Florka_xyz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Witaj Asiaczku;) GRATULUJE tak wielkich sukcesow:multi::multi::multi::loveu: A najbardzej cieszy mnie wynik "mojego"Dzezika :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Błyskotka Mudik Kincia kaskaSz Agappe Elitesse betel lady_m Enchantress'ka Alicja nessie00 Justys95 Florka xyz anetta - bardzo Wam dziękuję za miłe słowa pod adresem moich basków, za gratulacje i za pamięć. Jesteście Kochane!!!:loveu::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Alicja']melduję fizyczną gotowość do wyjścia do pracy :razz:aczkolwiek psychicznie nie jestem jeszcze gotowa ;) Miłego dnia :multi: I jak minął dzień? [quote name='nessie00']Asiaczku, gratulujemy serdecznie:multi: nessie00 - witaj! Jak ja Cię dawno nie widziałam, nie słyszałam... [quote name='moon_light']Macie racje Asiaczkowe baski to już jest "marka" . Z daleka poznam :cool1:, mimo że w rasie nie siedze . :buzi: [quote name='Florka_xyz']Witaj Asiaczku;) GRATULUJE tak wielkich sukcesow:multi::multi::multi::loveu: A najbardzej cieszy mnie wynik "mojego"Dzezika :loveu::loveu::loveu: No tak, Twój Dżezik zaszalał! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Tak, byłam z Felką na kryciu w kraju tulipanów, wiatraków i ... pięknych basenji, szczególnie u zaprzyjaźnionej hodowczyni - Jennifer. Wyjazd z W-wy o 16.30 razem z Iwa-R. Rzeczywiście, ta dziewczyna jest super kierowcą! :lol: W Poznaniu byłysmy ok. 21.00, przesiadka do innego samochodu i... jazda do Holandii. W Holandii byliśmy ok. godz. 12.00 w poniedziałek. Krycie poszło super! Abotere's MALIK jest... hm, jakby to powiedzieć, no..... psem, który super kryje!:loveu::evil_lol: Potem herbatka u Jennifer, fotki Malika, wymiana prezentów :lol: i do hoteliku wykąpać się. Jak się okazało hotelik to raczej prywatne kwatery, ale na takim poziomie, że niektóre hotele moga sie schować! Po obiedzie i po krótkim odpoczynku trochę pozwiedzaliśmy Eede (są fotki!), powrót do hotelu, spacer wieczorny z psiakami (wzięłam ze sobą 3 suczki, przynajmniej w domu był względny spokój) i spać. Pobudka we wtorek o godz. 6.00, spacerek, śniadanie i powtórka krycia. Eh, ten Malik...:loveu::multi: I juz powrót do domu. Wyjazd tak ok. 9.00 rano. Prawda, że tempo iście ekspressowe?:lol: Fotek jest sporo, bo z samej miejscwości Eede, jak i tradycyjnie z trasy. No i troche fotek Malika. Trasa już odespana, zmęczenie jeszcze gdzieś siedzi, ale trzeba brać się za nadrabianie zaległości. "Czas nie będzie na nas czekał..." Dzięki za odkurzanie Galerii! Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 tak ładnie to wszystko opisałaś, że nie mogę się doczekać by zobaczyć 'na własne oczy':multi::loveu: Quote
Mudik Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dzięki za dokładną relacje,ja tez nie mogę doczekać się zdjęć, ale zobaczę je późnym wieczorem bo jeszcze mam jednego klienta na wieczór dzisiaj(pewna słodka haszczaczka) Trzymam kciuki za cudne małe fasolki:multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 sylrwia napisał(a):To teraz czekamy na małe fasolki:thumbs: Tfu, tfu, tfu... Helga&Ares napisał(a):tak ładnie to wszystko opisałaś, że nie mogę się doczekać by zobaczyć 'na własne oczy':multi::loveu: Cierpliwości... Mudik napisał(a):Dzięki za dokładną relacje,ja tez nie mogę doczekać się zdjęć, ale zobaczę je późnym wieczorem bo jeszcze mam jednego klienta na wieczór dzisiaj(pewna słodka haszczaczka) Trzymam kciuki za cudne małe fasolki:multi::multi::multi::multi: Dzisiaj fotek raczej nie zdążę wstawić... Pzdr. Quote
Matusz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 super, że krycie udane !! :multi::multi: to widzimy się w Białymstoku ;) w niedzielę:lol: kogo wystawiasz w B.? Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 zgłosiłam 5 psiaków: Kenia Dżezika Erkę Żelkę Felką Ma byc jeszcze Jumcia z Litwy! Tak więc bedzie nas 6 Asiaczków... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 JAZZY BOY Asiaczek (FCI) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI JELLY JOSHREEN Asiaczek (FCI) FELMERIA-FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek [SIZE=2]KENTARO WITH ME Asiaczek FCI [SIZE=2]chyba trafiłam? Tylko który psiak to który po przydomkach i imionach domowych? [SIZE=2]Asiaczku mamy bardzo podobne nazwiska :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='kaskaSz']JAZZY BOY Asiaczek (FCI) - Dżezik LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - Erka JELLY JOSHREEN Asiaczek (FCI) - Żelka FELMERIA-FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - Felka [SIZE=2]KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - Kenio [SIZE=2]chyba trafiłam? Tylko który psiak to który po przydomkach i imionach domowych? [SIZE=2]Asiaczku mamy bardzo podobne nazwiska :evil_lol: Dopisałam na czerwono. Nazwiska mamy podobne? No to pewnie jesteśmy jakieś kuzynki, baaaardzo dalekie...:lol: Bo to nazwisko to ja mam "po męzu". Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Tak, zapewne jakaś setna woda po kisielu :evil_lol: Wiem już teraz po kim mam miłość do psów :loveu:;) Quote
Korenia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ja również dołączam się do prośby o zdjęcia :) Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 OK. Zaraz zabieram się do fotek z Vaimela. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 kaskaSz napisał(a):Tak, zapewne jakaś setna woda po kisielu :evil_lol: Wiem już teraz po kim mam miłość do psów :loveu:;) Hahaha, dobre!:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Asiaczek napisał(a):OK. Zaraz zabieram się do fotek z Vaimela. Pzdr. coś mi utknęło ?;) to ta wystawa w Estonii tak?:oops: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Matusz']coś mi utknęło ?;) to ta wystawa w Estonii tak?:oops: Tak, Kochaniutki, umkneło ci coś... DZEZIK- CAC, BOS, BOB Nowy Ch.Estonii ZELKA - CAC, BOS Nowy Ch.Estonii ERKA - NSZwR Erka (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI) - BIS PUPPY - 3 lokata!!! Pary Hodowlane - Żelka i Dzezik - 3 miejsce Dżezik (JAZZY BOY Asiaczek FCI) - BOG1!!! HURA!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::klacz::klacz: Pzdr. Quote
Matusz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 no to ja za to gratulowałem :evil_lol::evil_lol: tylko nie pamiętałem nazwy tego miasta, dlatego pytałem:diabloti: no ale dawaj Asiu fotki, fotki, fotki :multi: jak tam ciasto "bez" i "z" :roll:? Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Noooo, myślimy o tych ciastach... Ale piec będę dopiero w sobotę. Przeciez nie poczęstuję Was jakimś starociem...:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Noooo, myślimy o tych ciastach... Ale piec będę dopiero w sobotę. Przeciez nie poczęstuję Was jakimś starociem...:lol: Pzdr. no tak, na pewno będzie coś pysznego:loveu: Quote
Anecioreczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 piękne tytuły i nagordy!! Gratuluje!!!:cool3: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Matusz napisał(a):no tak, na pewno będzie coś pysznego:loveu: A to. to juz sami ocenicie...:lol: Anecioreczek napisał(a):piękne tytuły i nagordy!! Gratuluje!!!:cool3: Anecioreczek, witaj! Cieszę się, że do nas zaglądnęłaś...:multi: Pzdr. Quote
Recommended Posts