Cambel&Megi Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Asiaczek']Odmeldowujemy się... Estonia nas wzywa!!! A, i jeszcze jedno. W dzisiejszej poczcie znalazłam 2 certyfikaty na Championa Słowacji: Abotere's WAHZIRI JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI Pzdr. Gratulacje!!! Również trzymamy kciuki, czekając na wspaniałe wyniki z Estonii!! Quote
Matusz Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mudik napisał(a):Dołączamy do kciuków!!!:multi::multi::multi: i ja również !! :) Quote
kaskaSz Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 I jeszcze ja trzmam kciukasy i z niecierpliwością czekam na wystawę w Białymstoku, aby Was zobaczyć :) Quote
Cambel&Megi Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 kaskaSz napisał(a):I jeszcze ja trzmam kciukasy i z niecierpliwością czekam na wystawę w Białymstoku, aby Was zobaczyć :) A mnie Białystok omija, pracuję jako 'psia niania' maluchów....:( Quote
Agappe Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='Asiaczek']Odmeldowujemy się... Estonia nas wzywa!!! A, i jeszcze jedno. W dzisiejszej poczcie znalazłam 2 certyfikaty na Championa Słowacji: Abotere's WAHZIRI JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI Pzdr. gratuluje i powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Savannah Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Estonia CAC: DZEZIK- CAC, BOS, BOB Nowy Ch.Estonii ZELKA - CAC, BOS Nowy Ch.Estonii ERKA - NSZwR GRATULACJE !!! :multi: Quote
jamnicze Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='Savannah']Estonia CAC: DZEZIK- CAC, BOS, BOB Nowy Ch.Estonii ZELKA - CAC, BOS Nowy Ch.Estonii ERKA - NSZwR GRATULACJE !!! :multi: GRATULACJE !!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Agappe Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Wiedziałam, inaczej nie mogło być!!! I ja GRATULUJĘ!!! :klacz::klacz::klacz: Quote
hanacek Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja tez GRATULUJE !!!!:multi::multi::multi::klacz::klacz::klacz: Quote
kaskaSz Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Gratulacje! Już wiadomo kto podbije białostocki ring basenji :loveu: Quote
Mudik Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 GRATULACJE !!! :multi::multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Gratulacje :multi: Asiaczek napisał(a):Mężem Żelci będzie albo Gusio-pręgusio albo Wahzirek. Z przewagą na Gusia...:lol: Jest szansa na pręgowane szczeniorki? :razz: :loveu: Quote
Elitesse Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 no no supar wyniki !! :multi::multi: a jakies wiesci z BISow ? Quote
Mudik Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Elitesse napisał(a):no no supar wyniki !! :multi::multi: a jakies wiesci z BISow ? Wprawdzie nie z basków ,ale to NASI. BIS Par Hodowlanych Sheina i Slesh aussiki forumowej Musiałek, Slash jeszcze 3-ci na BIS-ie Juniorów. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Savannah']Estonia CAC: DZEZIK- CAC, BOS, BOB Nowy Ch.Estonii ZELKA - CAC, BOS Nowy Ch.Estonii ERKA - NSZwR GRATULACJE !!! :multi: Dzieki Savannah za wstawienie wyników!:buzi: Ale najsmaczniejsze kąski zostawiłam na koniec... Erka (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI) - BIS PUPPY - 3 lokata!!! Pary Hodowlane - Żelka i Dzezik - 3 miejsce (1 miejsce zajeła "nasza" forumowa Musiałek!!!:terazpol:) Dżezik (JAZZY BOY Asiaczek FCI) - BOG1!!! HURA!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::klacz::klacz::klacz::klacz: Wyrobił się chłopaczyna, co nie? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 bety betel Mudik Elitesse Kinia Cambel&Megi Matusz kaskaSz Agappe Savannah jamnicze hanacek Korenia agaciaaa - wszystkim Wam bardzo serdecznie dziękuję za kciuki i gratulacje! Nawet nie wiecie, jak to cieszy, gdy po dłuuugiej jeździe (900 km w jedna stronę) wchodzi się na DGM a tutaj tyle ciepłych słów! Radość dzielona z przyjaciółmi jest podwójna!:loveu: Asiaczki dzię-ku-ją!!!!:hand::buzi: Quote
bety Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No to... [quote name='bety']!!!!!!!!!GRATULACJE!!!!!!!!! .... że tak sama się zacytuję - bo nic innego nie wypada zrobić :lol::lol::lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Justys95']Hejo baski :loveu: Takie mi się najbardziej podobają :D Cieszę się, że wśród tych wybranych sa trikolory...:lol: [quote name='Elitesse']powodzenia ! :thumbs: BTW to Wrocek na 100 % bo w Lux mamy inne dni a w Chorzowie Ciebie w tym roku nie ma za to ja bede po raz pierwszy OK. No to zostaje Wrocek. A w Chorzowie dzielnie mnie zastępuj! [quote name='kaskaSz']I jeszcze ja trzmam kciukasy i z niecierpliwością czekam na wystawę w Białymstoku, aby Was zobaczyć :) I wzajemnie! [quote name='hanacek']Ja tez GRATULUJE !!!!:multi::multi::multi::klacz::klacz::klacz: Hanacku - Tobie szczegolnie dziękuję!!!:buzi: [quote name='kaskaSz']Gratulacje! Już wiadomo kto podbije białostocki ring basenji :loveu: Oby nie zapeszyc - do B-stoku zgłoszone sa tylko Asiaczki... (wieści nieoficjalne:cool1:) [quote name='agaciaaa']Gratulacje :multi: Jest szansa na pręgowane szczeniorki? :razz: :loveu: Szamsa jest. Tylko czy Matka Natura zechce, aby tak się stało...:cool1: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Wielkie Gratulki :multi::multi::multi:. Quote
Recommended Posts