Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Matusz napisał(a):
kogo zabierasz do Białego?

Oj, nie czytasz dokładnie postów...

zgłosiłam 5 psiaków:
Kenia
Dżezika
Erkę
Żelkę
Felką
Ma byc jeszcze Jumcia z Litwy! Tak więc bedzie nas 6 Asiaczków...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, nie czytasz dokładnie postów...

zgłosiłam 5 psiaków:
Kenia
Dżezika
Erkę
Żelkę
Felką
Ma byc jeszcze Jumcia z Litwy! Tak więc bedzie nas 6 Asiaczków...
Pzdr.

nie widziałem tego postu, umknął gdzieś :eviltong:

to będzie co wymiziać :lol:

Posted

Matusz napisał(a):
nie widziałem tego postu, umknął gdzieś :eviltong:

to będzie co wymiziać :lol:

Służę okularkami...:evil_lol:

Elitesse napisał(a):
a ja sie pochwale ze skonczylam pisac prace magisterska :multi:
jutro jade ja zawiezc na uczelnie ... i bede czekac na obrone :roll:

Uh, to niedługo będziemy do Ciebie mówić Pani Magister, hohoho...
Daj znac, kiedy bedzie termin obrony, to bedziemy mocno trzymać kciuki. A jaki temat pracy?
pzdr.

Posted

poczytałam wszystko ....ale głowe mam kwadratową po naradzie :roll:...jutro mam jeszcze urlopika ale od poniedziałku zaczynam od 6 rano :cool1:
Dzień dobereczek

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, byłam z Felką na kryciu w kraju tulipanów, wiatraków i ... pięknych basenji, szczególnie u zaprzyjaźnionej hodowczyni - Jennifer.

Wyjazd z W-wy o 16.30 razem z Iwa-R. Rzeczywiście, ta dziewczyna jest super kierowcą! :lol: W Poznaniu byłysmy ok. 21.00, przesiadka do innego samochodu i... jazda do Holandii.

W Holandii byliśmy ok. godz. 12.00 w poniedziałek. Krycie poszło super! Abotere's MALIK jest... hm, jakby to powiedzieć, no..... psem, który super kryje!:loveu::evil_lol: Potem herbatka u Jennifer, fotki Malika, wymiana prezentów :lol: i do hoteliku wykąpać się. Jak się okazało hotelik to raczej prywatne kwatery, ale na takim poziomie, że niektóre hotele moga sie schować! Po obiedzie i po krótkim odpoczynku trochę pozwiedzaliśmy Eede (są fotki!), powrót do hotelu, spacer wieczorny z psiakami (wzięłam ze sobą 3 suczki, przynajmniej w domu był względny spokój) i spać.

Pobudka we wtorek o godz. 6.00, spacerek, śniadanie i powtórka krycia. Eh, ten Malik...:loveu::multi:

I juz powrót do domu. Wyjazd tak ok. 9.00 rano. Prawda, że tempo iście ekspressowe?:lol:

Fotek jest sporo, bo z samej miejscwości Eede, jak i tradycyjnie z trasy. No i troche fotek Malika.
Trasa już odespana, zmęczenie jeszcze gdzieś siedzi, ale trzeba brać się za nadrabianie zaległości. "Czas nie będzie na nas czekał..."

Dzięki za odkurzanie Galerii!
Pzdr.

super ekspresowo!!! to ja moze juz sie powoli bede umawiala na mizianko maluchow?? :evil_lol::evil_lol:

czekam z niecierpliwoscia na zdjecia!!!!

Posted

Agappe napisał(a):
super ekspresowo!!! to ja moze juz sie powoli bede umawiala na mizianko maluchow?? :evil_lol::evil_lol:

czekam z niecierpliwoscia na zdjecia!!!!

Hahaha, nie, no, aż takiego tempa nie narzucamy...:lol:
Pzdr.

Posted

Przed wyjazdem do Vaimela...

Cześć, to ja. Misiek z Poznania...

Troszkę zdziwiony Wahzirek...

Wahzirek - mało gościnny...

... gość na podłodze...

Wspólne szukanie kota...

... który w końcu znalazł się na rękach Iwy-R.:lol:

Cdn.
Pzdr.

Posted

sylrwia napisał(a):
Iwa-R masz super umaszczonego kota:)

Iwa-R zajrzy tutaj dopiero po powrocie z Węgier, czyli w przyszłym tygodniu. Tak mi przynajmniej obiecała...:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Iwa-R zajrzy tutaj dopiero po powrocie z Węgier, czyli w przyszłym tygodniu. Tak mi przynajmniej obiecała...:lol:
Pzdr.

A jednak zajrzała jeszcze przed wystawą :cool3:
Tyle, że ja nic nie wiem o tym, żebym miała kota :evil_lol: Ruda kotka jest własnością Asi, ja tylko byłam ta od głaskania :)

Cieszę się Asiu, że mogłam pomóc na wystawie.... widzisz... takie fajne zdjęcia masz :loveu:

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Elitesse']loo matko ale malutkie numerki byly na tej wystawie :evil_lol:Numerki to właściwie były takie, jak wszędzie, ale ja je tak specjalnie włozyłam, bo wygodniej mi było je potem wyciągać przy wymianie psów...:lol:

[quote name='Iwa-R']A jednak zajrzała jeszcze przed wystawą :cool3:
Tyle, że ja nic nie wiem o tym, żebym miała kota :evil_lol: Ruda kotka jest własnością Asi, ja tylko byłam ta od głaskania :)

Cieszę się Asiu, że mogłam pomóc na wystawie.... widzisz... takie fajne zdjęcia masz :loveu:

Pozdrawiam
O, jak fajnie, że zajrzałaś! To Twój pierwszy wpis w mojej Galerii!!!
Mocno trzymamy kciuki za wystawę!!! Zamelduj się po powrocie i wstaw tutaj kilka fotek Misia.:loveu:

[quote name='jamnicze']Ereczka :) - toż to już kawał psicy jest ;)
http://img137.imageshack.us/img137/6690/resizeofimg6063gw9.jpg
Wydaje mi się, że jakoś tak ostatnio wydoroślała... jakby troszkę więcej mięska nabrała...

[quote name='Agappe']a ja czekam na Zelinke:loveu:

No to przed pójściem spać, wstawię dla Ciebie i całęgo Fanclubu Żelosłąwy trochę jej fotek.

Pzdr.