamnicze']A gdzie ten piesek przebywa, w jakim schronisku?
W Gdańsku.
Tu masz link:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74845&page=12

[quote name='Jupi']podoba mi sie ten napiety plan:thumbs:

uff wszystkie zaległości nadrobione:pteraz na bieżąco jestem:lol:
Super!
Ja u Ciebie tez miałam duuuużo nadrabiania...:lol:

[quote name='Poświata']Czekam na foty, zapewne piękne będą :cool3::lol:.
Fotki - jak to fotki. Ale widoczki na nich...

[quote name='lady_m']Przyszlam sie przywitac i powiedziec "do zobaczenia" ;)
Do zobaczenia, Koffana...:lol:
Pzdr.

Posted

Chwila, chwila. Pisałam, że najpierw będą fotki z wystawy z Vaimela ( były Erki i Żelki, został jeszcze Dżezik i konkurencje hodowlane). A dopiero potem - z wyjazdu.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chwila, chwila. Pisałam, że najpierw będą fotki z wystawy z Vaimela ( były Erki i Żelki, został jeszcze Dżezik i konkurencje hodowlane). A dopiero potem - z wyjazdu.:lol:

Pzdr.

te już dawno widziałam :evil_lol::loveu::multi:

Posted

Samturia napisał(a):
Ślicznie sie prezentują Twoje baski :loveu:

No i gratulacje :cool2:

Dzieki!:buzi:

jamnicze napisał(a):
No proszę basek w gdańskim schronie :(, szkoda, ze urlop mi się już skończył

A co ma do rzeczy Twój skończony urlop?
pzdr.