Elitesse Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 e tam wcale nie wieki, ale ostatnio jestem z doskoku i tylko siem patrzem - nic gie gadam :eviltong: Quote
Madzik93 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Madzik93! Ciebie tez daaaawno tutaj nie było... Dlatego cieszę się, że zajrzałas!:multi: A wyprowadzam psiaki dwójkami. Inaczej to jest po prostu szarpanina i ani ja ani psy nie mają żadnej przyjemności ze spacerków.:lol: W Chorzowie w tym roku mnie nie będzie. Sędzia...:cool1: Ja zaglądałam tylko nie pisałam :cool3: A ja juz sie tak nastawilam na Chorzów:placz: To moze Zabrze w październiku? Mogłabym prosic o jakis bardziej szczegółowy plan spacerków? Bo przy 10(?) psiakach to chyba troszke ci to czasu zajmuje? :evil_lol: Quote
betel Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Może i wiewórki , tylko jakieś takie zmutowane:lol: Miłego dnia. Quote
Cambel&Megi Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Asiaczek napisał(a): Jeszcze nie myślałam o tej wystawie. Obawiam się jednak, że może byc problem... Felka troszke wcześniej dostała cieczki to i porów może wypaść wcześniej. No i Żelcia... tez będzie kryta w tym roku. Tak więc na razie nic nie mogę obiecać... Rozumiem.. A zdradzisz nam, kto będzie tatusiem dzieci Żelci? Czy to moje niedoczytanie, albo narazie tajemnica.. ? Madzik93 napisał(a): Mogłabym prosic o jakis bardziej szczegółowy plan spacerków? Bo przy 10(?) psiakach to chyba troszke ci to czasu zajmuje? :evil_lol: 9 :lol: Quote
Dinka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Z checia bede odwiedzac i na pewno zostane poogladac zdjecie. :loveu::loveu: 9 psow?! :crazyeye: Pff. :diabloti: Malutko :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Elitesse napisał(a):e tam wcale nie wieki, ale ostatnio jestem z doskoku i tylko siem patrzem - nic gie gadam :eviltong: Błąd! Zostaw ślad, że byłaś, to tak cieszy czytającego... Madzik93 napisał(a):Ja zaglądałam tylko nie pisałam :cool3: A ja juz sie tak nastawilam na Chorzów:placz: To moze Zabrze w październiku? Mogłabym prosic o jakis bardziej szczegółowy plan spacerków? Bo przy 10(?) psiakach to chyba troszke ci to czasu zajmuje? :evil_lol: Niestety, Kochana, Zabrze tez odpada. Na początku października jest Europejska i to chyba będzie ostatnia wystawa z suczkami. Potem to juz tylko ciąże, porody itp... No, może jeszcze Poznań i ewent. Wels/Austria na pocz. grudnia). Zobaczymy. A co do planu spacerków: Pobudka o 4.30 - spacery do 6.00 Ppłd. - zaczynam od 16.30 do ok. 18.00 No i wieczór - od ok. 21.30/22.00 ... Czasami w ciągu dnia tez trzeba wyjśc z psiakami, gdy jakaś biegunka się czepnie... A w weekendy to popołudniowy spacer wypada tak ok. 14.00. betel napisał(a):Może i wiewórki , tylko jakieś takie zmutowane:lol: Miłego dnia. Ale jakie fajne sa te moje mutanty!:loveu: Cambel&Megi napisał(a):Rozumiem.. A zdradzisz nam, kto będzie tatusiem dzieci Żelci? Czy to moje niedoczytanie, albo narazie tajemnica.. ? 9 :lol: Mężem Żelci będzie albo Gusio-pręgusio albo Wahzirek. Z przewagą na Gusia...:lol: Tak, tak. 10! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Dinka napisał(a):Z checia bede odwiedzac i na pewno zostane poogladac zdjecie. :loveu::loveu: 9 psow?! :crazyeye: Pff. :diabloti: Malutko :evil_lol::evil_lol: Nie 9, a 10! Zapraszamy! A ja dzisiaj zajrzę do Ciebie. Pzdr. Quote
Agappe Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Asiaczek'] Agappe, a o której to godzinie byłaś na rowerku, co? Dzisiaj, owszem, zobaczyłam 2 nieodebrane połączenia od Ciebie... A po spacerach jestem zawsze tak padnięta, że ... tylko łóżko mam w oczach.. Pzdr.. a jakoś wydawało mi się, ze i Ty bywasz nocnym markiem :oops: a po raz pierwszy dzwoniłam do Ciebie ok 22:04 i o 22:28 (jak dla mnie to środek dnia:evil_lol:) Quote
Cambel&Megi Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Mężem Żelci będzie albo Gusio-pręgusio albo Wahzirek. Z przewagą na Gusia...:lol: Tak, tak. 10! Pzdr. Moje wymarzone skojarzenie- Żelka & Gusio... Chociaż teraz i to i tak tylko mogę popatrzeć z boku... Przepraszam, faktycznie - źle policzyłam... Quote
Asiaczek Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Agappe napisał(a):a jakoś wydawało mi się, ze i Ty bywasz nocnym markiem :oops: a po raz pierwszy dzwoniłam do Ciebie ok 22:04 i o 22:28 (jak dla mnie to środek dnia:evil_lol:) No, bywam, bywam... Ale czasami kłade sie wczesniej spać... Cambel&Megi napisał(a):Moje wymarzone skojarzenie- Żelka & Gusio... Chociaż teraz i to i tak tylko mogę popatrzeć z boku... Przepraszam, faktycznie - źle policzyłam... Może w tym roku uda się "zrobić" to Twoje wymarzone skojarzenie...:lol: Pzdr. Quote
Samturia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Aj no nie było mnie długo - jakoś tak brak chęci na latanie po galeriach.. ;) Ale przed wejściem do Asiaczków się nie powstrzymałam :loveu: Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Pooglądałam wszystkie i kocie i psiowe ;):loveu:... podziwiam Cię z tymi spacerkami i podziałem karmienia i w ogóle .... :loveu: Quote
Agappe Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Asiaczek'] Mężem Żelci będzie albo Gusio-pręgusio albo Wahzirek. Z przewagą na Gusia...:lol: Tak, tak. 10! Pzdr. pozwole przedstawić swoją opinię :lol: mężem dla Żelci powinien zostać Wahzirek :cool3: [SIZE="1"]a teraz powiem coś za co mnie pewnie niektórzy zabiją - o wiele ładniejsze są trikolorki od pręgowanych:oops: Quote
sylrwia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Witaj Asiaczku nie było nas troszkę ale znowu sie włóczyliśmy tym razem do Bratysławy i dodatkowo turystycznie do Wiednia:loveu: Widze/czytam, że plany nowe na powiększenie Asiaczkowej familii już są czyżby znowu "zimowe" maluchy :lol: dobry czas bo mało wystaw :evil_lol:i można całkowicie się maluchom poświecić;) Quote
Asiaczek Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Samturia']Aj no nie było mnie długo - jakoś tak brak chęci na latanie po galeriach.. ;) Ale przed wejściem do Asiaczków się nie powstrzymałam :loveu: Samturia :loveu: [quote name='Alicja']Pooglądałam wszystkie i kocie i psiowe ;):loveu:... podziwiam Cię z tymi spacerkami i podziałem karmienia i w ogóle .... :loveu: Alicja - zawsze jest mi miło, jak do mnie wstąpisz... A ja Cię podziwiam za tę inną działalność, o której tak mało piszesz. Razem z Clockwork robicie tak duzo..... [quote name='Agappe']pozwole przedstawić swoją opinię :lol: mężem dla Żelci powinien zostać Wahzirek :cool3: a teraz powiem coś za co mnie pewnie niektórzy zabiją - o wiele ładniejsze są trikolorki od pręgowanych:oops: Alez zgadzam się z Toba, że trikolorki sa najpiekniejsze! I Wahzirek, jak los pozwoli, to jeszcze będzie mężem Żelci, ale chyba w drugiej kolejności. Jeszcze zobaczymy. [quote name='sylrwia']Witaj Asiaczku nie było nas troszkę ale znowu sie włóczyliśmy tym razem do Bratysławy i dodatkowo turystycznie do Wiednia:loveu: Widze/czytam, że plany nowe na powiększenie Asiaczkowej familii już są czyżby znowu "zimowe" maluchy :lol: dobry czas bo mało wystaw :evil_lol:i można całkowicie się maluchom poświecić;) No, właśnie. Ciągle Cię widzę u Jupi, a do mnie to jak po ogień... A jakie wieści z Bratysławy i z Wiednia? Może jakieś ciekawe fotki dasz? Co do cieczek i potem ewent. maluchów - to rzeczywiście w tym roku te cieczki jakoś tak wcześniej przyszły.... Niektórzy mówią, że zima będzie ostra i to dlatego.;) Juz za pare miesięcy przekonamy się co do tej zimy... Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Agappe'] a teraz powiem coś za co mnie pewnie niektórzy zabiją - o wiele ładniejsze są trikolorki od pręgowanych:oops: Ależ skąd! Pewnie, że tri są ładniejsze od pręgusów :diabloti: (ale i tak na pierwszym miejscu są rudzielce :eviltong:) Quote
Fadil Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Dzien dobry zdecydowalem podlaczyc sie do waszych rozmow. Jestem z litwy i mam pieska basenji, ktory ma na imia Fadil, syn Jumo Asiaczek, a jego babcia wychodzi ze jest Felka.Przepraszam jezeli co za bledy gramatycznie, ale juz dawno po polsku niepisalem, oj zapomnialem ja sam mam na imie Liutauras Quote
jamnicze Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Fadil napisał(a):Dzien dobry zdecydowalem podlaczyc sie do waszych rozmow. Jestem z litwy i mam pieska basenji, ktory ma na imia Fadil, syn Jumo Asiaczek, a jego babcia wychodzi ze jest Felka.Przepraszam jezeli co za bledy gramatycznie, ale juz dawno po polsku niepisalem, oj zapomnialem ja sam mam na imie Liutauras Witamy nową cioteczkę w asiaczkowej rodzinie :multi::multi::multi: (sorry Asiaczku, że Cię wyprzedziłam ;)) Quote
jamnicze Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Matusz napisał(a):chyba wujaszka :eviltong::eviltong: Oj, sorki :oops::oops::oops: Tak to jest jak się czyta w pośpiechu, a że DGM jest sfeminizowane ...:diabloti: Quote
Korenia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Witam po długieeej przerwie! Pooglądałam koty i piesy :) Poczytałam o spacerach i Karmieniu w 16 osobowej sforze :) No i do zobaczenia na żywo za miesiąc ;) Quote
Agappe Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 jamnicze napisał(a):Ależ skąd! Pewnie, że tri są ładniejsze od pręgusów :diabloti: (ale i tak na pierwszym miejscu są rudzielce :eviltong:) ooooo z taką kolejnością zgadzam sie jak najbardziej :multi: Quote
Asiaczek Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='jamnicze']Ależ skąd! Pewnie, że tri są ładniejsze od pręgusów :diabloti: (ale i tak na pierwszym miejscu są rudzielce :eviltong:) Mądrala!!!! [quote name='Fadil']Dzien dobry zdecydowalem podlaczyc sie do waszych rozmow. Jestem z litwy i mam pieska basenji, ktory ma na imia Fadil, syn Jumo Asiaczek, a jego babcia wychodzi ze jest Felka.Przepraszam jezeli co za bledy gramatycznie, ale juz dawno po polsku niepisalem, oj zapomnialem ja sam mam na imie Liutauras Witaj, bardzo sie cieszymy, ze do nas zawitales!!! Zrobiło się tak ... międzynarodowo!!! Nie widzialam jeszcze Twojego Fadila. Czy mozesz wstawic tutaj jego zdjecie? Jezeli bedziesz mial truenosci, to wyslij zdjecia na mój mail: basenji@onet.pl a ja je tutaj wstawie. Czy jest to mozliwe? I jak nazywa się matka Fadila i jakie jest jego pelne imie? Ojej, ile pytan...:oops: [quote name='Korenia']Witam po długieeej przerwie! Pooglądałam koty i piesy :) Poczytałam o spacerach i Karmieniu w 16 osobowej sforze :) No i do zobaczenia na żywo za miesiąc ;) Tak, tak. Juz teraz bardzo się cieszę na nasze spotkanie!:multi: [quote name='Agappe']ooooo z taką kolejnością zgadzam sie jak najbardziej :multi: O, następna Mądrala! Pzdr. Quote
Matusz Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 hej Asiaczki !! :loveu::multi::loveu: najładniejsze są czarno białe:loveu::loveu:, potem rude, tri i pręgowane :eviltong: Quote
Recommended Posts